Partyflock

LSD

 
Dat snap ik maar ik wil ervaringen horen, je hoort het namelijk niet meer zo vaak de laatste tijd in vergelijking met vroeger.
Ik vertel het je over 1 maand

het is gewoon als paddo's

Alleen dan heftiger
de kick van lsd vind ik zuigen als de kankah en jah letterlijk de kankah.. niet leuk vind ik ut...heb rare trekkies aan over gehouden..en zo een kick is niet leuk meer te vaag gewoon en jah paddo x 1937 keer jah damien! dus otto slaap der een nachie over ik zeg DOE HET NIET
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
damien, het is absoluut neit hetzelfde als pado's alleen heftiger. echt niet.
ik heb ff lopen graven in de forum.

LSD is veel heftiger dan pado's meestal. kijk, jemoet het zo zien. bij een goede trip dan heh.. lsd gaat in je DNA structuur zitten, en veraqndert een stukje code waarin geschreven staat hoe jou werkelijkheid eruit ziet en hoe ji alles moet waarnemen. je tijd/orientatie/gevoel verandert. ik d8 dat ik al een hele n8 aan het trippen was en ook nog dat ik naar de Korsakoff was feweest. maar ik was pas 30 minuten aan het trippen ofzo. het was savonds laat en het was donker, en toch zag alles er uit alsof het over dag was. ik zie achter de grachten bergen en zie vuurwerk de hele n8. je komt erin eens achter dat je op je telefoon aan het kouwen bent. ik ben nog nooit zo van de kaart fgeweest. ik was zelfs de kerk aan het beklimmen. en het kan ook gebeuren dat je het verschil tussen nat en droog niet meer voelt. maar LSD kan ook psychisch heel krachtig zijn. je hallucineert dan niet, maar je gedachtegang is, naja, onbegrijpelijk.
ik ging een keertje proberen te slapen met LSD, en dat kon niet. ik lag toen in 4 stukken op bed. onverklaarbaar, en nie tiet te bevatten. maar ik lag in 4 verschillende stukken en elke keer waneer ik mijn ogen dicht deed verabdere ik in een houzagerij of een stapel hout. Nu zal je dnkeen, wat lult die nou omdat je het neit kan voorstellen, maar LSD doet echt de mest rare dingen met je.

--------------------------------
iemand anders vroeg het ookal een keer. uhhh LSD is gevaarlijk en er zitten spelregels aan verbonden.
kijk. LSd is een enthogene drug die je DNA structuur verandert. het verandert juist dat deeltje waarin staat geschreven hoe jouw werkelijkheid eruit ziet, dus je tijd-coordinatie, ruimte coordinatie en ook het gevoel van nat en droog. Alles in je omgeving heeft effect op je trip. je hebt zelg geen enkel controle op je trip. doe het altijd in een zeer vetroude omgeving met allen een paar mensen die je heel goed kent en goed vertrout, maar ga zeker niet de straat op. dat kan alleen als je heel ervaren bent. als er bijv een pooster van ee horror-film aan de muur hang kan dat iets heel engs worden in je trip.
mentaal moet je ook heel sterk zijn en zker ook heel goed uitgeust.
doe lsd alleen waneer je er echt klar voor bent en niet waneer je twijvelt. ald die factoren kunnen een rol gaan spelen bij het blijven hangen. ik ken geen mesnen die zijn blijven hangen, maar wel mensen die totaat iemand anders zijn geworden door dat ze elke week veel lsd nemen. een keertje d is neit zo erg als je je maar aan de spelregels houd. en owja, doe het niet allen maar samen met iemand en zorg dat er een nuhter iemand bij je is die je onde controle kan houden want je hebt totaal geen controle over jezelf
otto, ik kan je er echt uren over vertellen whehehehe. het is prachtig wat je mee maakt. maar ook vol risico's
LSD is heavy shit begreep/begrijp ik van anderen en ik zal het dan ook NOOIT bewust doen. Komt ook doordat ik al gek word van paddo's uiteraard....

Als ik jou was otto zou ik het verhaaltje van krankheimer maar goed lezen :-)
Kee bedankt voor de reacties, ik denk dat ik er maar niet aan ga beginnen,ik hou het wel bij die paar pillen op een avond, vermaak ik me denk ik nog meer dan wat lsd.
Belangrijk bij LSD is dat je lichaam het niet kan verwerken, kijk de stof in paddo's, xtc, herbal en speed is wel binnen een week uit je lichaam. LSD zit er na 100 jaar nog, wordt of opgeslagen in je zenuwwervel of in je vet.

In je vet heb je een probleem want stel je rijd op een mooie zomerdag in je golfje naar Bloemendaal, het is warm en omdat je haast had heb je niet gegeten. Je rijd 120 en je lichaam verbrand je vet omdat het honger heeft, maar je verbranding pakt net die vetcel waar LSD inzit dan heb je een flink probleem als je op de snelweg 120 doet en midden in een trip komt.

LSD is heftig maar met gevaar, wil je dergelijke trip alleen dan zonder de extreme gevaren neem DMT, Mescaline (cactus) of Salvia Dinovorium. Vraag je smartshop hiernaar, ze kunnen je verder helpen!
Uh.. wat ik erover heb gehoord is dat Super K (Ketamine) een stuk veiliger schijnt te zijn en je er ook hele vette trips mee kan maken..
ander alternatief is
holy smoke (ook wel salvia genoemd)

heb zelf nog niet gedaan
en zelf weinig informatie overgekregen
maar wat ik dus gehoord heb:

je moet het roken.
werkt ongeveer een kwartiertje (ook al lijkt het veel langer)
en je bent dan helemaal van de wereld
LSD is echt super coole shit maar echt alles wat hierboven staat is waar het is gewoon wel gevaarlijjk en je moet sterk in je schoenen staan ik heb het de eerste keer op mijn verjaardag gedaan samen met nog een paar vrienden en ik begon opeens om iedereen te lachen omdat ik hun gezicht helemaal niet meer normaal zag en aan het vervormen was op een gegeven moment heb ik ze ook allemaal het huis uit getrapt(behalve de mensen die lsd ophadden want die waren de colste mensen op aarde en de enige die 'normaal' waren daarna nog heel veel gekke dingen meegemaakt allemaal bloemen uit het parkje geplukt en een boomstam nar mijn tuin gesleept omdat ik die nog wel een keer voor veel geld kon verkopen echt een trip is niet te voorspellen maar mijn ervaring zegt dat je een doel moet hebben vordat je eraan begint.
Ach dat salvia zuigt de pan uit man.. .. Voor mij is dat wel zo'n beetje de stomste trip die ik mee heb gemaakt.. Bij alle andere psycho-actieve drugs die ik heb gehad, had ik er een grappig (dan wel hels) gevoel bij.. Bij die salvia - die bij mij overigens zeker niet langer dan 5 minuten duurde - had ik geen gevoel bij.. alleen beeldvervorming (tot en met btw)... Er was niets lolligs aan ofzo.. majah.. das mijn ervaring daarmee.. :D

Maareuh.. ff ontopic.. LSD wil ik heeeeeel graag een keer checken, maar topics als dit, en andere info die ik lees maken mij daar een beetje bang voor.. Hoe heftig is het nu echt??? Ik heb best veel ervaring met bv paddo's (heb ik denk ik meer dan 50 keer gedaan, en mijn maximale hoeveelheid was 8 geeltjes (Lowlands 2000, heb er nog een litteken van, :) )
Nu begrijp ik best dat dat niet echt te vergelijken is.. maareuh.. wat denken jullie.. zou ik het een keer kunnen checken????
lsd is echt een moeilijk vage trip...maarja..er moet egtwel een goeie sfeer hangen..je moet met de juiste mensen zijn...en vooral niet gestressed of onrustig zijn..want je zal maar blijven hangen of paranoia worden,..maarja het is wel de moeite waard vind ik dan :D
wat is nou een redelijke safe drugs die je wel een keer laat zweven over wolkjes??