Partyflock
 
mexximus & dansta deluxe  new releases!
25 oktober 2006

woensdag 25 oktober 2006 om 15:30

Dirtcaps (Mexximus & Dansta deluxe)



Al een paar jaar lang zijn Dansta Deluxe (Danny Groenenboom) en Mexximus (Max Oude Weernink) bezig met het draaien en produceren van House. Zij hebben zowel op draai- als productie gebied een hele eigen stijl, die zich het best kan laten omschrijven als een mengelmoes van Electro, House, Minimal en Funky met daarbij veel invloeden van de Rock en Urban.

Met de eerste release van hun productie “Needle Trip” is er een nieuwe mijlpaal bereikt in de nog prille cariere van de mannen. Danny en Max produceren onder de namen “Dirtcaps en Mdeluxe”. De plaat is uitgekomen op het label Groove Fanatics en te verkrijgen op www.beatport.com/groove+fanatics. Ook zal de plaat binnenkort worden voorzien van een remix van Bad Boy dj Jaimie Fanatic!



Als DJ´s hebben de pas 19-jarige mannen hun zaakjes al aardig voor elkaar. Met een residentie op zak bij V.I.P. Productions, hebben ze al op meerdere grote feesten gedraaid in het Oosten van het land (Infinity I en II, Queensday). Ook in de eigen omgeving van Haarlem stonden de mannen al in de line-up bij praktisch elke hot-spot. Zo stonden zij al in het Patronaat, de Lichtfabriek en hebben ze gedraaid bij strandtent Bloomingdale (Luxlife).

De bookingen lopen ook via V.I.P, waardoor ze vaak op verschillende locatie´s in Nederland gigs hebben. De komende tijd willen de mannen de volgende stap maken en hun unieke stijl tentoonspreiden aan houseminnend Nederland. Met hopelijk meerdere releases in aantocht en vette gigs in petto zullen we veel gaan horen van dit duo.



LETHEGROOVESRULEYOURASS

www.danstamexximus.nl

www.beatport.com/groove+fanatics







Dirtcaps. (Mexximus & Dansta deluxe)



For a couple of years Dansta Deluxe (Danny) and Mexximus (max) are busy with spinning and producing house. They have both on dj - and production area a complete own style, which best can be defined as a soup of Electro, house, Minimal and Funky with many influences of Rock and Urban. With the first release of their production "Needle Trip" a mile pile has been reached in the still early cariere of the men. Dansta and mexximus produce under the names "Dirtcaps and Mdeluxe". The record has ended up on the label Groove Fanatics and will be available on www.beatport.com/groove+fanatics.

The record will also soon be provided with a remix by bad boy dj Jaimie Fanatic!.



With their residency at V.I.P. productions, they have already spinned on several large Gigs (Infinity I and II, Queensday) in the country. Also in its own surroundings of Haarlem (the Netherlands) the men stood in the line up at practically every hot-spot.

Places like the patronaat, the Lichtfabriek and the famous dutch beachclub Bloomingdale (Luxlife).

In the nearby future the men will like to take their next step and display their unique style to the ‘houseminded’ Netherlands and the rest off the world.



LETHEGROOVESRULEYOURASS

www.danstamexximus.nl

www.beatport.com/groove+fanatics
infinity - second chapter 20 mei, rouwhorst oldenzaal
18 mei 2005

zondag 1 mei 2005 om 21:30

infinity2 - the second chapter - 28 may 2005 (21.30-06.00 hr.)



Nu zo langzamerhand de rust is wedergekeerd in het vredige stadje Oldenzaal is het toch weer tijd om de boel weer eens wakker te schudden! Komende Infinity zullen we Oldenzaal dan ook weer eens flink op zijn kop zetten!!!!

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt is de entree iets lager geworden, dit om de drempel voor jullie wat te verlagen om toch bij dit spektakel aanwezig te kunnen zijn!
Natuurlijk kunnen jullie absoluut dezelfde kwaliteit verwachten die we bij Infiny- invited for the future ook hebben neergezet.

Tevens is onze website vernieuwd. Hierop is alle info van het verleden en het geplande voor de toekomst terug te vinden incl. Alle partypics. Check www.vip-productions.nl voor verdere info

Dit houdt in:
Dat het geluid weer optimaal zal zijn ( 80.000 watt wel te verstaan!)
Natuurlijk een line up van 21 dj’s. Dus een ieder kan zich vermaken!
We hebben dit keer weer vier zalen met elk hun eigen muziek en sfeer.
Hardstyle & oldstyle (MAIN),
Hardcore & Early rave (DARK natuurlijk in de bassment),
club tot techhouse (LOUNGE),
Psychodellic Goa Trance (dit wordt een GOA PLAYGROUND).

