Partyflock
 
Forumonderwerp · 984181
  → als beheerder
Het is weer een tijd geleden dat ik gebruik heb gemaakt van dit topic, maar ik wil het graag weer leven inblazen.
Zoals de meesten wel gezien hebben staan er regelmatig interviews op Partyflock. Meestal met DJ's maar soms laat Partyflock ook andere personen uit de dance-scène aan het woord. Nu is mijn vraag aan jullie, van welke DJ/ persoon uit de dance-scène zouden jullie graag een interview willen lezen? (Probeer je antwoord je motiveren)

Persoonlijk doe ik met name interviews met DJ's die hardcore, of een soortgelijke stijl draaien en ik wil de komende tijd aan een nieuw interview gaan werken. Uiteraard mag je, als je dat wilt, ook een vraag verzinnen voor je favoriete persoon als ik hiermee een interview ga doen.

Ik zou graag input krijgen voor een interview met een hardcore-dj, maar als je een geweldig idee hebt dat niets met hardcore te maken heeft mag dat uiteraard ook! Het kan immers altijd besproken worden met mijn collega's die andere stijlen behandelen

Voorwaarden: DJ's moeten al enige bekendheid verworven hebben en op noemenswaardige feesten gedraaid hebben. Dit in verband met de nieuwswaarde van het interview, het moet leuk en interessant zijn om te lezen voor het merendeel van Partyflock.

Andere personen uit de scène moeten een noemenswaardige rol spelen in het de dance-scène. Dit betekent niet dat zij zelf bekend móeten zijn, maar hun werk bijvoorbeeld wel. Ik ben benieuwd naar jullie input!
laatste aanpassing door een beheerder
 
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 mei 2008 om 12:44:
vertel mij wat maar hij heeft het heel druk ivm dat feest dus ik moet geduld hebben en jullie daarmee ook

was niet zo kwaad bedoeld als het er staat hoor :9
 
porny
 
Uitspraak van actief op zaterdag 3 mei 2008 om 14:03:
was niet zo kwaad bedoeld als het er staat hoor

mijn reactie ook niet ;) wacht zelf ook in smart :D
Uitspraak van sdfzsdfawefasdfafd op vrijdag 21 maart 2008 om 09:23:
The Headbanger en Alienator en Waxweazle

Heb ik al aangegeven ivm 10 jarig bestaan van Headbanger alleen was er toen vanuit PARTYFLOCK geen interesse :(

Er waren geen mensen die een interview konden afnemen werd er gezegd ( wat geloof ik iedereen kan,als de vragen al verzonnen zijn door de leden??? :)

Allemaal erg vaag dus :(
 
Uitspraak van schuilnaam olifant op dinsdag 6 mei 2008 om 20:23:
wat geloof ik iedereen kan,als de vragen al verzonnen zijn door de leden???

Dit is denk ik een kleine misvatting want de interviews worden in elkaar gezet, uitgevoerd en uitgewerkt door de interviewers van Partyflock. De topics zijn niet meer dan een mogelijkheid voor de leden om vragen te stellen aan hun idolen en niet om een heel interview in elkaar te zetten.

Uiteraard is het wel zo dat als een lid een vraag stelt die een interviewer ook wil stellen we toch de naam van het lid ervoor zetten. Anders krijg je: 'hey maar dat had ik verzonnen!' ;) Zo kan het dus voorkomen dat interviews voor een groot deel uit input van leden bestaan. Zelf gooi ik vaak het topic (mbt het interview waaraan ik werk) dicht zodra ik genoeg input heb of zodra het mijn eigen ideëen in de weg begint te staan.

Uitspraak van schuilnaam olifant op dinsdag 6 mei 2008 om 20:23:
geen interesse

Ik denk niet dat dat zo gezegd is. Er zijn een aantal vereisten waaraan een dj/ persoon/ groep moet voldoen om te worden geinterviewd en Headbanger voldoet daar zeker aan. Het is inderdaad eerder een kwestie van mankracht tekort. Hiervoor staan al geruimte tijd vacatures open en we doen sowieso onze best.

