Partyflock
 
Forumonderwerp · 943243
Terry Toner komt naar Deventer!Op vrijdag 27 april is het alweer tijd voor de 3e editie van het succesvolle concept Quality Time. wederom bij de vertrouwde locatie: Luxor Plaza te Deventer. Ook deze keer staat dit concept in de Luxor Plaza garant voor kwaliteit. Van 22:00 uur tot 5 uur zal men worden getrakteerd op een kwalitatief hoogstaande avond.
Bij Quality Time staat dit voor een gezelligheid die zijn gelijke niet kent. Het staat ook voor goed geluid en prachtige danseressen. Geef je ogen en oren de kost en geniet!Net zoals voorgaande editie’s heeft Vip-Productions weer de crème de la crème van de dj’s benaderd voor deze Quality Time. Kosten noch moeite zijn gespaard voor deze editie. Naast de vaste VIP artiesten Dansta Deluxe en Mexximus (Dirtcaps www.myspace.com/dirtcaps) en de resident van de luxor plaza Siroj (http://www.luxorplaza.nl/siroj), kun je gaan genieten van main-act dj Terry Toner.

Hoewel Terry Toner bij sommige niet bekend in de oren klinkt, is hij dat wel.
Je hoeft maar te kijken naar de geschiedenis van Terry Toner om te begrijpen dat hij inmiddels grote plek inneemt in de huidige dancescene. Afgelopen jaren was hij te zien op grote events als Awakenings, Dance Valley, Innercity, Rush en Sneakerz.

Van kinds af aan is Terry Toner bekend als het underground talent op electro en house gebied. Op vrijdag 27 april kun je in de Luxor Plaza genieten van dit toptalent en zal hij zeker garant staan voor Quality Time!

More info www.myspace.com/terrytonerNatuurlijk is ook het VIP deck weer open! Dit VIP deck is zoals een echte VIP moet zijn. Champagne, fruitcocktails, snoepcocktails, lekkere loungebanken, mooie- en vriendelijke bediening, sigaren en natuurlijk het spectaculaire uitzicht op het mooiste plein van Nederland! Teves bied VIP productions hun gasten de mogelijkheid om op het VIP deck complete flessen drank(jack daniels, bacardi, malibu etc.) te kunnen bestellen tegen een gereduceerd tarief! En dit alles voor een prijs van ? 15,00 !!! Eigenlijk kun je dit niet laten lopen! De VIP kaarten kunnen besteld worden via info@vip-productions.nl of aan de deur.

vernieuwde website VIP productions:

sinds deze week is de nieuwe website on-line. mooier, uitgebreider en voorzien van alles wat men wil weten betreffende toekomst evenementen. wie zich nu inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt toegang tot het vip deck voor slechts €10,- i.p.v. €15,-
Tevens vind men ook de programerering terug van de Factory in Hengelo waar helden als dj Jack De Marseille en dj Michel De Hey binnenkort hun skills zullen laten zien.

dus: voor nog meer meer info, laatste ins ? and outs en later ook de timetable; check de website van VIP Productions www.vip-productions.nl en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!


Tot de 27e april @ Quality Time!