Ook zullen wij dit keer weer zorgen voor een verassende en unieke aankleding!!!!
Super lichtshow is natuurlijk weer volop aanwezig incl. 3 lasers!
Super sexy danseressen en andere special act’s!
Een mc die de hele zaal doet springen en beven! Mc da Syndrome!
Dit keer geven wij jullie de mogelijkheid om te kunnen proeven van de echte Psychodellic GOA Trance! (meer info hieronder).
Ook zal de aromajockey 0D07 weer aanwezig zijn om door zijn verrassende geuren de sfeer optimaal tot zijn recht te laten komen!
Dit keer zullen wij beginnen van 21.30 tot 06.00 in de vroege ochtend! Dat is dus 8,5 uur lang knallen!

De locatie:
Infinity- the second chapter zal wederom plaatsvinden in de unieke partytempel ‘Rouwhorst’ gelegen in hartje Oldenzaal. Door een recente verbouwing van de locatie is de Dark(de bassment) uitgebreid en gerestyled. Hierdoor is de capaciteit dit keer opgevoerd van 2000 man naar 2500 man verdeeld over vier area’s.

Psychedelic Goa Trance:
Dit keer hebben wij gekozen voor de muziekstijl Psychedelic GOA Trance…. Wij van VIP-Productions hebben zelf de mogelijkheid gehad om de echte psychedelic goa trance te kunnen ervaren in Duitsland. Daarvoor en voor vele andere ideeën, ervaringen etc…..gaat onze speciale dank uit naar twee mensen…..GP en Iris …Wij waren zo van t gehele gebeuren onder de indruk dat wij ervan overtuigd waren dat t absoluut mee genomen moest worden naar Infinty- the second chapter!!!!!!


Goa muziek komt oorspronkelijk uit het plaatsje Goa in India (waar alles mogelijk is)
Bij Goa is niet alleen de muziek belangrijk (hoewel dit wel de hoofdzaak is) maar ook de decoratie en zeer zeker de sfeer dienen optimaal te zijn wil je t echte relaxte gevoel kunnen ervaren en meemaken.

Voor een aantal ingrediënten hebben wij gezorgd. Natuurlijk……de dj’s…… Deze zijn afkomstig uit Duitsland en zij willen de Psychedelic Playground graag introduceren aan deze kant van Nederland. Ook de deco zal uiterst Psychedelic worden!!!!!!! . Deze zal verzorgd worden door Flammentanz…(DE) De deco is gebaseerd op black light kleuren,…. zodat je het gevoel krijgt een andere dimensie binnen te stappen!!!!

Nu alleen het laatste ingrediënt nog….dat zijn jullie.!!!!!!

Kom op Infinity- the second chapter en laat je verassen en verwonderen door de reis in de psychedelic goa playground!!!!

De kaartverkoop is al gestart en zijn verkrijgbaar bij alle ticketbox service punten,
De kaarten kosten 22,50 euro exclusief de fee en zijn nog te koop bij Ticketbox, Rouwhorst en bij een aantal voorverkoopadressen in de regio (te vinden op de website).

Let op, er is ook deurverkoop, de entree bedraagt 27,50euro!

Vip Productions
Mail to: info@vip-productions.nl
Line up:

Main (hardstyle & oldstyle):
(D) BOBBY V ... the bridge, multigroove
(NL) DEEPACK ... in qontrol, hardbase
(NL) PILA vs. The Abyss... in qontrol, defqon.1
(IT) ACTIVATOR ... q-base, qrimetime
(NL) PAVO ... x-qlusive
MC. DA SYNDROME ... e-fect, hardtraxx

Dark (hardcore & Early rave):
(NL) BUZZ FUZZ
(NL) THE ABYSS
(NL) STIKKO vs. VECINO
(NL) MITCH vs. CHAMP-E-ON
(NL) BASS D

Goa (psychedelic goa playground):
(D) ALIC
(D) DR. KNISEL MIRSEL
(D) FLAMMENTANZ ... decoratie
(D) WIGWAM prod ... gehele concept

Lounge ( club/techhouse):
(NL) MAARTEN ABERTI
(NL) MIEZZ
(NL) MEXXIMUS
(NL) DANSTA DELUXE
(OS) 0D07 ... aromajockey

Dresscode:
Exclusive...... and friendly!!!!!

Aanvullende info:
* Wil je weten hoe je de locatie kunt bereiken check de volgende link:
http://www.partycentrum-rouwhorst.nl/proefsite/con-evenementen.htm

* voor verdere info verwijzen wij jullie door naar onze vernieuwde website:
http://www.vip-productions.nl

* info betreffende het feest, dj’s, verwachte mensen en aanvullende info check partyflock:
http://partyflock.nl/party/38347.html
infinity first chapter
10 oktober 2004

maandag 18 oktober 2004 om 01:52

Infinity… invited for the future… LINE UP!!
Na enkele maanden stilte in het verre Oosten des lands wordt het weer eens tijd voor een goed feestje! Zaterdag 20 november 2004 zullen 25 verschillende DJ's de muren van partytempel 'Rouwhorst' doen schudden! Het jonge bedrijfje VIP Productions debuteert hier met een geheel nieuw partyconcept…
Wij verwelkomen jullie allen bij INFINITY… INVITED FOR THE FUTURE!

Locatie
De in hartje Oldenzaal gelegen partytempel 'Rouwhorst' biedt plaats aan 2000 feestgangers, verdeeld over 4 area's. Deze vertegenwoordigen alle hardere muziekstijlen, zodat er flink gefeest kan worden. De zalen zullen tot in de puntjes aangekleed worden met grootste laser, lichten en dansshows. Hiernaast zal de unieke Oostenrijkse aromajockey OD07 door de beïnvloeding van zijn geuren een extra dimensie geven aan het feestgebeuren.

Line up
MAIN
In de main area zal voornamelijk hardstyle gedraaid worden. Hier zullen 4 battle’s, een live set en optredens van 2 top DJ’s plaatsvinden. The party begins met een battle tussen DJ Mitch vs Larousja, 2 upcoming DJ’s uit Deventer. Hierna zullen DJ’s Gary D & Warmduscher plaatsnemen achter de draaitafels en zich ‘in het gevecht storten’! Hierop volgt de gewaagdste battle van de avond, de battle tussen 2 discotheken! Bobby V (Resident the Bridge) zal zich moeten bewijzen tegenover Ruthless (Resident Zak). Welke van deze 2 discotheken zal als hardste uit de strijd komen?
Na deze battle’s volgt een bijzondere live-act, de Donkey Rollers! Zany en Johan zullen van zich laten horen! The Prophet zal er voor zorgen dat er ook in de late uurtjes nog flink gestamp gaat worden, om vervolgens nog even helemaal uit je dak te gaan op een van de hoogtepunten van de avond… Danielle Mondello! Deze man met zijn geweldige schratch-show zal een indruk achterlaten waar menig persoon nog over zal napraten.

DARK
Voor wie het in de main nog niet hard genoeg gaat is er de Dark Area. Hier gaan we van start met een back 2 back tussen Vecino (Toxic) & Crackor (Club 4), onze ‘local heroes’ die het nog ver gaan schoppen. Vol trots presenteren wij hierna een supercombi… The Prophet, Gizmo, Dano & Buzz Fuzz! Do we Need to say more…?

TECHNO
Ook techno is goed vertegenwoordigd op Infinity. In deze area zullen Xanno Gallois(In qontrol), Buddy Love (Hemelrave), M. Mittendorff (Club4), SynnyS (Toxic) en Jack Stereo (Feestpaleis, Mallorca) zich laten horen. Deze heren zullen gebruik gaan maken van final scratch, een manier van draaien waardoor ze meer combinaties kunnen draaien en dus ook meer samples tergelijkertijd kunnen mixen. Be there!

LOUNGE
In de lounge area kan iedereen even tot rust komen op de funky klanken van Maarten Alberti (Streetparade, Zurich), om zich daarna te laten verrassen door de eigen producties van de Bloemendaalse DJ’s Dansta DeLuxe en Mexximus. Aromajockey OD07 zal er door toevoeging van zijn geuren voor zorgen dat iedereen hier helemaal tot rust kan komen.

Dresscode: Exclusive
De 10 meest exclusieve, extravagante, stijlvolle en kinky geklede mensen maken kans op een superprijs! Dus… dress exclusive!!

Kaarten zijn te koop bij alle Ticketbox verkooppunten, bij Kozmoz Oldenzaal, Pieter’s Place in Oldenzaal, Pop-eye Hengelo, Kosmic Kitchen Enschede en waaghals enschede.
Voor meer informatie… www.vip-productions.nl