Partyflock

D.D.O.D. & Hardhouse Revolution 09.02.07 A'dam

 
Flockonderwerp · 33746
­[img]http://www.dawnofdance.com/flyers/ddodhhr4.jpg[/img]

Flyer designed by Sonic-XL, artwork by Mr.­ E

De eerste D.­D.­O.­D.­ van 2007 zit er alweer op en gaat in de boeken als de gezelligste 'Nieuwjaarsreceptie' met de lekkerste muziek, vijf uur lang brachten Cill, Co-Ak, First-Base, Raven en The Dawn de heerlijkste Harddance in café De Trappist. Een goed begin van 2007 voor Dawn of Dance's D.­D.­O.­D.­, een nacht om aan terug te denken met een glimlach, nagenietend, moe en voldaan thuisgekomen met moegedanste benen en voeten. 2007 is goed begonnen er zijn vele bekende en nieuwe Harddance feesten om naar uit te kijken, zo zal er in de AStA regelmatig de 'Hardere Dance' te horen zijn op verschillende feesten, als Transformers op 19 januari met onder andere JP in de line up en ook Bas &­ Ram zullen daar feesten gaan geven, Protocol, een naam die mensen die vroeger in de Item kwamen zich nog wel zullen herinneren. Tevens zal het spliksplinternieuwe Hard House zijn tweede editie hebben op drie februari in de Latido in Amsterdam, een nieuw maandelijks feest met niemand minder dan Fausto als resident DJ.

RBO komt ook weer terug met Explosive Valentine Party, deze keer in Schagen waar nu naast UK Hardhouse en Hardtrance ook Trance en Tech-Trance te horen zal zijn met een gevarieerde line-up, NRG Flash gaat onverminderd door met het verspreiden van het Harddance virus in Groningen, de I Love Hardhouse Queen's Day Street Rave voor de Frisco Inn in Amsterdam komt er weer aan en ook op veel andere feesten en festivals staan er talrijke keren één of meer Harddance DJ's in de line-ups. Voeg daar nog eens aan toe dat de vertrouwde HQ stage zal terugkeren op Dance Valley Festival 2007 dit jaar en het Harddance plaatje is compleet, genoeg gevuld om de Harddance liefhebber aan zijn trekken te laten komen. Mocht 2006 misschien iets rustiger zijn qua feesten met Harddance, het lijkt er op dat in 2007 de schade weer ruimschoots ingehaald gaat worden.

Dawn of Dance heeft ook de nodige plannen op stapel staan, de samenwerkingen met andere Harddance organisaties zullen doorgaan, uiteraard met Hardhouse Revolution, maar ook met Southern Forest's NRG Flash en RBO. SunD.­D.­O.­D.­ay zal ook zeker terugkeren in 2007 en ook deze editie zal geheel in het teken van Classics in de breedste zin van het woord staan. Tevens zijn er plannen om D.­D.­O.­D.­ een keer in een andere vorm op een zaterdag te houden in twee wel heel speciale samenwerkingen en zit er ook nog eens iets aan te komen in een andere locatie in een andere plaats, kortom er staat genoeg opwindends te gebeuren voor Dawn of Dance in 2007, maar eerst is het tijd voor de volgende editie van D.­D.­O.­D.­: negen februari is het tijd voor D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - Fourth Joyride

Het zal alweer de vierde editie van D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution samen worden, een samenwerking die uitermate goed bevalt en negen februari zullen Charly & Nazzz, Tom Moore, The Dawn en niemand minder dan de uit de UK afkomstige Chris Hoff de Trappist voor vijf uur lang in een Harddance Heiligdom gaan veranderen. Stuk voor stuk mensen die één ding gemeen hebben: hun passie voor muziek, met name voor de Harddance en eigenlijk allemaal zo veel als mogelijk zich ook bezighouden of inzetten voor deze muziek, in de meeste gevallen zelfs allebei. En ook deze nacht zullen zij hun uiterste best doen om de aanwezige partypeople weer een onvergetelijke en gezellige nacht te bezorgen, een nacht met Harddance, die voorbij zal vliegen, omdat de tijd nou eenmaal vliegt wanneer je plezier hebt.

