Partyflock

Eiland van plezier

Eiland van plezier

door , gepubliceerd op
Eiland van plezier (afbeelding)
Versuft stond ik een beetje schaapachtig om me heen te kijken. Ik stond als perplex aan de grond genageld. Langzaam drong het tot me door dat mijn naïviteit weer eens de kop op stak. Tien minuten geleden liep ik nog vol frisse moed het festival terrein op. En nu voelde ik mijn hoofd langzaam rood worden! Ik dacht terug aan de dag dat ik de tickets won voor dit festival. Uitbundig bedankte ik de altijd goedgemutste radio DJ. Helemaal in mijn nopjes was ik! Ik ben helemaal niet vies van feestjes, zeker niet als je ze voor niks in je schoot krijgt geworpen. Ik had nog nooit van het desbetreffende feestje gehoord, maar dat doet er toch ook niet toe? Feest is feest, toch? Zonder me al teveel te verdiepen in ‘’background info’’ verheugde ik me op het komende outdoor festival.

Tja..en daar stond ik dan…
Ik keek eens omlaag om een blik te werpen op het shirt wat ik aan had. Bambi prijkte in volle glorie op mijn boezem . Het werd me nu pijnlijk duidelijk dat ik wel heel erg overdressed was in vergelijking met de rest van de bezoekers.Ik herhaalde de naam van het festival nu eens langzaam in mijn hoofd en analyseerde de betekenis van ‘’Pleasure Island’’. Letterlijk vertaald: ‘’Eiland van plezier’’. Niks mis mee zou je denken! Pleasure, plezier..ja, dat zou misschien in meerdere opzichten geïnterpreteerd kunnen worden. Maar eh, de vieze versie was niet het eerste wat er in mij op kwam! De titel deed mij in ieder geval niet vermoeden dat ik op één of andere porno party zou belanden.

Beduusd keek ik om me heen. Ik was overrompeld! Ik ben helemaal niet preuts. En ik benijd meiden die gewaagde outfitjes aan durven te trekken. Sexy maar met stijl…ja, dat kan heel erg mooi zijn. Maar wat ik hier om mij heen zag was allerminst subtiel of met stijl. Het leek wel een vleeswaren veiling! Hoe meer bloot hoe beter. Een aanzienlijk deel van de bezoekers was zeker door zijn garderobe heen of zo, want erg veel mensen had niet meer dan zijn ondergoed aan of iets wat op een visnet leek. En bij een bepaald slag mensen ziet dit er nou niet al te aantrekkelijk en/ of fris uit. Met regelmaat wendde mijn hoofd zich oncontroleerbaar af als mijn netvlies echt teveel werd geprikkeld door een onaangename verschijning. Nee, wat het grootste deel van het publiek hier droeg was niet mijn smaak. Het betroffen ook geen lekkere jonge Goden of iets van dien aard. Er liep geen enkel exemplaar rond waar mijn hart sneller van ging kloppen. De visnettenparade bestond voornamelijk uit mensen die tegen de middelbare leeftijd aan zaten en waar de zwaartekracht al aardig toe had geslagen.

Het was een vreemde gewaarwording om te ontdekken dat ik de gene was die een beetje voor paal liep, terwijl het gros van het publiek half naakt over het terrein heen huppelden in pakjes waarin de meeste mensen over het algemeen toch redelijk uit hun voegen barstten! Ik voelde me een beetje alsof ik als enige kleding aan had op een naaktstrand. Maar ik besloot om maar het beste te maken van deze dag en het maar voor lief te nemen dat ik toch wel enigszins voor lul liep. Het was even wennen en ik voelde me best even ongemakkelijk, zeker met dat belachelijke shirt wat ik aan had getrokken! Maar eigenlijk was het ook best lachwekkend en zag ik de humor er ook wel van in!

