Partyflock
 

Societeit L.A.N.X.

op de kaart
afbeelding L.A.N.X.
AdresNieuwezijds Voorburgwal 163-167
1012 RK
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit600

Informatie

L.A.N.X. is opgericht in 1880 als 'het Studentencorps aan de Vrije Universiteit' en behoort daarmee tot een van de oudste studentenverenigingen van Nederland. Met haar 950 leden is L.A.N.X. de op een na grootste studentenvereniging van Amsterdam, met studenten van de VU, UvA en HBO-instellingen. De Vereniging is opgebouwd uit 14 dames- en 12 herendisputen, ieder met een eigen karakter.
Boek een overnachting in of in de buurt van L.A.N.X. via Booking.com.

Uitgaansagenda L.A.N.X.

Laatste feest was op vrijdag 9 maart 2018: Forever Young
Statistieken
61·feesten
geen·in de toekomst
61·in het verleden
3·nieuwsberichten
379·bezoekers · herkomst
277·unieke bezoekers
4Partyflockfans
1.9 KFacebooklikes
5·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (108 stemmen)
Nieuws
Het Amsterdam Dance Event (ADE) krijgt er dit jaar een extra dimensie bij door de toevoeging van 'Welcome Home' en 'Rave Infaders' aan de toch al indrukwekkende verscheidenheid van showcases en specials, zoals geprogrammeerd voor de editie van 2010. Op 21 oktober, zal Namasté eindelijk meedoen in wat de muziek industrie bestempeld als 'de World Dance Top' van het jaar. 3
Op zaterdag 3 april is het weer World Pillow Fight Day. Op de Dam in Amsterdam barst dan een groot kussengevecht los, net als in ruim 100 andere wereldsteden. Ravebaar Nederland steunt dit initiatief en organiseert een gratis after party.
10 maart 2007 is het alweer tijd voor de tweede Nederlandse editie van Feiern! En die wordt deze keer gehouden midden in het centrum van Amsterdam. Een oude locatie is uit de as herrezen om deze nacht te dienen als feest tempel. Beweeg “die ganzen nacht” mee op de elektronische impulsen die je door Thomas Melchior, Platten Peter, Daniel Albero en de Amsterdamse Feiern crew zullen worden toegediend.

1 waardering

relaxed!!!!!!!!!!!!!