Partyflock
 

Beachclub Klein Scheveningen

op de kaart
Klein Scheveningen
4 mei 2022
AdresLekdijk Oost 16A
3412 KT
Lopikerkapel
Nederland
Telefoon+31 30 24 30 112
SiteSite bcks.nl
E-mailinfo@bcks.nl
Linksfacebookpageinstagramtiktok

Informatie

Beachclub Klein Scheveningen heeft het allemaal voor klein en voor groot van particulier tot zakelijke markt.

Er is ook een heerlijk uitgebreid terras met 350 zitplaatsen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Klein Scheveningen via Booking.com.

Statistieken

45·feesten
1·in de toekomst
44·in het verleden
8·nieuwsberichten
3·fotoshoots
441·foto's
16·video's
953·bezoekers · herkomst
665·unieke bezoekers
351Partyflockfans
2·waarderingen
goed·stemresultaat (148.3609 stemmen)
25 september 2021
Foto's, Back To Back, 25 september 2021, Klein Scheveningen, Lopikerkapel
29 september 2018
Foto's, Puur Dance, 29 september 2018, Klein Scheveningen, Lopikerkapel

Nieuws

Eindelijk is het zover: de Line-up van La Musica Festival 2023 is bekend! 1
SFEER Festival gaat door
25 februari 2022
Na meer dan twee jaar is het moment eindelijk daar, SFEER Festival gaat door! Op zaterdag 6 augustus 2022 is SFEER terug bij Beachclub Klein Scheveningen. Een supermooie locatie in Utrecht, lekker centraal in het land met uitzicht op het water. Uiteraard verschillende area's, de allerbeste artiesten, lekker eten en natuurlijk een fantastische festivalbeleving. Wij kunnen inmiddels niet meer wachten!
Back To Back
9 juli 2021
Wat hebben we weer zin in een lekkere middag en avond vol house muziek! Hierbij presenteren we back 2 back to Ibiza. Alle dj's staan zij aan zij of rug aan rug te draaien achter de dj booth, hoe vet is dat? Dit gave dance feest wil je toch niet missen?! Heerlijk bij de beachclub aan het strand genieten van hapjes en drankjes en daarbij muziek van van deze geweldige dj's!
Wie zit er nou niet te wachten op een super leuk Nederlandstalig festival met toppers zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Wesley Klein, Wilbert Pigmans, Danny Froger, Ronnie van Bemmel, Martin van Doorn en vele anderen op het prachtige strand van de Beachclub Klein Scheveningen in het mooie Lopikerkapel?
Sounds Sexy
9 juli 2021
Dit festival wil je toch niet missen?! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij muziek van top dj's!
Geweldig nieuws
31 juli 2019
We hebben geweldig nieuws voor het SFEER FESTIVAL a.s zaterdag Ivm de verwachte drukte gaan we een half uur eerder open. Van 14.00 naar 13.30. Maar dat is niet alleen het goede nieuws, De weersvoorspelling zijn ook nog eens goed.
Sinds 2015 is Have Faith in Trance niet meer weg te denken uit de Trance Scene. Vanaf de eerst editie weten zij een unieke line-up neer te zetten met (inter)nationale Trance-DJ's die zelden een podium krijgen in Nederland.
Na uitverkochte indoor edities nog vers in het geheugen kijken wij nu al uit naar zaterdag 3 augustus. Vier de zomer met het SFEER FESTIVAL. Een intiem festival met 30 dj's op een super locatie aan de rand van Utrecht. Beachclub Klein Scheveningen ! Het heeft alle ingrediënten voor een geweldig festival aan het water, met een héérlijk strand, geweldige foodtrucks en met 3 stages is er een ruim aanbod aan diverse muziekstijlen. 1

2 waarderingen

GoedZicht
10 euro parkeerkosten. Die lockers... wc bandje... krap, druk, vol en warm. Rommelige opzet. Bar personeel... niet zo best allemaal. Muziek en publiek was top!
050-BlijeBakkes
Vaker op locatie geweest. Met en zonder great. Blijft mooie please plek