Partyflock
 
NaamWouter
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd41
HerkomstNederland
Genresacidtechno, electro, house, techno
E-maildjplayaround@gmail.com

Uitgaansagenda Playaround

Laatste feest was op zaterdag 13 augustus 2011: Sonne Mond Sterne, Festivalwiese, Saalburg
Statistieken
14·optredens
geen·in de toekomst
14·in het verleden
2Partyflockfans
3·opmerkingen

3 opmerkingen

wouterrrrr !! (L)(L) mijn feest aka adhd maatjééé !! (K)
Wouter Playaround staat op de Spectaculaire opening nieuwe locatie ADHD Sessions. Met een rauwer randje op vrijdag 29 mei pinksterweekend 2009

"Dit wordt een plek voor de moderne underground. Je kunt er chillen en feesten tot de zomerzon weer schijnt. Aan de aankleding van de ruimte wordt natuurlijk ook gedacht.
­

Deze locatie heeft een tweede zaal met dj's, die gescheiden is van de mainroom waar een aantal zitplaatsen zijn om te chillen. Er zal aan aan het begin van de avond deep house, minimal & tech house worden geprogrammeerd, De line-up zal bestaan uit Nederlandse helden. later op de avond zal dit geleidelijk over gaan naar wat je van ADHD Sessions gewend bent.

We vinden het heel spannend om deze locatie in te wijden voor onze feesten. Het bruist weer in de hoofdstad! De locatie is dan ook logischerwijs gehuisvest in Amsterdam West.

Op dit moment wordt er nog stevig gewerkt in het gebouw maar het eindresultaat moet zichtbaar zijn op vrijdag 29 mei. De komende weken moeten er nog nog heel hard gewerkt worden en dan komt het licht geluid, rook, laser nog.

­

Het zal wel betekenen,dat we een minimaal aantal tickets in de voorverkoop gaan verkopen voor maar 8,- euro via ticketscript aan de deur zal dat 10,- euro zijn er zijn maar een beperkt aantal tickets wees er dus snel bij. De ticket sale start 27 April, of kom op tijd, we beginnen om 22:00
https://www.ticketscript.com/shop_plus.php?view=order&event_id=24917&org_id=1075
­
­