Partyflock
 

Parkeerterrein Parkwijk

op de kaart
AdresParkeerterrein Parkwijk
Lelystad
Nederland
Boek een overnachting in of in de buurt van Parkwijk via Booking.com.

Uitgaansagenda Parkwijk

Laatste feest was op donderdag 10 mei 2018: Dancetour
Statistieken
9·feesten
geen·in de toekomst
9·in het verleden
9·nieuwsberichten
1·fotoshoot
67·foto's
19·video's
562·bezoekers · herkomst
373·unieke bezoekers
3Partyflockfans
18·albumfoto's
3·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (232 stemmen)
10 mei 2018
Foto's, Dancetour, 10 mei 2018, Parkwijk, Lelystad
Nieuws
Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori staan op Dancetour Lelystad. 1
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour. Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
Op 5 mei vindt op locatie Parkwijk Dancetour Lelystad weer plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps Lucas & Steve en Dannic. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.
Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Dancetour is er weer klaar voor! Op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015, knal je van 13:00 tot 21:30 in Lelystad. De locatie van het gratis dance event is net zoals voorgaande jaren Parkwijk. Dancetour zet de volgende namen op de line-up; Ruben Prince, Wessel S, Dyna, Blasterjaxx, TV Noise en The Partysquad.
Op donderdag 29 mei keert Dancetour terug in Lelystad. Ook dit jaar vindt het gratis toegankelijke dance event plaats op de locatie Parkwijk. Om 13:00 uur opent de winnaar van de Pepsi DJ Clash het spektakel en verder vuren tot 21:30 uur DJ's Djeckman, Yellow Claw, Kenneth G, Quintino, Vato Gonzalez & MC Tjen en Marco V hun beats op je af. MC Boogshe is deze dag de Dancetourhost.
Nog een maand te gaan en dan barst het Dancetourseizoen weer in alle hevigheid los. Ook dit jaar heeft Dancetour 12 steden kriskras door Nederland op het programma staan voor een bezoek. Verschillende DJ's van regionale, nationale en zelfs internationale allure maken dit seizoen hun opwachting. Grote namen als Martin Garrix, Showtek en Lucien Foort zullen niet ontbreken.
De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is voor Dancetour. Stichting Dancetour komt dit jaar naar 12 steden door heel Nederland van april tot eind augustus. Het concept Dancetour staat voor "bringing people together" en geeft hier landelijk invulling aan door onder andere 12 gratis toegankelijk dance events. 3
Het is weer bijna Hemelvaart en dus weer tijd voor de zesde editie van Dancetour Lelystad! Vorig jaar werd het gratis dance evenement bezocht door duizenden bezoekers. Dancetour vindt dit jaar plaats op de nieuwe locatie Parkwijk, op donderdag 17 mei. 2

1 waardering

Lekker klein en rol daarna naar huis.­

3 opmerkingen

klopt de locatie??? parkwijk?
Uitspraak van F.B.I op dinsdag 8 mei 2012 om 05:37:
klopt de locatie??? parkwijk?

Er stond vandaag een bordje bij de Lindelaan / Albert Heijn dat er op 29 mei geen doorgang is. Parkeerterrein Parkwijk, of ook wel Acacialaan :D
laatste aanpassing