Partyflock

De paddodealer

De paddodealer

door , gepubliceerd op
De paddodealer (afbeelding)
Niet meer roken in de horeca, geen koffieshops meer, geen paddo’s meer. Ik zit te wachten op het moment dat alcohol ook nog verboden gaat worden. Misschien mogen we over een jaar of 10 niet eens meer ons huis uit omdat de lucht te verontreinigd is door alle uitlaatgassen. Terwijl er duizenden oudjes zitten/ liggen te wachten op een plek in een (slecht onderhouden) verzorgingstehuis (met te weinig personeel), houdt de regering zich bezig met dit soort onbenullige zaken. Wordt nog leuk als de babyboom straks helemaal met pensioen is.

Tijdens een weekendje Brussel heb ik me laten vertellen door een Belg dat er in zijn land waarschijnlijk een stuk meer geblowd wordt dan in Nederland. En dat de leeftijd waarop jongeren beginnen met blowen ook een stuk jonger is. Het feit dat de fijne blaadjes in Nederland (nog) legaal verkocht mogen worden, zorgt juist voor een hoop kennis en een hoop discipline vanuit Nederlandse bodem. Kinderen weten dat het mag, dus dat maakt het een stuk minder spannend. Belgen/ Fransen/ Duitsers weten dat het niet mag, en doen het daarom juist wel. Ook weten ze niet wat ze in huis halen omdat ze het op de ‘zwart markt’ kopen. Daarom is het feit dat paddo’s niet meer verkocht mogen worden al helemaal een slechte zaak, aangezien ze in de smartshops een goede, professionele voorlichting geven, waarbij ook nadrukkelijk verteld wordt dat de paddenstoeltjes puur alleen in huislijke kring gebruikt mogen worden. Buiten dat vat ik die ene keer dat ik ze gebruikt heb juist op als een spirituele ervaring!

Ik zie het al helemaal voor me. Je hebt zin in paddo’s maar je kunt ze niet meer legaal kopen. Het eerst volgende wat je dan doet is rondvragen of iemand er nog aan kan komen, waarna je vervolgens een telefoonnummer achterhaalt en je ze op de hoek van de straat kunt ophalen bij iemand die in een mooie BMW op je staat te wachten. Als je dan vraagt: ‘zijn ze goed?’, dan zal de verkoper uiteraard vermelden dat ze goed zijn, aangezien hij ze puur alleen verkocht wil hebben voor het geld omdat hij zelf alleen betaald krijgt voor het verkopen van de paddo’s in plaats van dat hij in loondienst is, wat bij de smartshops wel het geval is. Om een lange zin kort te maken: Je weet niet wat je in huis haalt, wat het een stuk riskanter maakt. Dan kunnen ze in de recente pers wel verslag doen van iemand die zijn hond op lugubere wijze van kant maakt, maar of de betreffende persoon dan wel of niet onder invloed was van andere verdovende middelen wordt dan juist niet vermeld. En hoeveel hij er gebruikt had wordt al helemaal niet vermeld. Misschien had hij er wel een kilo of twee naar binnen geschoven?

Dat hard drugs niet legaal verkocht mogen worden a lá, want die zooi is gewoon door en door slecht voor je, maar als weed verkocht wordt als een medicinaal, helend middel en paddo’s blijkbaar helpen tegen de migraine, waar maakt de overheid zich dan zo druk om? Het is allemaal vragen om problemen, laat de mensen lekker een jointje opsteken en een paddenstoeltje eten. Op zijn tijd is er echt niets mis mee!
pagina laatst gewijzigd op

548 opmerkingen

Dan kunnen ze in de recente pers wel verslag doen van iemand die zijn hond op lugubere wijze van kant maakt, maar of de betreffende persoon dan wel of niet onder invloed was van andere verdovende middelen wordt dan juist niet vermeld.­ En hoeveel hij er gebruikt had wordt al helemaal niet vermeld.­ Misschien had hij er wel een kilo of twee naar binnen geschoven?

uiteindelijk bleek dat de enige paddestoelen die hij ooit van dichtbij had gezien brave huistuin en keuken championnetjes waren. het is gewoon een schizo met een alcoholprobleem.