Uitspraak van schuilnaam olifant op dinsdag 6 mei 2008 om 20:23:
Allemaal erg vaag dus

Hoop nu niet meer :)
 
Artiest G-Member
Uitspraak van actief op dinsdag 11 maart 2008 om 16:07:
Ja, Ruffneck zeker... en anders Leviathan of Da Predator.

:respect:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 mei 2008 om 21:17:
Ik denk niet dat dat zo gezegd is. Er zijn een aantal vereisten waaraan een dj/ persoon/ groep moet voldoen om te worden geinterviewd en Headbanger voldoet daar zeker aan. Het is inderdaad eerder een kwestie van mankracht tekort. Hiervoor staan al geruimte tijd vacatures open en we doen sowieso onze best.

Toch blijft ik het vreemd vinden.
Ik heb zelfs aangeboden om de vragen en antwoorden geheel uit te werken,foto's erbij te verzorgen.

En gezien de mijlpaal van 10 jaar bestaan en het feit dat Rob zich al zolang inzet voor de Hardcore scene ( Holy Noise, Euromasters,Waxweazle, Headbanger,enz).

Vond ik het erg teleurstellend dat er niet wat meer moeite voor werd gedaan:(
 
Snap je reactie maar ik hoop dat je ook begrijpt dat er ook eisen worden gesteld aan onze bronnen en degene die de interviews schrijven. Niets ten nadele van jou want ik ken je niet, maar er worden echt alleen interviews gedaan door medewerkers van Partyflock (die daar dus speciaal voor 'in dienst' zijn) of betrouwbare bronnen uit directe kring. Maar goed ik ga daar niet helemaal diep op in, journalistiek geneuzel ;)

Zoals ik al aangaf was het een goede reden voor een interview maar was het gewoon even niet mogelijk. Maar als het goed is zijn we de komende jaren nog wel even online dus er is nog genoeg tijd voor interviews (F)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 mei 2008 om 23:14:
door medewerkers van Partyflock (die daar dus speciaal voor 'in dienst' zijn)

Maar regelmatig zie ik toch een aantal fouten die een echte topinterviewer met kennis van zijn vak en van de DJ niet zou maken.
 
Dit soort gesprekken zijn niet helemaal on-topic he mensen...

Het zou best kunnen dat er fouten in zitten al is natuurlijk het streven om het foutloos te plaatsen. We werken echter met vrijwilligers en niet met professionele 'topinterviewers'.

Ik spreek even voor mijzelf als ik zeg dat ik nog veel te leren heb en ik ken mijn sterke- en zwakke punten. Ben nog studente en nog lang niet uitgeleerd. Hoop hier juist meer ervaring op te doen :) En tot nu toe lukt dat aardig moet ik zeggen want het is voor mij erg leerzaam. Maar goed als jij zegt ik kan het beter, snap ik niet waarom je niet allang op die vacature voor interviewer hebt gereageerd want die staat al enige tijd open hoor.

En nu weer on-topic please.
Ik zou heel graag nog een keer een interview met Tiësto zien hier op pf. Al is het maar om al die hardcore terreur kippetjes eens in te laten zien wat die man allemaal heeft bereikt. En heb die man best wat te vragen.

Verder heb ik nog wel wat vragen voor: Project One, Noisecontrollers (of zijn die al geweest?), Dana, Pavo. Tevens zou ik het wel een keer leuk vinden om eens wat interviews te zien met artiesten die niet echt bekend zijn maar gewoon echt voor de hobby af en toe draaien op feestjes.
 
Uitspraak van Svensation B) op vrijdag 9 mei 2008 om 09:45:
Noisecontrollers

zijn volgens mij net geweest :) ik ga binnekort wel weer ff n lijstje maken met jullie top 5 :D
Triax, Prowler, Nexes of Nosferatu.

Mijn excuses als er al met een artiest uit deze 4 een interview is gedaan. :P
Heropening :)
Crypsis of iemand van AVIO lijken me geschikte kandidaten :) Of als de mannen van The Outside Agency er zin in hebben misschien? :D
 
Uitspraak van Krauser op dinsdag 23 november 2010 om 10:28:
Crypsis of iemand van AVIO lijken me geschikte kandidaten Of als de mannen van The Outside Agency er zin in hebben misschien?

