Partyflock
 

Club Poema

op de kaart
afbeelding Club Poema
AdresDrieharingstraat 22
3511 BJ
Utrecht
Nederland
SiteSite clubpoema.nl
E-mailinfo@clubpoema.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Medewerkers

Informatie

Choose Club Poema student nights for the best danceable populair music, disco and some funky house sounds. Cheap drinks, free entrance or low entrance fees mostly on Tuesdays and Thursdays.
Boek een overnachting in of in de buurt van Club Poema via Booking.com.
Nieuws
Poema Thursday
30 maart 2018
Club Poema, al meer dan 13 jaar een gevestigde naam in Utrecht. Wat je misschien niet weet is dat de club sinds dit jaar een nieuwe 'captain' heeft.
Huisfeest XL is in Utrecht bekend met haar 'inclusief' concept. Als jij een kaartje hebt weten te bemachtigen hoef jij je portemonnee niet te trekken aan de bar.
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
Club poema opent op vrijdag 5 mei haar deuren om fout Utrecht welkom te heten op een van de foutste feestje van het jaar: : Voute Frijdag".
Op vrijdag 31 maart keert Ouwe Lulle Disco terug naar Club Poema. Het feest waarbij dertigers, maar vooral veertig plussers elkaar vinden op de dansvloer in een heerlijk ongedwongen sfeer.
Na vele succesvolle jaren in Amersfoort komt de Ouwe Lulle Disco naar Utrecht. Bij de Ouwe Lulle Disco stap je letterlijk in een uitbundig warm bad van een ouderwets jeugdfeest waarin het lijkt alsof iedereen elkaar weer kent.
Volgende week barst voor de tweede keer misschien wel het grootste indoor kussengevecht van Nederland los in Club Poema.
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Na vele succesvolle XL-edities en verschillende leuke locaties is Project Houseparty op zaterdag 27 februari te vinden in Club Poema! Op deze locatie is werkelijk alles mogelijk, waardoor ze het concept naar een nog hoger plan kunnen trekken en het nog epischer kunnen maken. Beleef het huisfeest der huisfeesten tijdens welke ze voor ieder wat wils bieden door de Nederlandse en de Amerikaanse huisfeestjes dichter bij elkaar te brengen. Voeg er de meest dwaze elementen aan toe en gooi er een Project X-jasje omheen: een waanzinnig gezellig, te gek, groots en gigantisch spektakel!
15 mei gaat ZIN! on tour van start met als eerste locatie Club Poema RAW in Utrecht. De organisatie heeft zin in een feestje, zin in de zomer, zin in gezellige mensen oftewel ZIN! in jou! De eerste editie kun je een knallende line-up verwachten die er niet om liegt. De eerste namen zijn de afgelopen week al bekend gemaakt maar dan nu is het eindelijk tijd om de complete line-up te presenteren aan de wereld.