Ik heb de hele dag mijn ogen rijkelijk de kost gegeven en ook de drank maar rijkelijk laten vloeien. En toen ik na verloop van tijd nog eens naar mijn ontzettend misplaatste Bambi shirt keek, leek het zowaar of het onschuldige en sierlijke diertje was getransformeerd in een overheerlijke rollade! Zo paste mijn outfit toch nog enigszins bij de dresscode van die dag. Het schaamrood op mijn kaken verdween langzaam en ik kon genieten van het thema, wat achteraf ‘’Geheime fantasieën’’ bleek te zijn.
pagina laatst gewijzigd op

213 opmerkingen

Saaie column :gaap: Lijkt meer op een verslag
bohh.
wat een gezeik om een collumn!
als het je niet aanstaat,
zeg dat gewoon, en begin niet over spelfouten te zeiken,
terwijl je zelf niet een dyslectisch kan schrijven.
haha, toffe collumn :)
Uitspraak van Tolik op donderdag 17 juli 2008 om 17:37:
bohh.­
wat een gezeik om een column!
als het je niet aanstaat,
zeg dat gewoon, en begin niet over spelfouten te zeiken,
terwijl je zelf niet een dyslectisch kan schrijven.­

inderdaad!
hou het even gezellig.
Uitspraak van Linda! op dinsdag 15 juli 2008 om 15:24:
Wat een gelul allemaal zeg..­! Ze kraakt het feest zelf niet, ze verteld alleen haar ervaring over hoe ze het daar vond..­ moet kunnen tog?

Ja inderdaad je moet kunnen zeggen wat je wilt. Maar ga dan in gods here naam anderen niet aflopen zeiken of lopen zeiken op een feest. Dit is echt te wakko wat je doet.

Kijk ik snap dat jij je misschien niet super vermaakt hebt op een feestje 1 of 2 jaar geleden. Kan gebeuren heb ik ook gehad met Mysteryland vorig jaar. Maar ga dan niet de naam van een feest erbij betrekken vlak VOOR dat feest. Je kan namelijk dingen (on)bedoeld voor elkaar krijgen die niet gunstig zijn voor een organisatie.

Hoop dat je dat ook begrijpt.
Uitspraak van Peperkamp op donderdag 17 juli 2008 om 20:49:
Kijk ik snap dat jij je misschien niet super vermaakt hebt op een feestje 1 of 2 jaar geleden.­

Hmm..ik heb me juist wel vermaakt! Was alleen ff schrikken bij binnenkomst, het onverwachte. Het was eens n keer wat anders...
''Pleasure Island'' heeft een goede naam, die kan echt wel wat hebben. Daar komt bij dat dit feest ook iedere keer n ander thema heeft, wat natuurlijk ook invloed heeft op de kledingstijl. Goede line-up, goede sfeer, lekker weer...en je hebt n super leuk feestje! Alleen wel verstandig om van tevoren ff te checken wat het thema is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan hihi. Maar ik had de kaartjes gewonnen...dus ja, feest is feest denk ik dan!
Uitspraak van Peperkamp op donderdag 17 juli 2008 om 20:49:
Maar ga dan niet de naam van een feest erbij betrekken vlak VOOR dat feest.­ Je kan namelijk dingen (on)bedoeld voor elkaar krijgen die niet gunstig zijn voor een organisatie.­

Stel, ik wil graag naar dat feest, dan is deze column absoluut géén reden om niet te gaan hoor. Ze zegt niets negatiefs over het feest zelf. Dat het leuk is, en dat ze zich er heeft vermaakt, lees ik wel.
Beetje mensen kijken op zo'n feest, er loopt vanalles rond, dat is juist leuk. Je gaat voor de muziek, sfeer, lekker met je vrienden. Dan kunnen wat visnetjes of (te) strakke pakjes mij niet deren hoor. Die mensen hebben vast allemaal "the time of their life"!!
Uitspraak van Isa bella op vrijdag 18 juli 2008 om 00:31:
Stel, ik wil graag naar dat feest, dan is deze column absoluut géén reden om niet te gaan hoor. Ze zegt niets negatiefs over het feest zelf. Dat het leuk is, en dat ze zich er heeft vermaakt, lees ik wel.
Beetje mensen kijken op zo'n feest, er loopt vanalles rond, dat is juist leuk. Je gaat voor de muziek, sfeer, lekker met je vrienden. Dan kunnen wat visnetjes of (te) strakke pakjes mij niet deren hoor. Die mensen hebben vast allemaal "the time of their life"!!

Ik vond deze column juist meer geschreven in een verslag stijl. Is mijn mening. Ja de organisatie er achter heeft een goede naam zeker te weten. Maar iedere naam is door slechte kritieken snel af te breken hoop dat jullie dat dan weer wel met me eens zijn.
laatste aanpassing
Volgens mij kun je volgende keer beter een t-shirt van STAMPERTJE aan trekken. Alle soorten house muziek worden namenlijk gekenmerkt door een gelijkenis!! Ze hebben er allemaal een STAMPENDE-BASE in zitten!!! En er lopen mensen rond die zo,"VAAG als een KONIJN" zijn %)!!! Dan kun je altijd een goede reden geven. En hoefje je dus niet te schamen als ze naar je t-shirt kijken en je denken je een beetje belachenlijk te kunnen maken.

