Partyflock

Dik oog en jukbeen gebroken :(

 
Daar zit ik dan thuis. Vrijdag een feestje bij mij thuis en iedereen wordt heerlijk bezopen. Met een aantal spelletjes dat je moet drinken als verliefd speel ik heerlijk vals en drink gewone cola in plaats van amaeretto cola. Rond een uur of 2 snachts besluiten we te gaan lopen en een beetje buiten te gaan "spelen". Bij de athletiekbaan hier in de buurt spring ik van een gebouwtje af van ongeveer 1.30 m hoog. Ik kom goed terecht maar glijd uit. Moeder van een vriend van me gebeld en eerste instantie denkt iedereen dat ik straal bezopen was (was wel aangeschoten). In het ziekenhuis aangekomen heb ik alle scanners en röntgenapparaten gezien tot 9 uur sochtens (waar 2 vrienden nog bij zijn gebleven die ik heel dankbaar ben) uiteindelijk in het ziekenhuis gelegen en een beetje geslapen. Conclusie was trouwens: Jukbeen gebroken en gezicht gekneusd. Hoe ik er nu uitzie? Mijn gezicht is voor de helft een Michelin mannetje.
Nou ja niemand vindt dit echt boeiend maar ik zeg het tegen iedereen gelijk das wel zo makkelijk!

Kortom:

Geen leuke feesten voor mij met oud en nieuw :(

Krive
mjah dat is balen maar je ziet het tog nie op die foto :P neej grapje whehe wel klote man dat suckt echt maar jah moet je beetje beter uitkijke de volgende keer he

sterkte en beterschap :bloem:
Ja dank je wel :-)
Sterkte gap! Binnenkort weer ff feesten he! Maar dan met iets minder alcohol ;-)
Jipz :-)

Alleen een kleine kanttekening: IK WAS NIET DRONKEN!! Ik had 8 eenheden op (zo noemde ze dat in het ziekenhuis) en dat is gecontroleerd ook.
En had om 4 uur mijn eerste biertje. Trouwens als ik wel bezopen was dan was ik waarschijnlijk soepeler terecht gekomen (en bedankt meneer de arts) dus volgende zuip ik mijzelf gelijk klem!

Krive
Oef.. dan ben je wel erg verrot neergekomen. Gebroken jukbeen doen ze ook nix meer aan (behalve even op de juiste plek terugduwen ofzo ;) ) zeker?

Naja.. beterschap enzo :)
Eerst leek het er op dat ze zouden gaan opereren en mocht ik helemaal niets drinken meer (geen water of niets) uiteindelijk was het niet meer nodig. Ze dachten vast: Ach veel lelijker is die niet geworden :P. Nee maar morgen moet ik voor controle en heel misschien als nog geopereerd worden.

Tnx nog.

Krive
Die drank he..­?


Heel veel Beterschap en een Happy new Party year!Morrighan
Aarrghh ik was niet dronken!
Maar niet meer proberen je mannelijkheid te bewijzen ten opzichte van je vriendjes :P

Aaah... nee hoor. Is niet zo'n slimme stunt geweest, maar vind het wel klote voor je! Ckers omdat het nog geen dag voor o&n gebeurd..!!

Hope you'll get well soon enuh.. alvast een gelukkig nieuwjaar..

hugs
Dank je wel ;-) Ik sprong er trouwens gewoon vanaf omdat ik er af wilde meer niet.
Nou vind ik je wel lief :P Jij mag de fotografe zijn!
Drank maakt meer kapot dan je lief is!! :-P;-)

Zwaar fucked zoiets, je hele gezicht verneukt en daar loop je vast wel ff mee :-(
Leer eens lezen mensjes! Ik was NIET dronken! er stond verliefd maar dat moest verliest zijn! Ik heb nu jeuk en kan er niet van slapen.­

MAAR IK WAS NIET DRONKEN!
tsjah.....­dat soort dingen gebeuren altijd als je het niet verwacht......­maar beterschap iig