Partyflock
 
­ Nederland

Namasté voegt alternatieve dance toe aan ADE

gepubliceerd door , op
Rave Infaders
26 september 2010
FeestRave Infaders · Surfer Rosa Records ADE Special
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieKorsakoff
FeestNamasté · Alchemy Records ADE Special
Datumdonderdag 21 oktober 2010
LocatieL.A.N.X. Site
Het Amsterdam Dance Event (ADE) krijgt er dit jaar een extra dimensie bij door de toevoeging van 'Welcome Home' en 'Rave Infaders' aan de toch al indrukwekkende verscheidenheid van showcases en specials, zoals geprogrammeerd voor de editie van 2010. Op 21 oktober, zal Namasté eindelijk meedoen in wat de muziek industrie bestempeld als 'de World Dance Top' van het jaar.

ADE is uitgegroeid tot de meest toonaangevende elektronische muziek conferentie en het grootste indoor clubfestival voor elektronische muziek, met Amsterdam gedurende vier dagen en nachten op een rij als de wereldhoofdstad van de dance. Met meer dan 700 internationale artiesten en ruim honderdduizend bezoekers van letterlijk over de hele wereld, is de vijftiende editie van ADE dit jaar het ultieme podium voor Namasté om haar "Connecting Cultures" visie te presenteren aan een wereldwijd publiek.

In twee intieme alternatieve clubs - L.A.N.X. en Korsakoff in het centrum van Amsterdam - nodigt Namasté wereldreizigers en dance fanatici uit voor twee unieke ontmoetingen met de alternatieve underground dance scene, haar mooie mensen en een grote diversiteit aan culturen. Maar bovenal maakt Namasté 21 oktober tot een muzikaal avontuur tijdens ADE, waarvan je terugkeert met een rugzak gevuld met inspiratie.

L.A.N.X. is deze nacht de plaats waar psychedelische muziek je lichaam prikkelt en je geest beweegt, verzorgd door enkele van de beste Full On Psytrance DJ's en live-acts van dit moment, gehost door Alchemy Records. Opgericht door DJ Shane Gobi en Stuart Bates heeft Alchemy Records telkens weer Psytrance dansvloeren over de hele wereld bereikt en getranced. Met de reputatie als één van de meest toonaangevende Psytrance labels van dit moment en releases van topkwaliteit, komt Alchemy Records de boel op stelten zetten tijdens ADE met "Namasté - Welcome Home; the Alternative ADE Special".

Tegelijkertijd presenteert Surfer Rosa Records de allerbeste messcherpe beats, Electro House, Techno en Indie Disco in Korsakoff. Na 6 laaiend succesvolle maanden in het Surfer Rosa Records HQ, heeft de Britse label eigenaar en Electro House godfather Tim Healey een ongekende internationale line-up verzameld om ADE kennis te laten maken met het moordende Surfer Rosa Records geluid. De dansvloer verpletterend met meer dan 15 jaar wereldwijde podiumervaring, presenteert Tim Healy "Rave Infaders - the Alternative ADE Special", met support van zowel Namasté als Infaders.

Hieronder de volledige programmering en info van beide Alternative ADE specials.

More info:
www.namaste.eu
www.Infaders.com

3 opmerkingen

Psytrance een vergeten muziekstijl.

Weer een tijd geleden dat ik daar op gefeest heb, waren altijd leuke feesten het zal niet
iedereen zijn cup of tea zijn.

Heb al plannen voor die avond, helaas.

Ik wens ze succes!!
 
Uitspraak van Frinzy op donderdag 30 september 2010 om 15:37:
zal niet iedereen zijn cup of tea zijn.

Ik zeg maar zo: eens geweest is voor altijd verkocht! :D
Hier kunnen de standaard trance feestjes nog een flinke punt aan zuigen!


:bounce: