Partyflock
 

Waalkade

op de kaart
afbeelding Waalkade
AdresWaalkade
6511 XR
Nijmegen
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Waalkade via Booking.com.
Nieuws
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten openen dit jaar op bijzondere wijze. Op zaterdag 15 juli verwelkomen 'Drift Om Te Dansen' en 'het Danspaleis' jong en oud op de dansvloer van Smkmrkt Labyrinth aan de Waalkade tijdens de eerste editie van Drift's Danspaleis (65+). 1
Het plein aan de Waalkade voor Holland Casino is dit jaar opnieuw het toneel voor Matrixx Live aan de Kade. Zeven dagen lang organiseert Matrixx een gratis feestavond tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse van 16 t/m 22 juli. De kar wordt getrokken door de dj's van Q-Music met Het Foute Uur live en elke avond zal er een live-optreden plaatsvinden van een bekende Nederlandse artiest zoals Jan Smit, 2 Unlimited, Ronnie Flex, Romy Monteiro, Brace, Gebroeders Ko, Snollebollekes en een speciaal 25-jarig jubileum concert van de Sjonnies.
Al 13 jaar vaste prik tijdens de Vierdaagsefeesten, alweer 10 jaar in het Hunnerpark en voor de tweede maal aan de Waalkade. Matrixx is met Matrixx at the Park en Matrixx Live aan De Kade alweer klaar voor een nieuwe, zoals het in de volksmond wordt genoemd, Zomerfeesten van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli. Beide locaties zijn helemaal gratis toegankelijk.
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.
Op woensdag 16 juli tijdens de Nijmeegse 4daagse vindt opnieuw de Roze Woensdag plaats met boordevol roze activiteiten en podia. Dit jaar kleurt de stad - letterlijk en figuurlijk - nog meer roze. Letterlijk, omdat het aantal horecaondernemers en straten dat meedoet blijft groeien. Stichting Roze Woensdag meldt bijvoorbeeld dat nu ook de Matrixx op de Waalkade en het Koningsplein is aangesloten bij de roze festiviteiten.
Eventorganisator Matrixx heeft dit jaar niet één maar twee locaties tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Zeven dagen lang zal de Waalkade, naast het Hunnerpark waar Matrixx at the Park wordt gehouden, het toneel zijn van een groot podium. Matrixx presenteert van 12 t/m 18 juli Matrixx Live aan De Kade met dagelijks Q-Music the party, het Foute Uur live en live optredens. 1