maar daar lees je dan weer niks over (N)
eindelijk iemand die weet hoe t in mekaar zit
Volgens mij waren de meeste 'paddo-ongevallen' met toeristen, verbied het dan voor toeristen en niet voor de Nederlanders zelf.­
En zorg gewoon dat je echt goede voorlichting krijgt!
Uitspraak van Chemical Sister op maandag 8 december 2008 om 17:35:
uiteindelijk bleek dat de enige paddestoelen die hij ooit van dichtbij had gezien brave huistuin en keuken championnetjes waren. het is gewoon een schizo met een alcoholprobleem.

maar daar lees je dan weer niks over (N)

ja, dat wilde ik ook aanhalen.
en die gore kankerlijer van een Ab Klink herhaalt z'n leugen gewoon doodleuk nog eens. Ziek word ik van politiek Den Haag, kotsziek.

Oh en ter verdediging van hallucinogenen wil ik nog zeggen: Ik heb mezelf pas echt leren kennen na een aantal inspirerende en veel inzicht biedende trips op zowel Psilocybines als LSD. Uiteraard kleven er gevaren aan het middel, maar die verbleken bij de statistieken van het goudgele rakkertje dat ieder weekend weer voor bergen ellende zorgt. (en, ach, als ik dan toch over het randje moet heb ik liever een psychose dan een delirium :p.)
Het is gewoon weer je reinste betutteling van de Nederlandse overheid.­ Wat een onzin.­ Lopen ze zich druk te maken over een aantal diep trieste toeristen die zich van alles naar binnen werken zonder goede voorlichtingen in te winnen en plots mag niemand ineens meer paddo's eten.­ Als over een week iemand onder invloed van alcohol meent dattie ken vliegen word dan alcohol verboden?
Als mensen zo stom zijn zich niet goed te laten informeren over hetgeen dat ze naar binnen werken is dat niet het probleem van de andere mensen die er wel verstandig mee omgaan.­
Stond laatst ook in de krant dat er een of ander bedrijf opgericht is om bij bezorgde burgers thuis te gaan checken of de paddestoeltjes die in hun tuin groeien toevallig geen paddo's zijn.­ Want stel je voor;­ het leuke kleine paddestoeltje wat achter in je tuin groeit zou misschien wel eens een paddo kunnen zijn!! Weer typisch misbruik maken van de stommigheid van bepaalde Nederlanders..­ Waar gaat het heen met Nederland?
De regering heeft dit verbod er zo snel doorheen weten te jagen dat ze nu stuiten op wat onvolkomenheden waar ze geen rekening mee hadden gehouden.­ Want wie gaat het Paddoverbod controleren? De minister kwam met het antwoord: De gemeente.­ De gemeente Amsterdam liet meteen te kennen dat zij daar nog geen plan voor hebben opgesteld, dat ze daar de manschappen niet voor hebben en dat ze het eigenlijk niet eens zijn met dat hele Paddoverbod (wat meerdere burgemeesters al hebben laten weten, net als dat ze de wietteelt en achterdeurverkoop willen gaan reguleren en dus legaliseren).­ Ik ben zelf sinds het verbod niet meer in een smartshop geweest, maar in principe kunnen ze de boel dus nog steeds verkopen, want controle is er niet!
Dat er problemen waren rond het paddogebruik kwam omdat er absoluut geen regels voor waren, iedereen kan ze verbouwen, verkopen enz.­ De souvenierswinkels in amsterdam hadden achter de sloffenklompen en de wietsleutelhangers een koelkastje met paddo's staan en verkochten deze zonder enige voorlichting.­ Dat daar iets aan gedaan moest worden was logisch.­ Ikzelf denk dat het gewoon luiheid van de overheid was, gecombineerd met onkunde over drugs en overdreven christelijke normen en waarden wat heeft geleidt tot het paddoverbod.­ Veel beter was om de boel goed te regelen (wie mag het verkopen en wat voor voorlichting moet daarbij gegeven worden?).­
Ik hoop dat ze dit zelf gaan inzien en de boel terugdraaien!
Ik wil van iedereen zijn hoofd die denkt dat ie wat te vertellen heeft.­

I am the God of Hellfire!

