Partyflock
 

Miss Nine: de onschuld voorbij....

door , gepubliceerd op
afbeelding Miss Nine:  de onschuld voorbij....
ArtiestMiss Nine Site
In de tijden dat progressive minder te vinden is in de Nederlandse clubs, trekt Miss Nine nog altijd volle zalen. Deze van oorsprong Duitse schone (maar tegenwoordig in Amsterdam woonachtig) heeft niet alleen de looks, maar ook de skills! 'Ontdekt' op Motion is ze nu door de mannen van Deep Dish onder de hoede genomen en draait ze over de hele wereld. Door haar nog niet zolang verschenen album is deze Duitse gründlichkeit haar onschuld voorbij en is ze klaar voor de top! Partyflock stelde haar een aantal vragen.

Allereerst: waarom Miss Nine? Waarom niet Miss Eight, Eleven, Four...Vanwaar de naam?
Omdat mijn bijnaam vroeger Nine was (spreek uit op zijn Duits: Niene). Mijn familie en vrienden noemden mij toen zo. En daar komt ook nog eens bij dat ik op de negende ben geboren. Daarom heb ik voor de naam Miss Nine gekozen.

Wie is de vrouw achter Miss Nine?
Ik ben opgegroeid in een gezin van vier personen in een klein dorpje Oberweissbach in Oost Duitsland. Dit plaatsje lag ongeveer duizend meter hoog met veel bergen en in de winter een dik pak sneeuw. Heerlijk skiën en snowboarden dus! Mijn hele familie woont binnen een straal van vijf kilometer bij elkaar vandaan. Ik ben in 2001 naar Amsterdam verhuisd en ging samenwonen met mijn vriend. Vanaf toen heeft mijn leven een heel andere wending gekregen en ben ik nu, in tegenstelling tot vroeger, heel druk met zaken bezig met de daarbij behorende zorgen. Dan heb ik het over mijn werk als deejay en als model. Maar één ding is zeker, het is het beste wat ik heb kunnen doen, weggaan uit het vertrouwde dorpje en verder leven in een bruisende stad met heel veel nieuwe kansen en uitdagingen.

Je Ibiza-cd op het Yoshitoshi label ligt sinds oktober in de winkel waarop jij je kunsten aan het wereldpubliek laat zien. In al die tijd als model en ook als DJ heb je toch wel een groot deel van de wereld gezien. Welke plekken zijn je speciaal bijgebleven en waarom?
Tja, dat is erg moeilijk om te kiezen, alles heeft weer een ander geweldig iets. Soms is dat het eten, soms het weer of het strand. Maar als ik een top drie moet maken dan zou ik zeggen, Thailand, Brazilië en Ibiza. In Thailand zijn de mensen erg relaxed en behulpzaam, de meeste hebben maar weinig en zijn toch erg gelukkig met wat ze doen en met wat ze hebben. De massages waren er erg goed. Brazilië daar kom ik net vandaan, ik heb daar genoten op het strand en van het eten, seafood met name. Ik had een week extra rust ingebouwd. Het was heerlijk. Ibiza is niet heel erg speciaal qua land of qua natuur, alleen er heerst altijd een soort van postieve party vibe op dat eiland, dat begint al als je aankomt op het vliegveld. Afgelopen zomer had ik voor het eerst een residency in de Pacha en dat vond ik toch wel een erg leuke plek om te mogen draaien.

Hoe onwennig was dat, draaien in de Pacha?
Dat was wel gek, ik was in 2002 in Ibiza geweest om gewoon op vakantie te gaan en te feesten. Toen draaide ik zelf nog helemaal niet en had ook geen plannen om dat te gaan doen. Het was daarom wel erg leuk dat ik nu in de Pacha stond te draaien.

Je komt oorspronkelijk uit Duitsland, heb je wel eens heimwee naar ‘die Heimat’?
Ja natuurlijk. Ik probeer regelmatig naar die heimat te gaan. Maar meestal lukt dat niet zo vaak als ik eigenlijk zou willen. Om heel goed contact met mijn moeder te (be)houden bel ik bijna iedere dag met haar en vertel ik hoe alles gaat en waar ik op dat moment ben. Het is voor haar heel raar om te begrijpen wat ik aan het doen ben. In Oost Duitsland geloven ze niet echt dat je hier ook je geld mee kunt verdienen. Ik mis ook de hele koude winters met heel veel sneeuw dat heb ik hier nog niet een keer meegemaakt. Het is gewoon heel erg anders. Ik zou echt niet terug willen om daar weer verder te gaan met mijn leven, daar voor heb ik te veel mogelijkheden en kansen hier.

Voor de mannen: je bent naar Nederland verhuisd omdat je een relatie met een Nederlander kreeg. Er zijn inmiddels alweer wat jaren om, dus: ben je nog steeds bezet?
Ja! ik ben nog steeds bezet met dezelfde persoon en daar ben ik ook van plan om heel lang blij te blijven! Je moet het zo zien dat we eigenlijk alles samen bedenken en proberen uit te voeren. We werken als een team en dat gaat erg goed, ruzie is er ook bijna nooit bij ook niet zakelijk. Als je samen iets opbouwt, iets creëert vanaf nul, dan is de kick erg groot als iets lukt zoals je dat gepland had.

Nooit een huwelijksaanzoek gehad toen je aan het draaien was?
Soms krijg je tijdens het draaien en mobiele telefoon voor je neus gedrukt of briefjes met teksten als : “Ik wil met je trouwen” of “heb je zodirect tijd voor me”. Uiteraard ga ik daar niet op in, maar het is wel grappig.

­

Weinig mensen weten dat je vroeger in de verpleging werkte. Zou je dat nu nog zijn als je geen model of DJ was geworden?
Ik denk van wel. Als ik mijn huidige liefde met zijn wilde plannen niet was tegengekomen dan was ik waarschijnlijk in de voetstappen van mijn moeder getreden; zij zit namelijk in de verpleging. Het contract om in een ziekenhuis vlak bij Frankfurt te werken lag al klaar om getekend te worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het werken in het ziekenhuis wel erg leuk vond. Het was weliswaar erg zwaar, maar als je de zieke mensen mede door jouw hulp beter ziet worden, dan geeft dat toch een voldaan en goed gevoel. Maar eenmaal geproefd van de vrije wereld is het moeilijk om terug te gaan naar vroeger en naar Oost Duitsland.

Wat is het grootste misverstand dat over modellen en het modellenwerk bestaat?
Nou, ik denk toch wel dat het zo vaak geassocieerd wordt met drank en drugs. Ik ken een heleboel modellen die hard werken en fit en gezond bezig zijn om er zo lang mogelijk mee door te kunnen gaan. Dan past het er gewoon niet bij om drank en drugs te gebruiken. Natuurlijk kan een wijntje op zijn tijd en een glaasje champagne bij de introductie van een nieuw merk, maar dat dit voortdurend het geval is, is naar mijn mening niet zo. Kate Moss figuren heb ik in ieder geval nog nooit ontmoet.

Daarnaast: welk misverstand over vrouwelijke dj’s zou je graag uit de wereld willen helpen?
Dat weet ik eigenlijk niet... Er zijn toch wel een aantal vrouwen die het erg goed doen. Het lijkt soms wel een mannenwereld, omdat er gewoon veel meer mannen deejay zijn. Maar in de afgelopen jaren zijn de vrouwen echt aan het opkomen denk ik, en dat is natuurlijk wel een positieve ontwikkeling.

Genoeg over het model zijn of de wereld als vrouwelijke dj. Wat voor reacties heeft je album op Yoshitoshi opgeleverd?
Er wordt heel erg goed gereageerd op het album. Mijn album is zelfs op de eerste plek gekomen van de i-tunes downloads in Amerika. Dat betekent gewoon dat er heel erg veel van zijn gedownload. Dat is voor mij wel gek, aangezien dit mijn allereerste album is. Ik hoop dit jaar nog een album te doen!


Deep Dish is de eigenaar van het Yoshitoshi-label. Wat heeft Deep Dish tot nu toe voor je carrière betekent en hoe ga je met de jongens om?
Ik mocht in het begin van 2006 met de jongens op tour. Zij hebben mij de kans gegeven om op plekken te draaien waar ik zonder hen niet zo snel had kunnen draaien. Ik heb natuurlijk op deze tours heel erg veel kunnen leren van hun techniek en manier van draaien. Daar kan geen enkele dj school tegenop. Toen ik ook nog eens de cd mocht mixen was 2006 gewoon een erg goed jaar voor mijn ontwikkeling. Op dit moment zijn we goede vrienden en gaan we rustig door om samen te touren. Het voelt alsof je een beetje familie bent geworden.

Je plaat is samen met de 16 Bit Lolitas geproduceerd; hoe zijn jullie met elkaar in contact gekomen?
Mijn management heeft het eerste contact gelegd met 16 Bit Lolitas en gelijk was er een klik met hun. Peter en Ariaan zijn zo’n beetje de beste (progressieve) producers ter wereld en zo vreselijk down to earth. Dat is het leuke van ze! Zelfs Deep Dish heeft gezegd dat er bijna niemand kan tippen aan hun kwaliteiten. Het is dus erg leuk om juiste met deze jongens in de studio te mogen zitten en platen te maken.

Wat kunnen we in de (nabije) toekomst van je verwachten?
Er komen dit jaar nog een aantal nieuwe producties uit. Ook hoop ik nog een mixalbum te doen en ga ik proberen om in Nederland wat vaker te draaien dan tot nu toe het geval was. Er zijn een aantal andere ontwikkelingen, alleen dat is nog niet concreet genoeg om daar nu over te praten. Dat komt later nog, hoop ik...misschien voor een volgend interview!

Wie zijn je voorbeelden in de scène?
Dat zijn er veel, maar toch wel Deep Dish, Hernán Cattáneo, John Digweed, Sasha, 16 Bit Lolitas, Tiësto, Armin van Buuren en nog een aantal anderen.

Wat is het laatste album dat je op je iPod (of cd-speler) helemaal grijsgedraaid hebt?
Hernán Cattáneo op het Renaissance label.

Het feest Motion (georganiseerd door Emotion Productions BV) is toch wel jouw doorbraak in Nederland, net zoals het album op Yoshitoshi misschien je doorbraak in de wereld is. Wat was jouw band met Paul, de godfather van Motion, aangezien hij jou in wezen ‘ontdekt’ heeft?
Ik had een heel bijzondere band met Paul. Zonder hem was ik niet in Nederland en was ook geen dj.Ik had zelfs mijn vriend niet gehad! Hij heeft dus een enorme impact gehad op mijn leven en daar ben ik hem voor altijd dankbaar voor. Ook Motion is door Paul opgezet, waardoor ik als dj heb kunnen beginnen. Ik ben ook onzettend verdrietig als ik terug denk aan het vreselijke ongeluk. Dat had nooit mogen gebeuren. We zullen nu verder moeten zonder hem. Dat is heel moeilijk, vooral wat Motion betreft. Maar hopelijk kunnen we hier binnenkort weer mee verder. Maar ik heb in ieder geval een nog sterkere motivatie om zo ver als mogelijk te komen, ook een beetje voor Paul.

­

Wat is jouw beeld van Partyflock.nl?
Ik vind Partyflock wel een uitstraling hebben die bij de hardere stijlen past, en vaak zie je bij de nieuwsitems veel van deze stijlen. Ik zou ook wat meer plaatjes/foto’s op jullie hoofdpagina zetten, waar op je kan klikken naar het desbetreffende artikel, zoals bijvoorbeeld Partyscene.nl dat heeft. Wat ik heel goed en overzichtelijk vind, is jullie agenda!

Als laatste, nog kort een aantal stellingen: Looks zijn belangrijker dan skills.
Nee absoluut niet!

Deep Dish is niet meer wat ze geweest zijn.
Onjuist. Ze kiezen er zelf voor om ook een andere weg in te slaan, als je al zolang een duo bent kan ik heel goed begrijpen dat je je horizon op een gegeven moment wilt verbreden.

Het Nederlandse uitgaanspubliek is verwend.
Ja dat kun je wel zeggen. House bestaat al zo lang in Nederland, dat het nieuwe er een beetje af is, terwijl in sommige landen het nu pas echt los begint te gaan. Ook worden hier de grotere feesten ter wereld gegeven zoals Dancevalley, Mysteryland, Sensation etcetera. In Nederland kun je het publiek dus niet snel meer verrassen met iets nieuws. Ook zijn er iedere week wel erg veel feesten.

Over tien jaar doe ik nog steeds ditzelfde werk!
Ik denk het niet, ik hoop dat ik een soort positie kom waarbij ik op parttime basis een leuk optreden kan doen puur alleen omdat ik het leuk vind, maar het reizen en de nachten doorhalen moet je denk ik niet te lang (willen) doen. Het is niet erg goed voor je gezondheid. Daarbij komt ook dat ik nog een heleboel andere dingen wil gaan doen, waaronder een gezin met kinderen.

Het album op YoshiToshi is het beste wat me de afgelopen vijf jaar is overkomen.
Het hoort wel bij de leukere dingen, maar het is niet het beste wat me is overkomen de afgelopen vijf jaar....

