Partyflock

Strandclub Danz

 

Strandclub Danz

op de kaart
Danz (afbeelding)
AdresZeekant 41
3151 HW
Hoek van Holland
Nederland
SiteSite strandclubdanz.nl
Informatie
Sinds Strandclub Danz in het begin van 2010 haar deuren opende aan het prachtige strand van Hoek van Holland, kan het Westland trots roepen dat zij er een flinke aanwinst bij heeft. De prachtige strandclub heeft een heerlijk terras met adembenemend uitzicht over strand en zee, en bovendien een paar rijen watertandend fijne bedjes waarop je weinig anders kunt dan de zon aanbidden en wegdromen. Het leven kan zo lekker zijn…
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Danz via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Danz
Laatste feest was op vrijdag 26 december 2014: Nix Met Kerst
Statistieken


x
126·feesten
geen·in de toekomst
126·in het verleden
12·nieuwsberichten
5·video's
1812·kliks
368·bezoekers · herkomst
234·unieke bezoekers
8Partyflockfans
3.7 KFacebooklikes
2·waarderingen
goed·stemresultaat (119 stemmen)
Nieuws
Na een heerlijke editie met Pasen is Latin Lovers met Pinksteren terug in Strandclub Danz! Op zondag 8 juni zal het Latin Lovers team Hoek van Holland weer compleet transformeren naar een tropische Latin Lovers wereld met de artiesten Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Jasper Clash, Le-on Decks & MC Jolly Good!
Wat doe jij met de kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op tweede kerstdag (donderdag 26 december) is er een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Na een heerlijke editie met Pasen is Latin Lovers met Pinksteren terug in Strandclub Danz! Op zondag 19 mei zal het Latin Lovers team Hoek van Holland weer compleet transformeren naar een tropische Latin Lovers wereld. Van 22:00 tot 04:000 uur zal Strandclub Danz speciaal voor deze Pinksterdag een ware transformatie ondergaan.
Wat doe jij dit jaar met Pasen? Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers op eerste Paasdag, zondag 31 maart? Latin Lovers komt weer terug in de mooiste locatie in Hoek van Holland, Strandclub Danz!
Wat doe jij dit jaar met de Kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) in de tofste locatie in Hoek van Holland: Strandclub Danz? 1
Na het succes van de eerste Danz Summer Drink is het de hoogste tijd om door te knallen met de tweede editie van dit vernieuwende event! Op vrijdag 7 september zal Strandclub Danz opnieuw het prachtige decor zijn van deze exclusieve vrijdagborrel.
Is de zomer al begonnen? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zaterdag 28 juli vanaf 18.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers on the Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz! 1
Er ontbreekt eigenlijk nog maar één ding op het strand van Hoek van Holland. En dat is een heerlijke vrijdagborrel met exclusieve drankjes, overheerlijke hapjes en met natuurlijk alleen de allerbeste DJ's.
Wat doe jij dit jaar met Pinksteren? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zondag 27 mei vanaf 16.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
Wat doe jij dit jaar met Pasen? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op Eerste Paasdag (zondag 8 april) is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
2 waarderingen
BigBooming Bart
Toptent!
Vinnie the DJ
10+­