En zo kun je toch stiekem je voorkeur voor Disney-films behouden :P!!!


;):bier:
Uitspraak van nathan nmgn op vrijdag 18 juli 2008 om 18:50:
Volgens mij kun je volgende keer beter een t-shirt van STAMPERTJE aan trekken.­ Alle soorten house muziek worden namenlijk gekenmerkt door een gelijkenis!! Ze hebben er allemaal een STAMPENDE-BASE in zitten!!! En er lopen mensen rond die zo,"­VAAG als een KONIJN"­ zijn !!! Dan kun je altijd een goede reden geven.­ En hoefje je dus niet te schamen als ze naar je t-shirt kijken en je denken je een beetje belachenlijk te kunnen maken.­

En zo kun je toch stiekem je voorkeur voor Disney-films behouden !!!

Haha, geweldige tip! I'll keep it in mind! Ik heb niet zozeer een voorkeur voor Disneyfilms hoor...shirtje was gewoon in de aanbieding & ik vond t wel geinig!
is drie jaar geleden in 2005 naar pleasure island geweest...wat dacht je? ik schrijf nu nog maar ff een column..?! :p
ik vind mensen gewoon goeiekoop als je in een visnet naar een festival gaat, maarja meer dan dat boeit het me niet.­ waarschijnlijk was het grappige aspect, wat in dit verhaal voort moet komen, dat zij daar staat met een "­kinderlijk"­ shirt, en de rest allemaal vrij goedkoop of bloot.­ Het is trouwens wel leuk vertier om te zien hoe sommige mensen gekleed gaan, schande haha.­

maar waar zijken sommige over, maak je eerder druk over belangrijkere zaken.­ mensen die hier in hun reactie expres met caps-lock aan helemaal door het lint denken te kunnen gaan, hebben geen leven.­

groetjes!
Ik geloof dat ik al van de eerste keer op Pleasure Island kom

Ik heb niet echt het idee dat je speciaal gekleed moet zijn.­ Al zullen sommige dat wel doen.­Best leuk
Maar ik trek aan waar ik me lekker bij voel
Uitspraak van [NL]there is no other op dinsdag 15 juli 2008 om 15:24:
wie draagt er nou in godsnaam een ''Bambi shirt'' op een feest, hoe oud ben je, Kom op :S:S:S

haha iksnap de grap dur wel van :P wrom niej.. :P
laatste aanpassing
Uitspraak van 'Melissa; op vrijdag 18 juli 2008 om 23:57:
is drie jaar geleden in 2005 naar pleasure island geweest...­wat dacht je? ik schrijf nu nog maar ff een column..­?!

Ze had daar ook echt een bambi shirt aan;)
laatste aanpassing
Uitspraak van TumTummetje op dinsdag 15 juli 2008 om 21:13:
Nou vond het een leuke column hoor.­
Een column wordt over het algemeen vanuit 1 oogpunt benadert en dat is hoe iemand iets ervaart.­
Ikzelf heb ook wel eens onverwacht op een parenclubfeestje gestaan en voelde me ook totaal niet in mn elementen.­
Kortom, leuk geschreven!

En mensen die last hebben van een vastgeroeste capslock moet je zowiezo negeren...­ Schijnbaar weten die ook niet hoe je moet schrijven dus waarom dan het nutteloos bekritiseren denk ik zo.­

:respect:
Deze Column is in 1 woord briljant!

Je moet gewoon lezen voor je vermaak en niet zo serieus op alles reageren.­ Beetje humor is niet weg mensen..­
Wel grappig (maar tegelijkertijd ook triest) hoe gefrustreerd sommige mensen kunnen reageren..­

Super Jed!
haha, wat een geweldige leuke column!

x
Leuke column :)ik trek zaterdag ook mn bambi shirt aan met een bijbehorende slip van stampertje :)
Ik vraag me ECHT af wat iedereen loopt te zanikken hoor :S
Je hebt zelf toch ook weleens gehad dat je ergens heen gaat en het ff heel anders was dan je had verwacht
Nou en! Het went vanzelf, en anders ga je naar huis :)

En wat dat mensen afzeiken betreft, je mag toch ook blij zijn in sommige gevallen dat je er zelf niet zo bij loopt, sommige mensen ZIEN er ook gewoon niet uit qua kleding, we zijn allemaal weleens kritisch op een ander, zodat je jezelf ff beter voelt, boeie!!! (Is het niet uit onzekerheid, dan is het wel uit arrogantie!)