Thanks voor de eerste input weer :D ik schrijf ze erbij op mijn turflijstje B)
 
IMO moeten er VEEL meer interviews komen, en dan met name met minder bekende artiesten. Vrijwel alle grote partysites uit het buitenland (DontStayIn, HarderFaster, BeSlinky, etc.) doen dit en imo is dat ook wat een community hoort te doen, je bent in de eerste plaats verantwoordig schuldig aan het partypubliek, de leden van je community, en niet aan grote commerciele partijen.

Interviews met DJ Paul, Showtek, Zany en andere grote namen kan je al genoeg lezen in magazines en bovendien hebben ze al een marketingteam dat werk verricht voor hun, die hebben PF niet nodig. Als die kans zich voordoet kan dat OOK wel, maar imo moet je minstens 10x zoveel interviews met mindere goden hebben, die dan natuurlijk ook korter kunnen, beetje qua beknoptheid vergelijkbaar met de interviews die in de KNIP met leden worden gehouden.

Interview beginnende producers en dj's, bijvoorbeeld omdat ze hun eerste release hebben gescoord of hun eerste buitenlandse gig, of omdat ze een enigszins serieuze dj-contest hebben gewonnen. Er moet natuurlijk wel een noemenswaardige aanleiding voor zijn maar toch, de brede basis van de scene dient hier aandacht te krijgen, neit de grote jongens die ook zonder PF hun sterrenstatus hebben verworven en die probleemloos weten te behouden.

Weet je, het is als gevorderde amateur gewoon ontzettend moeilijk om er 'tussen' te komen, en imo doet PF nog te weinig eraan om dat te faciliteren, en danst men er onbewust teveel naar de pijpen van grote organisaties.
laatste aanpassing
Guigoo
TT21
& Bor
Waarom geen interview met iemand die nog steeds 100% vinyl draait want die worden vandaag de dag de mond genoert!!!
Er verschijnen steeds meer dj's die geen of zelde vinyl's gebruiken (laat staan ooit gehad hebben en zich toch DJ durven te noemen)

of een (zo genaamde) Dj zelf de hedendaagse dj "cultuur" om zeep heeft gebracht vanwegen een nieuw aparaatje of de nieuwe manieren van het mixen...
 
Uitspraak van The Final op dinsdag 23 november 2010 om 20:54:
Waarom geen interview met iemand die nog steeds 100% vinyl draait

Ik stem voor: The Hardstylist aka Acid Burn aka Brainlock AKA Erick de Wit (y)

Vinylmeester 1e klasse, ooit nog winnaar van een mixcontest in de ouwe Topa Club in Geldrop, en 1 van de favoriete dj's van zowel Darkraver als Vince :respect:
Distorted Revelation
Counterfeit
State Of Emergency

Het zijn wel nieuwere of recente producers die toch wel de aandacht nodig hebben die ze ook echt verdienen.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Hellfire op dinsdag 23 november 2010 om 21:07:
State Of Emergency

en je had ook al Broken Rules, jat tegenwoordig elke upcoming producer zijn artiestennaam van vette hardcore traxx ofwa? :lol:
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 23 november 2010 om 21:20:
jat tegenwoordig elke upcoming producer zijn artiestennaam van vette hardcore traxx ofwa? :lol:

Sommmige organisaties kunnen er ook wat van btw... Soms namen van feesten die ook zijn afgeleid van hardcore tracks hehe.
 
Uitspraak van The Final op dinsdag 23 november 2010 om 20:54:
een (zo genaamde) Dj zelf de hedendaagse dj "cultuur" om zeep heeft gebracht vanwegen een nieuw aparaatje of de nieuwe manieren van het mixen

Ik ruik de stank van dooie muizen :lol:
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 23 november 2010 om 19:40:
moeten er VEEL meer interviews komen, en dan met name met minder bekende artiesten

Dat gaat ook gebeuren.

En wel om het feit dat bekende dj's niet meer het fatsoen kunnen opbrengen (en daar op wel 100 verschillende manieren omheen lullen) hun achterban op die manier te woord te staan.

Ze komen alleen om een interview bedelen als ze hun straatje schoon willen vegen. Dan wel...

