Partyflock
 

De Doelen

op de kaart
afbeelding De Doelen
AdresSchouwburgplein 50
3012 CL
Rotterdam
Nederland
SiteSite dedoelen.nl
E-mailcommunicatie@dedoelen.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramspotify

Informatie

De Doelen is hét podium in het hart van Rotterdam voor klassieke muziek, jazz, world, pop en alles daartussen.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Doelen via Booking.com.

Uitgaansagenda De Doelen

Laatste feest was op zaterdag 29 februari 2020: Metz
Elders
Laatste feest was op zaterdag 3 april 2021: From Back To Back Journey Show
Statistieken
21·feesten
geen·in de toekomst
21·in het verleden
1·feest elders
5·nieuwsberichten
5·video's
57·bezoekers · herkomst
46·unieke bezoekers
10Partyflockfans
14.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (20 stemmen)
Nieuws
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.
Organisatoren de Borrel en Vrijmiboot hebben vijf unieke locaties uitgekozen voor bijzonder gezellige oud en nieuw feesten. Concertgebouw de Doelen, de Pier van Scheveningen, de Foodhall van Arnhem, EVE in Tilburg en de monumentale Koepelkerk van Amsterdam worden 31 december omgetoverd tot pop-up club met DJ's, food, bubbels, karaoke, oliebollen en de leukste mensen van de stad. 1
20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker. en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland.
Ter ere van het 5-jarig bestaan van het eventconcept Leo's wordt er groots uitgepakt door middel van een groots feest, vergezeld door een luxury & lifestyle fair
Mr. Clash
29 augustus 2012
Op zaterdag 15 september staat Concert- en congresgebouw de Doelen in het teken van het muziekspektakel Mr. Clash. Tijdens dit veelzijdige evenement vinden verschillende optredens plaats van zowel gevestigde artiesten als upcoming bands.