Partyflock
 
­ Nederland

The Hard Talent Factory geeft beginnend talent een eerlijke kans

gepubliceerd door , op
Vrijdag 11 september zal de eerste editie plaatsvinden van #THTF in Club Envy, Zoetermeer. Dit nieuwe concept, welke vanaf 16+ toegankelijk is, staat volledig in het teken van opkomend talent in de hard dance scene. Dit evenement zal elke 2 maanden plaatsvinden, dus genoeg kans om een keer te kunnen shinen! De bedoeling van deze nacht is het geven van een podium voor talenten die graag willen laten zien wat hun skills zijn en waar ze eventueel hun eigen tracks kunnen laten horen.
Een bijkomend voordeel voor de deelnemers is dat ze kans maken op een plek in de line-up van een van de volgende edities van bijvoorbeeld; Purge (Hardstyle, Raw Hardstyle), Chainreaction (Hardstyle, Raw Hardstyle), Project Freestyle (Freestyle) en Resurrection (Hardcore).
Het is dus tevens een soort 'scouting voor..'.

Uiteraard staat er naast de talenten altijd een vette headliner, welke natuurlijk wel een voorbeeld moet zijn voor de rest van de artiesten in de line-up. Vanzelfsprekend praat The Hard Talent Factory dan over een gevestigd talent die sinds enkele tijd de stappen heeft gemaakt naar grotere podia, een label en/of een agency.
Voor de eerste editie heeft The Hard Talent Factory niemand minder dan Act of Rage uitgenodigd. Hij zal samen met de steeds bekender wordende BlackBass & Eddicted de line-up completeren.

Tickets
€5,- (ex. fee) (1ticket=2personen entree) zijn verkrijgbaar via koop tickets.

Line up
Act of Rage
BlackBass & Eddicted
RawCore
Critical Case
Hyperactive
P-Stylez
Host: MC The Gambler