Wij Mayan gebruiken drugs en spoedig zit iedereen die niet doet wat ik zeg in de Hell.­


Hesuz 3ah.­
Uitspraak van Jacklinx -666 op woensdag 10 december 2008 om 11:01:
Ik wil van iedereen zijn hoofd die denkt dat ie wat te vertellen heeft.­

I am the God of Hellfire!

Wij Mayan gebruiken drugs en spoedig zit iedereen die niet doet wat ik zeg in de Hell.­


Hesuz 3ah.­

lekker he die postzegels....trip on ouwe :roflol:
Uitspraak van [S.D.G]TERRORDWERG[NL][ZVB.V]:vaag: op zondag 7 december 2008 om 22:03:
gewoon zelf paddo's kweken dan is de kracht der van het zelfde als in de smartshop paar vriende van mijn doen het zelf en merken geen verschil
je mot de paddo's aleen niet laten drogen wand dan word de werking der van 2x zo sterk

Das niet waar..
De hoeveelheid psylocibine in de paddestoel blijft gelijk, alleen drogen de paddestoelen uit en zit er minder vocht in.
Ze wegen dus alleen minder en zijn langer houd baar na het drogen.
leuk geschreven ;)
Leest irritant en er zit totaal geen verhaal in.­
laatste aanpassing
Goed onderwerp..­ Maar met praten op internet bereik je weinig, behalve dan dat je veel mensen aanspreekt.­
Misschien een idee om een handtekening actie te houden, protesten en meer van dat soort dingen..­Dat gebeur sowieso te weinig allemaal...­
Uitspraak van Foetsie. op vrijdag 12 december 2008 om 10:02:
er zit totaal geen verhaal in.­

Jawel dat zie je toch :P
laatste aanpassing
leuk stukkie volledig mee eens,,

De regering van "­Het land waar alles mag"­ slaat helemaal door in nieuwe regels het zijn laffe mensen die met hun elleboog diep in de reet van de EU zitten .­
volledig met je verhaal eens behalve dan dat laatste stukje dat vind ik jammer.
Dat hard drugs niet legaal verkocht mogen worden a lá, want die zooi is gewoon door en door slecht voor je, maar als weed verkocht wordt als een medicinaal, helend middel en paddo’s blijkbaar helpen tegen de migraine, waar maakt de overheid zich dan zo druk om? Het is allemaal vragen om problemen, laat de mensen lekker een jointje opsteken en een paddenstoeltje eten.­ Op zijn tijd is er echt niets mis mee!

wat is er mis met af en toe op een feestje een pilletje slikken voor je eigen plezier? De een gebruikt af en toe een paddotje de ander blowt er eentje en weer een ander slikt of snuift af en toe wat. Zolang je alles met mate doet is er niks mis mee vind ik.
ER MOET GEWOON MEER PEP GEROOKT WORDEN DAN IS ALLES TUTIPALETTI
Ik ben het eens met dat ze nooit precies vermelden wat de oorzaken zijn van die capriolen,en als je precies doet wat er op de verpakking staat kan er vrijwel niks misgaan,en er zijn zeker ng andere problemen in nederland.;-)
Goeie column, (Y) !!
perfect gezegd.­
fuck the system.­
laatste aanpassing
hoorde net nog op de radio dat ze nu onder de naam KNOLLEN
verkocht worden en dat is niet verboden:lol:
en de werking was hetzelfde
:respect:
Nederland is het land van het verbod geworden.­
Wat mag nog wel?
http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/1/12/120109_groterolalcoholbijgeweldpleging.html

"Uit een proef bij drie korpsen blijkt dat ruim een kwart van de aangehouden geweldsplegers had gedronken. "

"Drugs spelen nauwelijks een rol bij geweld."

En het gekke is dat ik recentelijk niemand uit de Tweede Kamer heb horen vragen om een totaal alcoholverbod. ;)
je hebt groot gelijk..
tenminste iemand die weet waar die mee bezig is..

goedzo;)