Ik vond het leuk om te lezen hoor meis, lekker vanuit je eigen point of few, moet kunnen toch!:D

En laat andere mensen nou gewoon bedenken bij deze column dat je van te voren ff gaat kijken wat het thema/feest inhoudt, want ik denk dat we dat wel btje als 'wijze les' kunnen zien...:p
Shit wilde dit jaar net mijn BAMBI shirt aandoen!!!
Uitspraak van (F)Robss(F) op dinsdag 22 juli 2008 om 20:17:
Ik vraag me ECHT af wat iedereen loopt te zanikken hoor
Je hebt zelf toch ook weleens gehad dat je ergens heen gaat en het ff heel anders was dan je had verwacht
Nou en! Het went vanzelf, en anders ga je naar huis:)

Precies!

En als een column niet bevalt moet er dan echt direct zoveel tijd ingestoken worden om je even uit te kotsen? Wat sommige mensen hier dus ook nog daadwerkelijk doen. Hoe oud zijn we zeg.

Uitspraak van nicknaam op woensdag 16 juli 2008 om 16:54:
Uitspraak van Linda80 op woensdag 16 juli 2008 om 14:46:
Een aanmerking op een ander is een tekortkoming op jezelf.­ Heel duidelijk dat je dus totaal geen zelfvertrouwen hebt.­

Inderdaad, kopieer dat stukje nog ef dan kun je er direct bijzetten: Ook ik was zo zielig om iemand compleet af te zeiken!:)
Wat dus ook een hoop over jouw verteld, simpele
laatste aanpassing
thema, wat achteraf ‘’Geheime fantasieën’’ bleek te zijn.­ > sta je dan met je bambi shirt.­ denken ze nog dat je van dieren houd ook...­
grappig stukkie hoor;)

heb me prima vermaakt en idd der liepen mensen bij echt geweldig:P:P
Leave the girl alone..­Damn !!
Als je niks zinnigs te zeggen hebt,zeg dan niks!
Ongeloofelijk wat zijn wij nederlanders toch een stel zeikers ...­

Kunnen we niet gewoon iemand in waarde laten ?

Persoonlijk vind ik de manier hoe JED over haar ervaringen verteld in haar colums, erg oprecht en boeiend om te lezen, mischien bij de volgende colum maar wat minder oprecht zijn om jezelf iets beter te beschermen tegen grillen van ons vaderlandse kritiekers...­

maar begrijp het ook wel hoor, JED81 was blijkbaar zo geschokt dat ze wel heel erg haar eigen mening over het uiterlijk van de feestgangers in de tekst liet doorschemeren...­

Nou JED81, nog een paar jaartjes en dan ben je ook dertiger en gaat het bij jou helaas ook alles "­hangen"­ en dan heb je inmiddels ook alles al in de dance wereld gezien en ga je mischien ook wellicht je grenzen verleggen en spannend bloter gaat rondlopen...­

Ps.­ vroeger vond ik het ook allemaal te bloot,maar nu na 15 jaar party's en mdma is er bij mij een behoefte onstaan om ook wat bloter te gaan en ben ik geintrigeerd geraakt door deze wastland cultuur...­
Of ik het dit jaar al durf...­is weer iets anders...­

Ps2.­ irriteren aan spelfouten is echt iets voor hoger opgeleiden...­ hallo ik zit hier niet op school en er zit geen spellings controle op party flock, dus boeie die spelfouten !!!

Mvg,

Bas.­
Uitspraak van r0bs. op zaterdag 19 juli 2008 om 13:51:
maar waar zijken sommige over, maak je eerder druk over belangrijkere zaken.­ mensen die hier in hun reactie expres met caps-lock aan helemaal door het lint denken te kunnen gaan, hebben geen leven.­

Goed punt, heb inderdaad te weinig om handen en zit uit verveling door de site te scrollen en me steeds meer op te winden...

over opmerkingen van mensen die blijkbaar nog minder te doen hebben.

een verlies verlies situatie...

auf wieder schnitzel