Partyflock
 
Forumonderwerp · 851318

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.


Flyer designed by Sonic-XL Artwork by Mr. E. All pictures taken by Raven a.k.a. Denny Yau except from Little Benjamin & The Dawn

Wat een grandioze feestmaand is februari 2006, de laatste klanken van D.D.O.D. meets Hardhouse Revolution en HeartDance – From The Hard, respectievelijk drie en elf februari jongstleden, zijn nog maar nauwelijks weggestorven en dan dient het volgende Harddance feest dient zich alweer aan. 18 februari was het tijd voor de volgende editie van de CB Bookings feesten, slechts drie weken na de vorige editie was het tijd voor een heuze Hardhouse Academy pre-party in Patronaat in Haarlem in de vorm van CB bookings & Frantic in association with HQ - Hardhouse Academy Holland. Een avond met een combinatie van (nog) onbekend talent en de de ‘Harddance – legends’ . Ook deze nacht was simpelweg geweldig, sfeer, DJ's, muziek en locatie in één grote Harddance harmonie, wat wil je als Harddance liefhebber nog meer?

Aankomende zaterdag, 25 februari, zullen vele Harddance liefhebbers, met name die van de UK Hardhouse, afreizen richting Londen om op het Mekka van de Hardhouse; Hardhouse Academy in de Academy Brixton te gaan feesten. Sommige zullen per vliegtuig gaan, maar wil je een weekend lang feest dan boek je de busreis naar de Hardhouse Academy op www.partynight.com . Eén groot feest vanaf het moment dat je de bus instapt tot en met het moment dat je weer de bus uitstapt op zondagavond wanneer je weer in Nederland terugkeert. Twee dagen gevuld met muziek, hilarische momenten en onvergetelijke mede-passagiers waardoor de reis voorbij lijkt te vliegen.

De vrijdag na de Hardhouse Academy, drie maart is het dan alweer tijd voor de volgende editie van Dawn of Dance's D.D.O.D., de inmiddels alweer 16e op een rij, in café De Trappist in Amsterdam. D.D.O.D. - Lost In Love en deze editie zullen The Dawn, Little Benjamin, MvDJ en last but certainly not least LRS en Tjeerdo in de line up van die avond staan. Laatstgenoemden zullen in een twee uur durende back to back de Trappist onveilig komen maken. Een klein voorproefje van wat er straks zal gaan gebeuren als D.D.O.D. en UK Hardgrooves weer zullen gaan samenwerken op een spliksplinternieuwe locatie in de Meern en dat gaat pas één van de meerdere samenwerkingen worden met andere organisaties die Dawn of Dance in de Meern wil gaan doen. De kick off van D.D.O.D. Borderline zal 21 april gaan plaatsvinden in de Azotod, die op de verschillende Dance avonden die er georganiseerd gaan worden omgetoverd zal worden tot 'DJ Café Glow' de eerste drie vrijdagen van de maand.

The Dawn zal D.D.O.D. Lost In Love gaan openen op haar geheel eigen funky wijze gecombineerd met popmuziek invloeden en techno met zo nu en dan een wat hardere plaat om het publiek alvast op te warmen voor de rest van de nacht. 28 januari jl. had zij de eer om het eerste half uur van CB Bookings presenteert Hollandsch Glorie in Patronaat te mogen draaien, een ervraring om nooit meer te vergeten wat haar betreft.

Tweede DJ van die avond is de voor D.D.O.D. nieuwe naam Little Benjamin, deze 21 jarige DJ is al vanaf zijn 17e bezig met draaien en houdt van veel verschillende stijlen, omat hij 'gewoon wil draaien wat hij leuk vindt' en zich niet persé op één stijl wil richten. Van Hardcore, Jumpstyle, UK Hardhouse tot Tekno en zelfs Club en Latin House. Op D.D.O.D. zal hij voor het eerst op een feest UK Hardhouse draaien en hij kijkt hier dan ook bijzonder naar uit.

MvDJ zal om middernacht zijn plaats achter de decks gaan innemen voor een special 'pre-birthday set', vorig jaar vierde hij zijn verjaardag al op D.D.O.D. en hoewel we deze keer eigenlijk een weekje te vroeg zijn vieren we het toch wel al een beetje op 3 maart aanstaande. 2005 was een goed jaar voor deze jonge DJ uit Landsmeer met als één van de hoogtepunten het opwarmen voor Tom Harding op CB bookings presents Tom Harding. Ook 2006 begint al goed, nadat hij afgelopen zaterdag wederom in Patronaat stond, dit keer op CB bookings & Frantic in association with HQ - Hardhouse Academy Holland. .

Als laatste deze nacht zullen twee DJ's een knallende 2 uur durende back to back set gaan neerzetten, LRS & Tjeerdo, beide al eerder gehoord en gezien op de edities van D.D.O.D. meets UK Hardgrooves zullen van één tot drie de Trappist laten schudden op haar grondvesten. Beide heren weten als geen ander het publiek tot ongekende hoogtes te brengen met hun mengeling van Techno, UK Hardhouse tot Goa Trance. De combinatie van strak mixen, duizelingwekkende trucs en hun charismatisch enthousiasme achter de decks zorgen ervoor dat het publiek elke keer weer geheel uit zijn dak gaat.