Kristin, bedankt voor het interview! Voor meer informatie over Miss Nine kan je terecht op haar website; http://www.miss-nine.com. Wil je Miss Nine binnenkort aan het werk zien, dan kan dat op Natural, waar ze samen met Sharam (50% Deep Dish) zal draaien.

Fotografie: Lutske Veenstra

90 opmerkingen

 
Artiest SinSuline
:respect:

hoe zij contact heeft met het publiek, heerlijk om mee te mogen maken...

ga zo door! :bounce:
 
1 van die huwelijksaanzoeken kwam van mij!

Zij is echt ECHT onweerstaanbaar!
laatste aanpassing
 
zagen alle dj's er maar zo uit
 
voordeel is dat alles je in de schoot geworpen wordt

van plaat tot mixen
 
Werkzaam bij SEKOIA
chick!
Respect Miss Nine! En niet alleen voor haar looks! :respect:
ernstig knappe dame!!
LEKKER WIJF ! :p
laatste aanpassing door een beheerder
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 januari 2007 om 08:33:
1 van die huwelijksaanzoeken kwam van mij!

:roflol:
laatste aanpassing
kende dr van looks en naam.­ heb dr zelf nooit horen draaien.­

deep dish en 16 bit lolita´s vind ik erg tof.­ alleen jammer dat tiesti en armin van buuren bij de voorbeelden staan
Lanoz
Artiest Lanoz
lekkerding :jaja:
 
Met haar wil ik wel een beschuitje eten :P
prima te doen! draaide beter dan deep dish in panama zondag ;)
Hoe oud is ze eigenlijk weet iemand dat:$:kwijl: Ze is echt mooi(L)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 31 januari 2007 om 15:17:
Met haar wil ik wel een beschuitje eten

ga jij der maar een beschuitje mee eten, dan doe ik wel de rest :D
Afgelopen zondag @­ Natural super gedraaid!
Met als klap op de vuurpijl je eigen productie Everlasting! (Die voor de zomer wel moet uitkomen)

"­Je Ibiza-cd op het Yoshitoshi label ligt sinds oktober in de winkel"­
Waar dan? Nergens te krijgen helaas!

"­Vaker in Nederland draaien"­ Goed plan!
 
she's hot!
Waar kan je haar cd kopen?
Werk bij het hoofdkantoor van Music Store en kan hem nergens vinden!!

Hellup!!!
She is HOT!!!! :kwijl:
Knapste (bekende) DJ die er is! :9

Over tien jaar doe ik nog steeds ditzelfde werk!
Ik denk het niet, ik hoop dat ik een soort positie kom waarbij ik op parttime basis een leuk optreden kan doen puur alleen omdat ik het leuk vind, maar het reizen en de nachten doorhalen moet je denk ik niet te lang (willen) doen.­ Het is niet erg goed voor je gezondheid.­ Daarbij komt ook dat ik nog een heleboel andere dingen wil gaan doen, waaronder een gezin met kinderen.­


:/ Hier heb ik zo m'n bedenkingen bij...

Anyway... Keep up the good things! (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Denzity op woensdag 31 januari 2007 om 10:59:
LEKKER WIJF !

idd!
Allereerst: waarom Miss Nine? Waarom niet Miss Eight, Eleven, Four...­Vanwaar de naam?

Waarom niet Miss Sixty Nine? B).
Powel
Artiest Powel
Was ik ook maar een lekkere chick :( ;)

Nog nooit van d'r gehoord maar ziet er zeer interessant uit. Zekers in de gaten houden
 
ben benieuwd naar dr tracks...
maar indd het is echt een prachtige vrouw :k
eerlijk gezegd nooit van gehoord, maar als de muziek zo lekker is als de dame zelf ... :bloos: :kwijl:
Leuk interview weer, Snuggle! (Y)
Had je dat net voor dr gig in de Panama gedaan?
klint als een toffe ambitieuze meid, ga meteen wat downloaden!
Uitspraak van Marssel op woensdag 31 januari 2007 om 16:56:
Waar kan je haar cd kopen?
Werk bij het hoofdkantoor van Music Store en kan hem nergens vinden!!

Hellup!!!

Na der ff gesproken te hebben, er achter gekomen dat de cd vooralsnog alleen online via www.yoshop.com te koop is! (of als download via iTunes store)
Als ik aan haar denk dan denk ik aan het moment dat ik vorig jaar op Dance Valley me tent kwam uitrollen het terein op en daar heerlijk lag te chillen in het gras op de mainstage van Dance Valley met haar muziek op de achtergrond! :)
Uitspraak van Paulus de Kalebouter op woensdag 31 januari 2007 om 20:04:
Leuk interview weer, Snuggle!
Had je dat net voor dr gig in de Panama gedaan?

