Partyflock
 
Profiel · 800147
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Naamstef
WoonplaatsVeldhoven (Noord-Brabant)
LandNederland Nederland
BeroepStudent
Geboortedatum
Leeftijd32
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
ArtiestenCevex & Nolyrics
Favoriete genresacid, breakbeat, classics, drum & bass, dubstep, early hardcore, early rave, early terror, electro, eurodance, freestyle, happy hardcore, hard techno, hardcore, hardhouse, house, industrial hardcore, jungle, minimal, new beat, oldschool, schranz, tekno
Lid sinds28 januari 2008 13:05
Statusinactief
Laatst hier4 december 2015 20:21
Laatste aanpassingwoensdag 19 augustus 2015 om 14:04

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 16 juli 2016: Dominator, Landgoed Duynenwater, Eersel
Statistieken
119588·pagina's bekeken
66Partyflockvrienden
397·favorieten
302·evenementen bezocht
353·oude interessante evenementen
29·winactie deelnemingen
2·flocks
2·polls
224×geciteerd
625·opmerkingen
117·waarderingen
13·forumonderwerpen
314·forumberichten (onderwerpenlijst)
1·flockonderwerp
18·flockberichten (onderwerpenlijst)
31×positieve karma
27·positievelingen
10×negatieve karma
7·negatievelingen
719·privéberichten verzonden
664·privéberichten ontvangen

60 opmerkingen

en
gats hoe wil je op 3 feeste tegelijk er tijd zijn :P
30 aprill
Artiest {SHOWLIST artist 64884, 86156}
omdat metatron en zodiak hetzelfde feest is en qdaycore twijfel
moehahahahahahahaha moehahahah :lol:

stefkuh st­efkuh stefkuh stefkuh stefkuh
hedde niks beters t­e doen... moehahahahahmoehahahahamoehahahahmoehamo­ehahahahahmoehahahahahahahahmoehahahahaahmoehamoeh­ahahmoehahahahahmoehmoehamoehahahahahmoehahahahaha­hahahmmoehahahahahmoehahahahaoehahahahaahmoehmoeha­hahahahmoehahahahaahahahahmoehahahahaahahaahahmoeh­ahamoehahahahahmoehahahahahahahahaha...:lol:
wahahahahahaahahahahahahaahahaaahahahahahahahahaha­­hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahah­a­hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha­ha­hahahahahahahahahahahahahahahahaha
mwahahahaha­hah­aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha­haha­hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah­ahaha­hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah­ahahah­ahahaahahahahahaahah
wahahahahahahahahahaha­hahahah­ahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha­hahahaha­hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah­ahahahaha­hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha­hahahahaha­hahah
mwahahahahahahahahahahahahahahaha­hahahahahah­ahahahahahahahahahahahahahahahahahahah­ahahahahahah­ahahahahahahahahahahahahaha
laatste aanpassing
Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
[Avez] Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
[Avez] Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
[Avez] Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
[Avez] Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
[Avez] Spaanse omelet
Nog een recept uit de collectie van mijn correspondent mevrouw E.D. "Ajuinen" heten bij ons gewoon uien (voordat u uitgebreide zoektochten bij delicatessenzaken begint).

"Daarvoor neem je per persoon een ferme aardappel die je schilt en in schijven van ongeveer 1 cm snijdt. In de pan smelt je wat boter en je legt de bodem vol met van die aardappelschijven. Na 6 of 7 minuten draai je ze om en laat je ze aan de andere kant nog wat bakken. Ondertussen mag je de holtes opvullen met versnipperde ajuintjes (en eventueel paprika als je 't hebt). Na een dik kwartier totale baktijd kieper je er per persoon twee eieren over die je vooraf in een kommetje tot struif geklopt hebt. Laten opstijven (actief met spatel onder het zaakje om te vermijden dat de ajuinen aanbakken) en als het er bijna etensklaar uitziet bedek je de boel met dunne schijfjes Chorizo (een Spaanse salami) die even mogen opwarmen. Ik heb ondervonden dat je per persoon met 50 gr. Chorizo ruim toe komt. Je kunt dit zo eten want dit is een volledige maaltijd, maar je mag er ook een slaatje bij geven."

