Partyflock
 

CBF Dance Events

afbeelding CBF Dance Events
organisator
SiteSite cbf-dance.nl
E-mailinfo@cbf-dance.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpage
25 september 2021
Foto's, Back To Back, 25 september 2021, Klein Scheveningen, Lopikerkapel
18 september 2021
Foto's, Imperium Festival, 18 september 2021, Evenemententerrein Stadshaven, Wijk bij Duurstede
Nieuws
Scorpions Night
20 september 2021
Wat hebben we weer zin in een lekker festival vol house muziek! Hierbij presenteren we scorpions night. Deze line up is toch echt een knaller! In Oktober kunnen we wel wat kou verwachten maar dat is geen enkel probleem, we gaan zorgen voor genoeg warmte dat je teentjes niet koud gaan worden.
Back To Back
9 juli 2021
Wat hebben we weer zin in een lekkere middag en avond vol house muziek! Hierbij presenteren we back 2 back to Ibiza. Alle dj's staan zij aan zij of rug aan rug te draaien achter de dj booth, hoe vet is dat? Dit gave dance feest wil je toch niet missen?! Heerlijk bij de beachclub aan het strand genieten van hapjes en drankjes en daarbij muziek van van deze geweldige dj's!
Wie zit er nou niet te wachten op een super leuk Nederlandstalig festival met toppers zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Wesley Klein, Wilbert Pigmans, Danny Froger, Ronnie van Bemmel, Martin van Doorn en vele anderen op het prachtige strand van de Beachclub Klein Scheveningen in het mooie Lopikerkapel?
Sounds Sexy
9 juli 2021
Dit festival wil je toch niet missen?! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij muziek van top dj's!