Partyflock
 

SunD.D.O.D.ay

· Does Classics
SunD.D.O.D.ay
6 oktober 2006

SunD.D.O.D.ay
17 augustus 2006
georganiseerd door

Café de Trappist (binnen) op de kaart
Zieseniskade 25
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijs SunD.D.O.D.ay

Deurverkoop:€ 3,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen
Stemresultaat: zeer goed
geweldig926%
zeer goed926%
goed1234%
ok13%
voldoende39%
onvoldoende13%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

16 waarderingen

moest helaas overslaan wegens gezondheid + geld :( (erg jammer, want qua tijd was het ideaal geweest)... nou ja, dan maar wachten op de volgende zondageditie he? :)
Mandiva
zo voor op een zondag was het een zeer geslaagd feestje; grappige tent(je) die Trappist
SNC
Ik vond het erg leuk! Bedankt voor de support... Jammer van het opnemen :( Volgende keer beter!!
Flexy
Af en toe harder dan ik hebben kon ,maar wel geweldig
Charly Rocks
Was weer lache! En I (L) Wok 2 Walk! :D
MagicSjeup living in OZ
'Klassieke muziek' op zondag, psies zoals het hoort :D Supergezellig, leuk om iedereen weer te zien! En dan die setjes, two thumbs up for the DJ's, Da Silva en De Trappist! Special respect 2 X-Force: kippenvel!!! Brought the HQ sound back....GENIETEN!! Many thx! :respect:
Dawn of Dance Events
Once Again, keep repeating myself Much respect to all the DJ's, the partypeople, Trappist and the music, it ROCKED Hope 2 c u all again at the 3d of November at D.D.O.D. - Blessed Angels
partymuisje :woepwoep:
Heb zelf niet echt veel van de avond mee gekregen ­­omdat ik om 9 uur eindelijk eens binnen kwam kakk­e­n :[ Dus BeNRG laatste 10min :( sorry mop we maken ­he­t snel goed! Nou en de rest (nazzz, raven en th­e d­awn) waren heerlijk vooral toen Daaan HS plaatjes voorbij­ lie­t komen :kwijl: Helaas gaat de tijd dan alwee­r zo ­hard als het een beetje gezellig wordt
D.L.D.
Was het zondag ? maakt ook eigenlijk nie uit, t wa­s Super for ALL DJ's ,Mijn excu­ses aan DJ X Force En Sean ceasar,wegens technische redenen is X-force zijn set niet compleet en van Sean zijn set heb ik hooguit 10 minuten en van charlie h­eb ik net het begin niet ivm inregelen enzo,dus daar baal ik behoorlijk van, Volgende keer Beter! dat beloof ik, verde­r alles ok, super sfeer,super muziek leuke plaatje­s geschoten (binnenkort online) , up to the Next D­DOD! Be PrePaired!
Wubinator
Ik vond het een heel erg geslaagd feestje mensen! Nazz en Raven :respect: voor het invallen zo op de valreep. Er werd echt lekker gedraaid en de sfeer was ook super. Gelukkig snel de volgende DDOD alweer :cheer: .... en Rossi beterschap!!
Sicky33
Super SunDODDay, leuke mensen, leuke sfeer, Great DJ's en nog betere muziek!
Nazzz en Reef---> super ingevallen! Zonder voorbereiding.....:respect:, ik heb zelf eerlijk gezegd betereavonden gehad, maar ondanks dat hoop ik dat iederee die er was een goeie avond heeft gehad! Ikke wel iig! En Sean, de mix van TdV The Dawn en TDV Are you all ready was helemaal fijn! Thnx voor de nieuwe Tinrib! The Sream rocks!
®aven
BK - I Don't care (L) En wat je zegt peter , Hopelijk dat jij en ik goede vervangers zijn geweest :) Mensen verwachten Rossi, krijgen ze ons 2 stelletje nietsnutten voor hun kiezen ;)
Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Iedereen wederom bedankt voor de heerlijke sfeer, Alle DJ's heeeel erg bedankt, Rossi had zijn knie geblesseerd en kon helaas niet komen, vond ie heel erg, maar gelukkig waren Raven en Nazzz bereid om een uurtje spontaan back to backen Thanx guys (f) Op naar de volgende D.D.O.D. november aanstaande Definetely Overdrive :lief:
Nr. 18
goed tijdverdrijf voor op zondag :D
Nazzz
Zondagmiddag feestjes blijven toch een speciale sfeer hebben!!! :D Jammer dat Rossi verhinderd was, had hem graag weer eens willen horen. Hopelijk zijn Raven en ik goede vervangers geweest! Op naar de volgende. BRING IT ON!!!

Line-up SunD.D.O.D.ay

zo 16:00 - 17:00:  house, techno, trance
zo 17:00 - 18:00:  techno, trance
zo 18:00 - 19:00:  house
zo 19:00 - 20:00: 
zo 20:00 - 21:00:  techno, trance
zo 21:00 - 22:00: 
zo 22:00 - 23:00:  trance
· MC
Statistieken
59Partyflockbezoekers
55 / 35·mannen / vrouwen
27.5Partyflockgemiddelde leeftijd
27.1Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
16·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (35 stemmen)
Nieuws
Zondag, de laatste of de eerste dag van de week, de dag van het vrij zijn, de dag van het chillen, voor sommige de dag om naar de kerk te gaan en het is natuurlijk ook al lang en bij velen bekend dat de zondag ook een heerlijke dag kan zijn om nog te gaan feesten. Het heeft gewoon iets speciaals. 30