Partyflock
 

Schmeck Pony

afbeelding Schmeck Pony
concept
AdresAmsterdam
Nederland
KvK51807874
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Schmeck Pony

Laatste feest was op zaterdag 6 december 2014: Schmeck Pony's Pakjesavond, Canvas, Amsterdam
Statistieken
15·feesten
15·in het verleden
5·nieuwsberichten
8·winacties
793·bezoekers
545·unieke bezoekers
28Partyflockfans
2.9 KFacebooklikes
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (214 stemmen)
Nieuws
Bar Mitswag
7 april 2012
Over drie weken start in Club Home een nieuwe maandelijkse club avond; Bar Mitswag. De spits wordt afgetrapt op 28 april met onder andere Phil Weeks en Wildkats, hierna zal het concept elke laatste zaterdag van de maand terugkeren met een combinatie groovy house, disco en rollende beats.
Schmeck Pony start 2012 met een thema dat nog niet eerder plaatsgevonden heeft. Er wordt gespeculeerd over wat Phan Tophel precies inhoudt maar tot op heden, is er nog geen duidelijk beeld ontstaan.
Mysterieuze Spacer wederom gesignaleerd in Amsterdam!. De geruchten zijn waar, zoals gehoopt is na een tijd van afwezigheid de Sputnik Spacer teruggekeerd op aarde. Ditmaal heeft hij zijn doel nog duidelijker: een feest om nooit meer te vergeten. Zijn buitenaardse liefde voor Amsterdamse feestjes steekt hij niet onder stoelen of banken. Van kroeg tot club, van after tot salsa bar. Hij is overal al een keer gespot. 2
Na 4 maanden op stal gestaan te hebben is Schmeck Pony er weer helemaal klaar voor. Dit maal wordt het water opgezocht en gaat het los aan het IJ. Ondanks dit goeie initiatief moet de organisatie toch wat vervelends meedelen. Op het laatste moment is de vergunning van de Undercurrent alsnog afgekeurd door het stadsdeel Amsterdam Noord. Maar niet getreurd, er veranderd gelukkig weinig, deze epische dag gaat gewoon door, maar dan op de Pureliner die op deze dag op dezelfde locatie zal komen te liggen.
De laatste weken zijn er een aantal foto's op het web verschenen van een mysterieuze kosmonaut. Na een tijd van ongewis en vele vragen is er inmiddels meer bekend over deze verschijning. Hij gaat door het leven onder de naam Sputnik Spacer en is na jaren van afwezigheid in Amsterdam geland om zijn missie te volbrengen. Na het organiseren van vele buitenaardse feesten vond hij het tijd worden om zijn ervaring toe te passen in het Amsterdamse partycircuit. 1

1 opmerking