Partyflock
 
­ Nederland

Feiern - Schlecht wie immer!

gepubliceerd door , op
Feiern - Schlecht wie immer!
3 maart 2007
FeestFeiern · Schlecht wie immer
Datumzaterdag 10 maart 2007
LocatieL.A.N.X. Site
10 maart 2007 is het alweer tijd voor de tweede Nederlandse editie van Feiern! En die wordt deze keer gehouden midden in het centrum van Amsterdam. Een oude locatie is uit de as herrezen om deze nacht te dienen als feest tempel. Beweeg “die ganzen nacht” mee op de elektronische impulsen die je door Thomas Melchior, Platten Peter, Daniel Albero en de Amsterdamse Feiern crew zullen worden toegediend.

Feiern is Duits voor feesten en uit je dak gaan en nu tevens de naam voor een reeks nieuwe, regelmatig terugkerende feesten op originele locaties, met Amsterdam en Frankfurt als thuisbasis. Zo was er in December al de eerste editie op de Oost-Duitse vissersboot de Stubnitz. Dit keer is er een geweldige zaal gevonden, midden in het centrum van Amsterdam. Feiern is een samenwerkingsverband tussen een aantal Duitse en Nederlandse DJs / feest organisators.

Waar het tegenwoordig eerder regel dan uitzondering lijkt 17 tot soms wel 30 euro te moeten betalen voor een feest met een goede line-up in één of andere onpersoonlijke sporthal kun je bij Feiern nog in een ongedwongen, underground sfeer lekker uit je klapschaats gaan voor een enigszins normaal bedrag en met drank voor zeer aangename prijzen.

De komende editie van Feiern staat in het teken van puur genot. We zijn immers “Schlecht wie immer!” Het feest begint al om 21:00 uur zodat je ook tijdens de normaal gesproken dode uurtjes na het eten al kunt genieten van allerlei ondeugden. Verwacht geen chique gedoe maar wel cadeautjes, gekkigheid, heerlijke muziek, een dikke geluidsinstallatie, drank voor zeer aangename prijzen, plus nog veel meer ongein. De eerste 100 bezoekers kunnen rekenen op een erg leuke extra verrassing!

Tevens is er een professionele fotograaf aanwezig om foto's te maken van de bezoekers. En die foto's kun je later gratis zien en in goede kwaliteit downloaden op de website van Flowing Productions

meer info kun je vinden op de website van Flowing Productions