Partyflock
 

Club Envy

op de kaart
Envy
25 november 2012
Opgevolgd door Cobra.
AdresAmsterdamstraat 14
2711 GZ
Zoetermeer
Nederland Nederland
Telefoon+31 65 53 06 310
KvK56173202
Linkx
Capaciteit800
Opvolger van Amphion.
Boek een overnachting in of in de buurt van Envy via Booking.com.

Uitgaansagenda Envy

Laatste feest was op zondag 27 maart 2016: VIBE
Statistieken
354·feesten
geen·in de toekomst
354·in het verleden
2·nieuwsberichten
9·video's
2069·bezoekers · herkomst
892·unieke bezoekers
80Partyflockfans
15·albumfoto's
1·opmerking
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (92.7406 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 11 september zal de eerste editie plaatsvinden van #THTF in Club Envy, Zoetermeer. Dit nieuwe concept, welke vanaf 16+ toegankelijk is, staat volledig in het teken van opkomend talent in de hard dance scene. Dit evenement zal elke 2 maanden plaatsvinden, dus genoeg kans om een keer te kunnen shinen!
Op vrijdag 16 januari 2015 organiseert Walohi Global Group voor het eerst het nieuwe harddance-concept van Zuid-Holland: B4 - Breaking Barriers, Building Bridges 'Hard & Harder'. Het concept is een samensmelting van verschillende stijlen binnen de harddance. Voor deze editie komen de stijlen; euforische hardstyle, raw hardstyle en hardcore aan bod.

3 waarderingen

RonenJess
Mooie en gezellige en schone lokatie met supervriendelijk personeel!
-waus-
chainreaction was een best feessie! meer hardstyle in club envy en ik ben er de volgende keer zeker weer bij
ZHo3Rd
indeling is goed, speak setup iets minder ( geluid is niet overal even goed) algemene verlichting is naar mijn idee te sterk waar door de draaiende spots niet opvallen. MEER Lazers needed !!(verlichting moet echt beter geprogrammeerd worden, lichtjocky heeft nog een hoop werk te doen) Rook blijft niet echt hangen. Super vriendelijk personeel, snel geholpen ook !!! -puntje was de lange rij voor de deur verder Prima vermaakt !! ik kom zeker terug

1 opmerking

Beste ZHo3Rd,

Ik ben de gene die tijdens de avonden verantwoordelijk is voor het licht in de club.
Je noemt een aantal punten die wij inderdaad ook hebben gemerkt. Er is een extern bedrijf verantwoordelijk voor de programmering en dit is op dit moment alles wat we er even in hebben gezet. Puur om even te kijken wat we leuk vinden en ideeën op doen.

We zullen dus nog andere licht standen aan maken en ook aan de rook word wat gedaan deze is simpelweg niet sterk genoeg.....zodra de club lekker loopt zal er het een en ander veranderen aan het licht plan. Op dit moment doe ik mijn uiterste best om een zo mooi mogelijke show neer te zetten per avond.

Leuke reactie in ieder geval en ben dat je je vermaakt hebt. Tot de volgende keer.
Groetjes