Partyflock

Matrixx klaar voor de Vierdaagsefeesten

 

Matrixx klaar voor de Vierdaagsefeesten

gepubliceerd door , op
Al 13 jaar vaste prik tijdens de Vierdaagsefeesten, alweer 10 jaar in het Hunnerpark en voor de tweede maal aan de Waalkade. Matrixx is met Matrixx at the Park en Matrixx Live aan De Kade alweer klaar voor een nieuwe, zoals het in de volksmond wordt genoemd, Zomerfeesten van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli. Beide locaties zijn helemaal gratis toegankelijk.

Matrixx at the Park - Hunnerpark
De drievoudig winnaar van "Overall Leukste Locatie" tijdens de Vierdaagsefeesten, Matrixx at the Park, viert alweer haar 10de verjaardag. De twee podia in het spookjesachtige Hunnerpark zijn net als elk jaar weer goed gevuld met grote Dj's en talentvolle nieuwkomers. De Jupiler Stage huisvest als mainstage namen als Yellow Claw, The Partysquad, Ummet Ozcan, Bassjackers, Frontliner, Sidney Samson, La Fuente, Dirtcaps, Vato Gonzalez, The Flexican, DJ Jean, Noisecontrollers en FeestDJRuud.
De kleine tweede JBL Stage is het podium voor talentvolle en nieuwe concepten en trekt de dance en muziekgenres wat breder dan het hoofdpodium. Zo hosten FLOW, Fever, De Nachttuin, Kamp Ras x Encore, SunSet, NooN, Doggtown en Klankbord ieder een avond in het Hunnerpark.
Het terrein van het Hunnerpark wordt weer flink aangepakt en omgetoverd tot een groots spektakel waar een week lang de beste dance, een kleurrijke mainstage en een dikke show voor jong en oud de grote publiekstrekker van de stad Nijmegen zijn.

Matrixx at the Park gaat elke dag om 19.00 uur open, behalve op zondag. Dan zijn de eerste beats om 14.00 uur al te horen.

[dump id=10614]

Matrixx Live aan De Kade - Waalkade
Net als de eerste editie van vorig jaar zet Matrixx weer een imposant podium neer aan de Waalkade die met het gezicht naar de Waalbrug staat. Dit jaar kan er contant betaald worden aan de bar en alle liveoptredens zullen dit jaar om 21.30 uur starten, met direct aansluitend het Foute Uur van Q-Music.

Het programma dit jaar spreekt eenieder weer tot de verbeelding en start elke dag om 19.00 uur. Naast de lokale Dj's die het voorprogramma verzorgen voor de Dj's van Radiostation Q-Music en hun Q-Music the Party met Het Foute Uur Live, heeft elke avond zijn eigen Live artiest. Op zaterdag 18 juli bijt André Hazes Jr. het spits af. Op zondag, voorafgaand aan het jaarlijkse vuurwerk op de Waal 'weet iedereen waar de kraan is', want dan staat Kraantje Pappie op het grote podium aan de Waalkade. De maandagavond is gereserveerd voor de meiden van O'G3NE en zal de muzikale groep laten zien waarom nu net zij 'The Voice of Holland' gewonnen hebben. De dinsdag staat volledig in het teken van de jaren '90. Deze avond is verplaatst van Matrixx at the Park naar de Waalkade. Begeleid door een speciale 90's set van Q-Music The Party, zullen 2 Brothers on the 4th Floor je meenemen naar die goede oude tijd. Op de 'Roze Woensdag' maakt Roy Donders (2014) plaats voor 2 nieuwe 'real life' sterren: Dries Roelvink & Dave Roelvink. Donderdag 23 juli staat in het teken van Xander de Buisonje. En op de laatste dag van de Vierdaagsefeesten heeft Matrixx de levende legende Lee Towers uitgenodigd om met het toepasselijke "You'll Never Walk Alone" een fantastische feest- en wandelweek in stijl af te sluiten.

[dump id=10615]

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.matrixx.nl of check Facebook