Zoiets ;)

De helft leest het interview niet eens maar kijkt alleen naar de plaatjes volgensmij :O
Nominatie voor Understatement van het jaar 2007:

Afgelopen zomer had ik voor het eerst een residency in de Pacha en dat vond ik toch wel een erg leuke plek om te mogen draaien.­
 
DAMN Wat een TJIK
 
leuk wijfie
k ken der muziek idd ook niet!
Leuk interview, alleen Partyscene.­nl is niet echt een fijne site ofzo.­ Véél te veel reclame dingen.­

Mooie dame, zeker weten.­ Ken haar muziek alleen ook niet.­
niets te nadelen over deze dame maar DJ en Model....­mmm als ik naar Joyce Mercedes of Monika Kruze kijk dan is het alleenmaar omdat de Heren in dat geval Djen en zij (na een paar avondjes oefenen) ook wel een plaatje gelijk kunnen leggen, om dan gelijk te spreken over een overweldigend talent, niet echt eigelijk!

anyway : leuk intervieuw!
ze is cooooooool:D:D:D:D:D:D:D
ik word er juist wel warm van :9
Top :)
 
Wat een mokkeltje zeg :k
ga zo door meid is je gegunt
 
net een paar jaartjes draaien, dan al een album uit hebben en zelf niet kunnen produceren, moet niet gekker worden met die Milli Vanilli praktijken (n)
 
one to watch :) hoort bij de nieuwe lading dj helden
 
Uitspraak van og-for-life op vrijdag 2 februari 2007 om 10:19:
ga zo door meid is je gegunt

:yes:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 februari 2007 om 11:39:
net een paar jaartjes draaien, dan al een album uit hebben en zelf niet kunnen produceren, moet niet gekker worden met die Milli Vanilli praktijken

Jaloers?
Uitspraak van Marssel op woensdag 31 januari 2007 om 16:56:
Werk bij het hoofdkantoor van Music Store en kan hem nergens vinden!!

chill
 
Jaloers?

Nee absoluut niet. Ben gewoon principieel daarin omdat ik het zo jammer vind... het is namelijk een redelijk groot vooroordeel dat vrijwel elke DJane haar platen door iemand anders laat maken, en zij bevestigt dit vooroordeel maar weer eens.
 
Erg mooie dame, en ze komt leuk over in dit intervieuw. :) Leuk intervieuw ook.
Zijn er ook mannen die iets over de inhoud van het intervieuw kunnen geven want plaatjes kijken kunnen we allemaal.­
ik heb haar maar 1 keer horen draaien, toen vond ik eigenlijk geen reet aan, sterker nog, ze verneukte de plaat van m'n leven...­
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Diederrrr op woensdag 31 januari 2007 om 16:05:
Uitspraak van Fabiman op woensdag 31 januari 2007 om 15:17:
Met haar wil ik wel een beschuitje eten

ga jij der maar een beschuitje mee eten, dan doe ik wel de rest :D

Juist, Dat bedoel ik er hier dus mee, :D
 
Heb een keer ge-LJ't in een club waar ze moest draaien, vreemdgenoeg meer mannelijk dan vrouwelijk publiek hehe... Het is echt een leuk meisje om mee te praten, en absoluut niet arrogant. Je gaat alleen zo snel eh... Blozen als ze je te aankijkt, shit man! :$

Verder zijn d'r draaikunsten ook verdomd fris... Wanneer gaat Motion haar doorstart eigenlijk maken, is daar al iets meer over bekend?
Uitspraak van actief op vrijdag 2 februari 2007 om 18:22:
Het is echt een leuk meisje om mee te praten, en absoluut niet arrogant.­ Je gaat alleen zo snel eh...­ Blozen als ze je te aankijkt, shit man!

Had ik nou geen last van :$
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 februari 2007 om 14:29:
Nee absoluut niet.­ Ben gewoon principieel daarin omdat ik het zo jammer vind...­ het is namelijk een redelijk groot vooroordeel dat vrijwel elke DJane haar platen door iemand anders laat maken, en zij bevestigt dit vooroordeel maar weer eens.­

Helemaal mee eens.. maar ze is gewoon lekker. punt


Uitspraak van Stefan! op vrijdag 2 februari 2007 om 18:50:
ad ik nou geen last va

Nu ben jij stoer!
Nu ben jij stoer!