Jonge, nieuwe artiesten willen maar al te graag zichzelf introduceren bij het grote publiek.
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 23 november 2010 om 19:40:
IMO moeten er VEEL meer interviews komen, en dan met name met minder bekende artiesten. Vrijwel alle grote partysites uit het buitenland (DontStayIn, HarderFaster, BeSlinky, etc.) doen dit en imo is dat ook wat een community hoort te doen, je bent in de eerste plaats verantwoordig schuldig aan het partypubliek, de leden van je community, en niet aan grote commerciele partijen.

Interviews met grote namen kan je al genoeg lezen in magazines en bovendien hebben ze al een marketingteam dat werk verricht voor hun, die hebben PF niet nodig. Als die kans zich voordoet kan dat OOK wel, maar imo moet je minstens 10x zoveel interviews met mindere goden hebben, die dan natuurlijk ook korter kunnen, beetje qua beknoptheid vergelijkbaar met de interviews die in de KNIP met leden worden gehouden.

Mee eens. Pak niet altijd alleen maar de overbekende namen, maar ook eens een andere groep. Genoeg goeie artiesten die al jaren meedraaien maar waar nog relatief weinig aandacht aan is besteed.


Uitspraak van Vage Nico op woensdag 24 november 2010 om 00:30:
En wel om het feit dat bekende dj's niet meer het fatsoen kunnen opbrengen (en daar op wel 100 verschillende manieren omheen lullen) hun achterban op die manier te woord te staan.

Ik weet niet in welke hoek jij precies zoekt, maar er zijn volgens mij genoeg bekende namen die wél zouden willen meewerken.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 23 november 2010 om 21:20:
en je had ook al Broken Rules, jat tegenwoordig elke upcoming producer zijn artiestennaam van vette hardcore traxx ofwa?

Krijg je als alle namen uit de mythologie wel zo'n beetje gebruikt zijn hè. :)

Uitspraak van Hellfire op dinsdag 23 november 2010 om 21:07:
Distorted Revelation
Counterfeit
State Of Emergency

Het zijn wel nieuwere of recente producers die toch wel de aandacht nodig hebben die ze ook echt verdienen.

Prima namen idd om eens de kans te geven. :)
 
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 24 november 2010 om 01:17:
Krijg je als alle namen uit de mythologie wel zo'n beetje gebruikt zijn hè

Lekker boeiend ook eigelijk, in principe boeit het alleen maar of de naam uit te spreken is voor de gemiddelde partyganger, voor de rest verzinnen ze maar wat, daar heb je gelijk in :)
laatste aanpassing
Vooral State Of Emergency vind ik ook wel een goed idee. Geheel nieuw label opgezet, zijn de enigen die daar (momenteel) op releasen, laten aan hun tracklists wel zien dat ze niet alleen maar van de huidige mainstream zijn, proberen in hun nummers toch altijd nét iets anders te doen dan de andere 'grote namen' al jaren doen. Denk dat dat wel heel interessant kan zijn en sowieso veel ogen van mensen kan openen :)
 
The Outside Agency :yes:

ook zou Deathmachine cool zijn, denk voor velen nog redelijk ongebekend, maar maakt cool spul :)
of State of Emergency idd (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 24 november 2010 om 15:37:
The Outside Agency

Of D-Passion?
 
Of Sequence :D
James Zabiela

Marcus Schössow

Void Settler

Tim Exile

Sasha

M.I.K.E./Push

Armageddon Project

Gareth Emery

Hellfish

James Holden

Daniela Haverbeck

Deadmau5
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369, 75631}
Uitspraak van DJ Sequence op maandag 17 januari 2011 om 13:16:
D-Passion
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 januari 2011 om 14:15:
Uitspraak van DJ Sequence op maandag 17 januari 2011 om 13:16:
D-Passion

http://theharderview.com/interview-d-passion-the-netherlands/
The Outside Agency of D-Passion inderdaad :)
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 januari 2011 om 14:32:
Miro
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 mei 2008 om 12:44:
beter opschieten met dat Dyprax interview
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 januari 2011 om 14:15:
D-Passion

ga spelen met je d passion