Partyflock
 

Terugspoelen
De onofficiële Thunderdome afterparty

gepubliceerd door , op
Terugspoelen
18 november 2023
FeestTerugspoelen · After Party Madness
Datumzondag 10 december 2023
OrganisatieTerugspoelen Site
WinactieTerugspoelen actiegesloten
LocatiePoema Site
Je bent geboren eind jaren 70 of ergens in de 80's. Je ziet in de jaren 90 op straat mensen gekleed in Troop, Australian, Starter en Levi 501's. Mensen lopen met Adidas Torsion of Nike Air Max. Je kijkt naar TMF Hakkeeh. Je bezoekt mega feesten als Mysteryland, Rave the City & Hellraiser.

In begin 2000 draag je liever Dickies, Carhartt of Fred Perry. Je vraagt videoclips bij The Box aan om toch nog wat beukwerk op TV te zien. Er zijn weinig grote gabberfeesten, maar je liefde voor hardcore is zo groot dat je kleine underground feesten bezoekt…ook al moet je daarvoor uren in de trein zitten. Het enige wat onveranderd is, zijn de Nike Air Max die aan je voeten zitten.

Herken je dit? Verlang je hier een beetje naar terug?
Met Terugspoelen nemen we je weer terug naar die periode: de tijd van de early rave, vieze gabber, millennium hardcore en meer van die donkere deuntjes.
Heb je 90's & 00's niet bewust meegemaakt, maar zoek je naar complete Cavello's op Marktplaats of spit je Discogs af om een betaalbare release van Max E-Crew - Dance Of Death te vinden? Dan ben je zeker welkom om te komen raven!

Voor de eerste editie van Terugspoelen 2.0, gaan wij door het leven als de onofficiële afterparty van Thunderdome. Op maar 12 minuten loopafstand van de Jaarbeurs, een korte wandeling die voor een groot gedeelte overdekt is, vind je Club Poema. Een toko met Funktion One geluid, dus beter neem je je oordoppen mee. Een groot pluspunt is dat je letterlijk naast Utrecht Centraal feest: met de trein kom je sowieso een keer thuis.

Van 07:00 tot 14:00 hebben we artiesten met uiteenlopende smaken uitgenodigd. Verwacht klappers en vergeten underground bangers uit jaren '90 en '00:
De voorverkoop & deurschade bedraagt maar 12 Euro, maar met een kaartje in de voorverkoop ben je verzekerd van entree.
Voor meer informatie ben je welkom op onze website. Koop je tickets via Eventix.

Tot zondagochtend 10 december, we spoelen terug!

1 opmerking

haha kicke, Max e crew dance of death en betaalbaar, das dezelfde kans als het winnen van de nieuwjaarsloterij.