Partyflock
 
­ Nederland

De énige NYE in de huidige kelder van het Volkskrantgebouw

gepubliceerd door , op
Doka Royale
10 december 2013
FeestDoka Royale · New Year's Eve
Datumdinsdag 31 december 2013
LocatieDoka Site
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club. Tijdens Doka Royale verandert de benedenverdieping in een eenmalige (onder)wereld vol extravaganza en extremen, waar classy en underground samen gaan. Geheel in stijl met de rauwe, donkere atmosfeer van de locatie draait Doka Royale om overrompelen en overrompeld worden.

Headliner Jamie 3:26 Verenigde Staten, geliefd in de Chicago scene om zijn bijzondere geluid en positieve vibes, neemt deze avond het voortouw en belooft flinke bassen te blazen. Deze underground Chicago held heeft zijn muzikale sporen al lang verdiend en wordt door kenners als Theo Parrish gezien als een van de grootheden van dit moment. Kortom; een grootheid in een intieme setting. De cultlegende wordt bijgestaan door twee muzikale krijgers: Elias Mazian (Barre Tijden, Trouw) en Mr. Mendel (The Daisy Age). Als Doka liefhebbers van het eerste uur weten ze met hun soulvolle sound alle hoeken van de kelder op te warmen.

Verder maken verschillende creatieve geesten en performers hun opwachting om het nieuwe jaar Royale in te gaan. Deze enkele kans om NYE te vieren in Doka

Tickets zijn, vanaf €25, te koop via koop tickets