The Dawn zal negen februari openen met een mix van funky en techy platen, hier en daar aangevuld met het ietwat stevigere werk. Tweede die avond zal het eerste uur zijn van Charly & Nazzz samen, in hun DJ set van half twaalf tot half één zullen zij laten horen dat zij ook een hele andere en wat zachtere kant kunnen hebben, omdat beide nou eenmaal niet van in hokjes denken houden. Hierna is het dan tijd voor Chris Hoff, die ernaar uitkijkt om weer op D.­D.­O.­D.­ te komen draaien, degeen die aanwezig waren bij zijn debuut op D.­D.­O.­D.­ - Sacred of Summer op twee juni 2006 zullen zich ongetwijfeld nog heel goed kunnen herinneren hoe dit jonge talent de Trappist plat draaide. Het vierde uur zullen Charly & Nazzz hun plaats achter de decks weer innemen, waarin zij een semi-live en stevigere set zullen gaan neerzetten, het laatste uur tenslotte is voor Tom Moore. Hij draaide al eerder op de tweede editie van D.­D.­O.­D.­ meets UK Hardgrooves op zes mei in 2005 en is een zeer getalenteerde DJ die heerlijke muziek draait. Deze avond zal hij ons gaan trakteren op een onvervalst potje Harddance om de avond tot een bevredigend einde te brengen. MC Budha zal natuurlijk de avond zoals gewoonlijk vocaal begeleiden en zal de DJ's hun welverdiende af- en aankondigingen geven.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om te voorkomen dat je niet naar binnen kan, omdat de Trappist vol is. Op de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com kun je ook meer informatie vinden. Kom voor een gezellige avond met lekkere Harddance dus negen februari naar D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - Fourth Joyride.

De draaitijden van D.­D.­O.­D.­ &­ Hardhouse Revolution - Fourth Joyride nog even op een rij:

22:30 - 23:30 The Dawn

23:30 - 00:30 Charly & Nazzz (DJ set)

00:30 - 01:30 Chris Hoff

01:30 - 02:30 Charly & Nazzz

02:30 - 03:30 Tom MooreUpcoming events of D.D.O.D.

D.­D.­O.­D.­ - Forever Fearless 9th of March at Trappist
D.­D.­O.­D.­ Meets NRG Flash - Lightning Strikes 13th of April at Trappist


­[img width=300]http://tinypic.com/y095k[/img]

We take no prisoners...­ We only convert......­

­[img]http://tinypic.com/eslr0y.jpg[/img]

The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?

­[img width=300]http://tinypic.com/16mg4i[/img]

Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist


laatste aanpassing
begin van een mooie nieuwe reeks hh weekends(l)

nouja, reeksje:nocheer: en alles beetjes helpen:cheer:
Ik denk dat ik trouwens er een trauma aan over houdt, 2x Charly & Nazz op 1 avond:p
Afkicken dus als het afgelopen is!
Uitspraak van Never mind the Bollocks! op donderdag 25 januari 2007 om 11:23:
Ik denk dat ik trouwens er een trauma aan over houdt, 2x Charly &­ Nazz op 1 avond

:roflol:

Ga je denken dat het niet klopt, dat het aan jou ligt, van he? die hebben toch al een keer daar achter die tafels gestaan :roflol:

Maarruh, ben er van overtuigd dat de sets zo gaan verschillen dat je aan de muziek zeker niet zal merken dat ze twee keer staan

Ik had zowel Charel als Peter gevraagd voor deze editie, feitelijk los gewoon, maar ze wilden graag beide uren samen dus wie ben ik dan om het te weigeren ;p
Gelukkig hou ik de schade beperkt door nog een nachtje eraan vast te plakken.­
plus nog een zondagochtend met o.a. Kevin NRG(classic set) en een Karim:cheer: maar beginnen eerst op Vrijdagavond met DDOD en dan de volgende dag het feest voort te zetten in de Mekka van de Hardhouse(l)