Partyflock

Parklaan

 

Parklaan

op de kaart
AdresParklaan
Rotterdam
Nederland
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Parklaan via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Parklaan
Laatste feest was op maandag 27 april 2015: Oranjebitter
Statistieken


x
7·feesten
geen·in de toekomst
7·in het verleden
4·nieuwsberichten
13·video's
202·bezoekers · herkomst
165·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
Dit jaar wordt de zevende editie van het Koningsdag Festival Oranjebitter gevierd met een spectaculair optreden van tweevoudig Edison award winnaar Typhoon. Met als thema 'Lucky Number 7' wordt de iconische Rotterdamse Parklaan op 27 april omgetoverd tot Pretparklaan waar een groots 'amusementspark voor volwassenen' is opgebouwd. Een uitgebreid foodcourt, gigantisch reuzenrad, trampolines en het nieuwe 'House of Lords' zorgen naast het optreden van Typhoon voor ongeëvenaard oranje vertier.
Koningsdag wordt dit jaar groots gevierd in Rotterdam. Festival Oranjebitter pakt zelfs uit met een extra avond oranje vertier. Met grote nationale & internationale acts, fine food, street art en eigenzinnige performances belooft het een onvergetelijk festival te worden.
Dinsdag 30 april doet festival Oranjebitter Rotterdam op haar grondvesten schudden. Oranjebitter groeide in vijf jaar tijd uit van een 'huiskamer-festival' naar een mini-Lowlands met ook dit jaar weer een volle programmering voor de te verwachten 7.000 bezoekers. 2
Het Koninginnedagfestival 'Oranjebitter' is grootser, groener, beter & gekker dan ooit! De organisatie houdt traditiegetrouw de line-up van het hoofdpodium geheim, maar is dit jaar bereid om een klein tipje van de sluier op te lichten als het gaat om de acts van het kleine podium.