Nu ben jij ad rem!

Wel een verschrikkelijk mooi mens allemachtig poeh
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 2 februari 2007 om 19:11:
Nu ben jij stoer!

en jij kinderachtig!
Deep Dish is niet meer wat ze geweest zijn.­

een beetje rare vraag, want kom op, alle dj's zijn niet meer wat ze geweest zijn, ze gaan gewoon met de tijd mee, en wij passen ons daar op aan (Y)
Uitspraak van -TJEERD- op zaterdag 3 februari 2007 om 19:34:
en jij kinderachtig!

Het is de leeftijd he!

Uitspraak van Trancepim op zaterdag 3 februari 2007 om 19:46:
een beetje rare vraag, want kom op, alle dj's zijn niet meer wat ze geweest zijn, ze gaan gewoon met de tijd mee, en wij passen ons daar op aan

Precies en slecht doen de jongens van Deep Dish het niet!
Qua muziek onbekend, maar Deep Dish & 16 Bit vind ik super, dus ga die cd eens opzoeken :yes:
(y) leuke en interessante interview :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Stefan! op zaterdag 3 februari 2007 om 21:32:
Precies en slecht doen de jongens van Deep Dish het niet!

Als je het vergelijkt met waar ze voorheen mee bezig waren, zou je zeker wel kunnen zeggen dat ze nu slecht bezig zijn :yes:
Uitspraak van Mark H :bier: op woensdag 31 januari 2007 om 08:18:
qua muziek voor mij onbekend...­

Stem ik bij meej in
habba habba habba
Miss Nine! Yeah! :respect:

Mooie looks en goede skills :yes:

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 februari 2007 om 11:39:
net een paar jaartjes draaien, dan al een album uit hebben en zelf niet kunnen produceren, moet niet gekker worden met die Milli Vanilli praktijken

:gaap: Album geluisterd? Set gehoord?
laatste aanpassing
Uitspraak van Int-enzo op zondag 4 februari 2007 om 12:34:
Stem ik bij meej in
habba habba habba

Weer zo'n hersenloze reply van iemand niet kan lezen (& schrijven) en daarom alleen maar plaatjes kijkt.
Ik vraag me af hoe haar muziek is,misschien ga ik het wellis luisteren. Iemand die iets over haar muziek weet of t goed is ofso?:D
Uitspraak van Himeno op maandag 5 februari 2007 om 19:49:
Iemand die iets over haar muziek weet of t goed is ofso?

Progressive.
Rustig, opbouwens, maar zeker zomers.
Uitspraak van SnuggLe op dinsdag 6 februari 2007 om 20:37:
Progressive.­
Rustig, opbouwens, maar zeker zomers.­

Thanks;)
Uitspraak van Himeno op woensdag 7 februari 2007 om 15:52:
Progressive.­
Rustig, opbouwens, maar zeker zomers.­

Goeie omschrijving!

Wat vinden jullie van der plaat Everlasting???
Uitspraak van Lennart! op woensdag 31 januari 2007 om 14:40:
deep dish en 16 bit lolita´s vind ik erg tof.­ alleen jammer dat tiesti en armin van buuren bij de voorbeelden staan

Waarom, iedereen is groot op zijn manier toch :). Je kan daar best een voorbeeld in zien ookal is het een compleet ander genre.

Miss Nine is hot, ook qua muziek :9
skon vrouwke :)

haar muziek ken ik niet..
 
Een eer om met de boys van Deep-Dish mee on tour te mogen, top DJ dus!!!!!
Echt leuk om te zien dat je het hebt gemaakt!

Ken je nog van voor het draaien, toen was ik met Jos bij Slam fm studio.. weet je nog?!? ;-p

Wil nog even zeggen: Keep up the good work!!

(k)
genoeg over duitsers,,zukels van un barcadrie breez,records !,,ik weet dat ik gewoon goed gesikt ben,voor muziek,en goed geleerd,,dat ik america al te paken hep,duitsland en nederlan,,ale 3 geen kenis van music,,het zecht al,,djs.­ met intervuw ja geen muzikanten,nou dat maakt dj paul niet uit,,om dat julie groote angst,is om verslachen te worden, A.­J.­A Anthonius Jacob Adrianus
laatste aanpassing
ben erg benieuwd naar haar set op pleasure island!
als ze net zo goed draaid als ze eruit ziet dan zit dat wel goed!