Uiteraard is ook deze editie weer MC Budha aanwezig voor het maken van de juiste sfeer, hij mocht op CB bookings & Frantic in association with HQ - Hardhouse Academy Holland debuut maken en kondigde met veel verve Lars Vegas en Nocturnus af om First-Base vervolgens aan te kondigen met zijn niet van echt te onderscheiden Engelse accent, een voorproefje dat zeker naar meer smaakt.

De draaitijden van D.D.O.D. - Lost In Love nog even op een rij:


(picture taken by DarkSkyWise)

22:00 - 23:00 The Dawn



23:00 - 00:00 Little Benjamin



00:00 - 01:00 MvDJ



01:00 - 03:00 LRS back to back Tjeerdo



De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen. Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.



We take no prisoners... We only convert......

Other Upcoming Dawn of Dance events

D.D.O.D. - Just Come 31st of March 2006

Former editions of D.D.O.D.

D.D.O.D. - Dance 2 The Dawn
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves - Chapter 1
D.D.O.D. 3 - Lucid Acid
D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves- Chapter 2
D.D.O.D. 5 - Divine Harddance
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
D.D.O.D. 7 - Angeldust.
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves - Chapter 3
D.D.O.D. 8 - Disturbed Dreams
D.D.O.D. - In Overdrive 12 Hour Renegade
D.D.O.D. - New Beginnings
D.D.O.D. Meets Hardhouse Revolution- First Impression


The Dawn Of Harddance Has Begun

Waar is Café de Trappist?



Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en Grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist

Zwart is de poort van het Rijksmuseum
Groen is waar eetcafé Hans en Grietje zit
Rood is Café de Trappist
laatste aanpassing
en voor de geïnteresseerden mijn tracklist van vrijdag:

Annie Lennox - Wonderfull (Sander Kleineberg Remix)
High Tack - Say Say Say (Techno Remix)
Marco V. vs Jens - Loops and Kicks (Marco V. Remix)
Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us
TimeQube - Construct
???? - Can I Get A Witness
Phil Green - A1
Jam X & De Leon - Blue Monday
Cloud Nine - Transmission (G&M Project Remix)
Guyver - Strangeness
Wid & Ben - Hate Th3ory
Marcel Woods - Almost Got Over You
Inderdaaan homies for life je weet tog

Waar ik helemaal verbaasd van stond te kijken was dat jij zo met Fabio in je armen kwam binnenlopen, das namelijk echt uniek, ik ben normaliter de enige die hem even kan optillen dus echt super :lief: vond ik dat zo jullie tweeën :yes:
No prob, over het algemeen zijn de linken van alle DDOD promo cd's wel terug te vinden, hmmmmmm misschien moet ik daar eens een topic voor openen en dat er dan elke keer daar die link neergezet kan worden oid daar ga ik eens over nadenken

Kun je daar geen sectie voor maken op de DDOD/DoD website voor maken?
Uitspraak van Sunshine (An) op zondag 5 maart 2006 om 13:27:
Kun je daar geen sectie voor maken op de DDOD/DoD website voor maken?

Dat is wel de bedoeling in de toekomst, alleen moet ik er wel rekening mee houden dat je dan maar zoveel per dag kan laten downen omdat je er anders volgens mij meer geld voor moet gaan betalen en ik ben even niet zo rijk atm na HeartDance om dat soort dingen te kunnen opvangen.
Artiest Raven
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op zondag 5 maart 2006 om 12:43:
Waar ik helemaal verbaasd van stond te kijken was dat jij zo met Fabio in je armen kwam binnenlopen, das namelijk echt uniek, ik ben normaliter de enige die hem even kan optillen dus echt super :lief: vond ik dat zo jullie tweeën :yes:

Oh my fuckin god ! :o

Zelfs mij lukt dat niet :(
Damm volgens mij heb ik een gezellige after gemist :S
Uitspraak van KRL op zondag 5 maart 2006 om 15:19:
Damm volgens mij heb ik een gezellige after gemist :S

:$ ah nee had het ook moeten zeggen :$

ik was alleen zo dronken en ben zelf ehm weet niet hoe laat maar wat eerder dan Nadia en Pat gaan slapen, Henjo en Ellen gingen ook weg dat ik naar bed ging
Had ook geen idee hoe lang ik het vol ging houden, nog redelijk lang gezien mijn dronken toestand :s
Ik was de bob van Tjeerd vrijdag, dus ik had ook geen keuze :)
okay dan is het goed :D

Sowieso blijven er altijd wel wat mensen nog ff chillen bij mij na DDOD ivm met trein enzo, ik trek het zelf alleen niet altijd even lang, maar dan zeg ik altijd dat mensen lekker moeten blijven zitten, dat zit wel goed :)
Dus dan weet je het voor de volgende keer in ieder geval :)
Ach ja komt volgende x wel :)
Ik was zelf ook al redelijk moe, dat krijg je van het fannatiek dansen he :D
Fabio is into the ladies he

