Partyflock
 
­ Nederland

Eindelijk een vrijdagborrel op het strand van Hoek van Holland

gepubliceerd door , op
Er ontbreekt eigenlijk nog maar één ding op het strand van Hoek van Holland. En dat is een heerlijke vrijdagborrel met exclusieve drankjes, overheerlijke hapjes en met natuurlijk alleen de allerbeste DJ's. The Danz Summer Drink is een vernieuwend event, die het strand van Hoek van Holland een extra dimensie geeft, en die de bezoekers het ware Ibiza gevoel zal laten ervaren.

Strandclub Danz is inmiddels een begrip aan het Hoekse Strand. Service en gastvrijheid staan hoog in het vaandel, wat ook op deze borrel natuurlijk tot uiting zal komen. Strand, zon, zee, heerlijke cocktails, de dames in de nieuwste zomerjurkjes en de mannen gekleed in style en DeLuxe is geboren! Dit alles aangevuld met de ambiance van Strandclub Danz zal deze vrijdagborrel (die jullie in de zomermaanden vaker kunnen gaan zien bij Danz) op de kaart zetten.

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt om de invulling van de avond nog luxer, leuker en completer te maken! En dit alles zal bekend worden gemaakt via de bekende social media-kanalen. Houdt hiervoor Facebook.com in de gaten en volg Danz op Twitter.com .

DJ's die deze avond zorgen voor het heerlijke Ibiza-gevoel zijn Blondt (Escape/Paaspop), Jasper Clash (Latin Lovers) en DJ Etienne (Metz onSunday) & I-Sax op saxofoon.

The Danz Summer Drink start deze vrijdag al om 17.00 uur, zodat je onder het genot van een drankje en een hapje kunt genieten van de ondergaande zon, die wordt begeleid met een heerlijke chillhouse sound. Naarmate de avond verstrijkt, zal ook het tempo van de muziek toe gaan nemen, zodat je al vroeg op de vrijdag het ultieme Ibiza gevoel gaat beleven. De keuken van Strandclub Danz is deze avond open tot 20.00 uur.

Kom je voor 20.30 uur binnen dan is de entree gratis, na deze tijd betaal je 10 euro!