Het smaakt voortreffelijk, maar het is lastig om de zaak als één geheel uit de pan te krijgen. Wees niet verbaasd als het in stukken uiteenvalt. Maakt niet uit.
heey jonguh alles goed..?
ga jij naar tecfactory of niet..?
iik waarschijnlijk wel maar dat weet iik nog niet zeker en zou jij ook naar re-action gaan of niet ...


joo ik spreek juh nog wel een keertjuh
kwee nog niej ofk daarheen ga moe ff kijke me me geld die dag daarop is ook weer protechno en dar gak wel cker heen
 
Heej :)

Ik zou graag deze foto shoot willen winnen
Zou je me willen helpen??
Alvast bedankt!!! :D
en geen stem..Jammer maar helaas
:bye:



http://www.ikwileenfotoshoot.nl/page.asp?page=profiel&subpage=bekijkprofiel&profielID=ca49625f20b3c47e04357c5dfa805e9b&categorieID=2
heej jonguh laat mij even wat weten vandaag ofer vanavond want jah iik ken wel effe komen maar licht er aan hoelaat g

groetjes wesley
 
Heey man lang nix meer gehoord van jou :D? Alles goed Verder ?
jha mj ?
 
gefeliciteerd maaat:D
ey jonge gefeliciteerd he :D
thx :D
heej jonguh koeken bakker alles goed jonguh
we moete echt nog een keer by buurten en een keer een avondjuh door brengen
iik spreek jou jonguh

ciao
me mij is cker alles goed hedde ztrdag wa te doen anders ken ik wel na valkeswerd kome f jij na veldhovem ofzo
latur
heey stefkee alles goed jongee greatzz minnimi
ja cker
 
Heey kerel hoe ist nou ?
Nog wa meegemaakt :P?
Laterzzz.
met mij gaat alles goed XD
steffiee.
Volges mij heb ik je gefonde haha....
yup gevonde=p
laatste aanpassing
hey jongen
gaat weer un beetje ?
gebeurt jou wel vaker heb ik gehoord
beterschap

ltr
 
Artiest Hypnothijs
vette flyer goos!!!
Ik kom zeker draaien op je feestje, ff veldhoven laten beven op een heerlijk setje ouwe early hardcore knallers!!!
3steps ahead:P:P
 
Gefeliciteert Gappie!:D
 


(K)
gefeliciteerd he jonge!!
(K)
gefeliciteerd steffie (k)
 
Proficiat jongen, en nog vele jaren.

Groetjus weske
heey kerel,,gefeliciteerd!! ltrzz
 
alvast gefeliciteerd eh
dank u (H)
Ja snel weer.. wanneer is der wir wa leuks xd

spator
 
he jongeman! al bijgekomen van het weekend? ik nog niet hélemaal haha
was wel mooi geweest he:)
doegg xx
ja je kan pinne het liefst is het eik contant betale maar omdat je vast klant bent kunne we dat wel een keer door de vingers zien:vaag:
 
Ik was vrijdag naar broadway geweest en de muziek stond daar goed hard
maar weet je wat ik ook chil vond en ongemerkt telkens deed;
ik ging 1centimeter voor de boksen staan haha just like you bij harmony
dat voelt lekker en is optimaal genieten!
heee stefke joinge proficiat mee uw verjaardag en da ge nog veel feestje ken afgaan

:bier:
uiteindelijk wel, maa ik ben zondag avond pas thuis gekomen :roflol:
et was zkrs een relaxte dag B), volgend jaar weer aanwezig! :d
Heeee:D

Hoe is het met je?
Nog een beetje leuk gehad op queensdaycore?;)

x
heet ook weer naar pro techno?
xxx