Ik herinner me ook dat Fobia (:p) vaak niet zo heel bang van mij was ook.
Uitspraak van Sunshine (An) op zondag 5 maart 2006 om 16:35:
k herinner me ook dat Fobia (:p) vaak niet zo heel bang van mij was ook.

klopt


Uitspraak van Never mind the Bollocks! op zondag 5 maart 2006 om 17:11:
of je neemt een touwtje mee, dan wil Fabio ook wel ermee spelen met het touwtje

klopt ook


Uitspraak van Sunshine (An) op zondag 5 maart 2006 om 17:20:
Maar dan krabt ie (per ongeluk) :(

Dat wil inderdaad soms gebeuren :yes: Hij is nogal onbehouwen en vergeet dat er ook nog een hand aan het touwtje vastzit
Daaan zegt van wel. En het is haar kat, dus ik geloof haar. En niet jou, Budha. :p
dan is het touwtje niet lang genoeg of je zit gewoon niet op teletten. ik heb kunnen oefenen bij een adhd-kat, daar moes je pas mee oppassen.
laatste aanpassing
Een adhd-kat?? :vaag:


Ik wil gewoon niet gekrabt worden :no: Zelf krabben is weer wat anders :x


Wat doe ik hier trouwens? Ik ga snel weer terug naar Blokhut Madness op de digi camping!
Zit net even doelloos me party archief te kijken, valt het me opeens op dat DDOD me 100e feestje was :cheer:
174 alweer :vaag: ... dus... :')
Ok Ok!!

Baas boven baas natuurlijk..
He maar het is niet zolang dat ik bijna elke week uit ga.
Sinds Augustus dus heb nog heel wat in te halen ;P
de mijne klopt niet. niet alle feestjes ben ik afgeweest en niet alle feestjes staan er ook in. maar is zekers wel handige z'n agenda aangezien ik er geen 1 heb.
Artiest {SHOWLIST artist 131260, 81871}
9921 feestjes al gehad ,maar de meeste stondemn er niet in

Mark`s borning-party was de eerste

Mhh cd-tje komnt net binnen het is dus gelukt in de wereldse tijd van drie minuten en een beetje en nu ga ik denk ik maar even luisteren.
------------------------
En wat zeggen we dan....

Dankjewel
------------------------
En zien jullie dat ik ben bijna 10000 dagen oud dat wordt een special edition denk ik
LALALALALA Gie ga goedemorgen

Ik gaat hier dan maar lekker mijn vrolijke ochtendvibes neerknallen, aan de andere kant als ik dat in het zeiktopic weer doe heeft RJ weer wat te zeiken ;p

Maar ach shoobedoo wap waaa ben de beroerdste niet dus ik gaat wel lekker in mijn eigen topicje mijn waanzinnig goede humeur neerposten

Oh wat een dag vandaag shalalala, wat zal ie weer wonderschoon worden heeeeeeeeee hoooooooooo en heb zomaar het gevoel dat we het zonnetje ook wel weer te zien zullen krijgen

Things can only get better :lief:

shoobedoo wap waaaaaaaa

*DOET EEN DANSJE EN VIERT FEEEEEEEST*
Ik heb de zon gezien vandaag!!! !:D


Lekker gestudeerd en een hoop gekletst ook :x
Was best een gezellige dag vandaag eigenlijk.
heerlijke son.....dese dagen
Uitspraak van Daffie Am*dam op dinsdag 7 maart 2006 om 20:52:
de son is alteid fein

hep jai t groenne boekie niet geleest?
tralalalalalala Goodmorning deze morning

woensdag ole ole midden van de week hopaatee dus bijna alweer weekend woei wahooo rietietie

*doet een dansje en viert feeeeeeeeeeeeeeeeest*

lalalalala

*kijkt eens naar buiten*

hmmmmmm

ZONNETJE KOM MAAR HOOR!!!! JOEHOE!!

Zin in de dag van vandaag sowieso lekker voor mezelf werken vanochtend :cheer:
doet een flinke GAAAAAAAAAAAP........ng maar net wakkero
Die zon is ook de jongste niet meer hoor. En met zo'n rollatortje ben je toch minder snel ter plaatse....


;)
shoobedoo doo doo wap waa lalalala shalalala HEY tjeboem rietietie het is weer tijd voor een nieuw avontuur dat de donderdag heet :cheer:

*doet een dansje en vieieieieiert feeeeeeeeeeest*

Zin in vandaag en morgen en overmorgen en de hele rest van mijn leeeeeeeeeeeeeeven wahooooooooooooooooo :woep:

*rent een rondje door de huiskamer rond de salontafel*

SHALALALALA TJIEUW TJIEUW TJIEUW

:cheer:
Vanavond komt de nieuwe topic van de aankomende editie van DDOD on line yeah :cheer:

Kan het hier dus niet doen, omdat ik niet de fotos van de dj's enzo op mijn werk heb :nocheer:

Persbericht is wel al verzonden naar PF :woep: