Partyflock
 
Forumonderwerp · 827585
­
Aangezein hier veel topics worden geopend voor 1 soort pilletje of voor een stomme vraag van "­heeft iemand ervaring met ..."­ dus ik dacht laten we een topic openen waar iedereen even een report geeft over een soort xtc pil die je ingenomen hebt! Maar laten we het wel realistisch houden en kom niet met grote onzin getallen van de hoeveelheid mg MDMA/MDEA/MDA.....­
laatste aanpassing door een beheerder
 
Waarom zijn hier helemaal geen partyflocks te krijgen??! :(
Uitspraak van PillReports op donderdag 7 februari 2013 om 15:08:
Kennen meer mensen deze app en zo ja wat vind je ervan? Tot nu toe zie ik bijna alle reports die via google te vinden zijn er in terug.

Hier de link http://www.xtc.hardijzer.com/xtc-app/

En graag meer ervaringen, alvast bedankt.

Manmanman, wat ligt het er dik bovenop dat je gewoon reclame wil maken voor je eigen gare ontwikkelde app en gare pillreports ripoff websitetje. Alle reports zijn gewoon gekopieerd van PR.

FAIL!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 7 maart 2013 om 17:38:
Ik ben jou beste bron.­ Ik kan je alles leveren!

Bron water?:p

Ik zeg toeteloe :bye:
Iemand toevallig ervaring met witte sonics?
Ze komen uit zuidlimburg en zijn van 2013.­
Zou graag willen weten hoe die is zegma.­
Xx
naar mijn mening nooooooooit rode sterren nemen, had er 5,5 nodig om het een beetje naar mn zin te hebben, om te huilen !
 
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 28 april 2013 om 20:27:
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol

Tilburg wel wil je zeggen?:lol:
 
Agjah beter als die lambo waar de stier in de vere verte nie te zien is
P P
Werkzaam bij Tryfecta Events
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 april 2013 om 12:05:
Op rebirth een paars like duimpje weten te bemachtigen.­ (geruild, alleen voor in de verzameling,dus niet om te CONSUMEREN).­
Toch heeft dit like duimpje zijn weg naar binnen weten te vinden..­ Uit eigenfout uit het verkeerde zakje gepakt en toch geconsumeerd..­( ja dom..­)
Maar dan kan ik maar toch net zo goed even, de ervaring met jullie delen..­
Laat ze lekker links liggen..­ rotzooi, word er goed beroerd van.­ Ikzelf heb er gelukkig alleen de laatste 2 uur last van gehad.­
Uitspraak van Psychonaut op vrijdag 14 december 2012 om 22:41:
licht blauwe smileys

= troep... naja zit wel wat m in maar rond de 85 mg ofzo..? en je gaat er echt niet lekker op vond ik :(
 
Hahä het verbaast me niks over de paarse like duimpjes zou die
rommel eerder weg pleuren.­
laatste aanpassing
 
Haha facebook gekte:s paarse duimpjes haha wtf troep!:roflol:
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 29 april 2013 om 12:43:
Agjah beter als die lambo waar de stier in de vere verte nie te zien is

Niet iedereen pakt makkelijk te produceren logo's zoals jij. Instapperslogo haha.
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 28 april 2013 om 20:27:
lol al die sterren zijn rommel komen uit breda
daar komt nooit wat goeds vandaan lol

Zoveel onzin heb ik nog nooit in 2 zinnen gelezen LOL
paarse partyflocks

2 maal gebruikt

mijn eerste ervaring met partyflocks ging in eerste instantie helemaal top. Ik was op beat the bridge en had mijn eerste gedropt en toen hij insloeg ging het heerlijk... meteen veel energie lekker love gevoel en lulde meteen weer iedereen de oren van de kop haha
Heb in totaal 2,5 partyflocks gehad en dit verdeeld over de avond door kwartjes te nemen.(eerste inname was wel een hele) Ik ben zeker flink hard gegaan en dat was klaarblijkelijk erg goed te zien, want iedereen die mij hard zag gaan lach in een deuk en ging meteen met m'n klapperkaken een gesprek aan.
totdat het wat minder ging..... ik voelde de meuk een beetje uitwerken en het feesie duurde nog anderhalf uur en heb besloten maar niks meer te nemen. wat ik misschien toch maar wel had moeten doen, want ik kon niet meer tegen het harde geluid... ik kreeg hier erge hoofdpijn van en mijn beentjes deden het ook niet meer(wat echt niet zo verschrikkelijk was in vergelijking met de hoofdpijn) De hoofdpijn verdween wel zogoedals toen het feesie was afgelopen en het harde geluid dus weg was.

tweede ervaring:
9 dagen later op festivaart heb ik totaal 1,5 gehad en dit verdeeld over de avond door halfjes te nemen.
het eerste halfje sloeg in en het ging weer lekker. tweede halfje ging ook weer fijntjes totdat het een beetje aan het uitwerken was en net mijn derde halfje gedropt had. Ik kreeg nu lichtelijk last van hoofdpijn en voelde me totaal niet lekker en had geen fijn gevoel(sorry dat ik hier zo vaag over ben maar het was maar een vreemd gevoel) Dus heb ik het rustig aan gedaan en ben vaak naar buiten gegaan om af te koelen en te zitten. op dit moment moest het derde halfje nog inslaan... Dit was opzich vrij kut, want ik voelde me niet echt lekker en toen hij insloeg kreeg ik niet meer energie of zin om te dansen en voelde me nog steeds hetzelfde waarnaast ik wel een beetje trippy effect had van de mdma(niet heel erg ofzo) het ging geleidelijk aan wat beter en er kon weer een beetje gehakt worden. Totdat het laatste uurtje was aangebroken en ik opeens kei veel energie kreeg en ik hakte erop los maar had verder geen lovegevoel meer(ik vond het op het moment zelf wel heel raar dat ik opeens zoveel energie kreeg en eigenlijk gewoon weer redelijk hard ging....
conclusie voor mij iig:
als ik nog pfjes zou nemen dan verdeel het goed over de avond en neem elk uurtje een kwartje ofzo zodat je niet te snel inkakkers zult krijgen.
maar voor mij geen pfjes meer maar zal aankomende zaterdag aan de nintendo's gaan.

wie weet tot zaterdag bij fantasy island :D
(en ja ik ben een baas in nederlands)
Uitspraak van verwijderd op maandag 17 december 2012 om 10:04:
Niet in het huis maar toen ik terug fietste..­ Bosjes leken mannen met de rug naar mij toe met een capuchon op, ik zag van veraf mensen, maar dat waren uiteindelijk paaltjes, auto's leken op groepjes mensen met een paraplu, en ik hoorde mensen praten

Dit dus! Ik heb exact maar dan ook exact hetzelfde gehad toen ik terug fietste naar huis.(was 1e keer xtc voor mij toen)
Ik heb me hier trouwens wel helemaal kapot om gelachen op het moment zelf, want je weet gewoon dat het dikke onzin is, maar ben wel een paar keer een beetje geschrokken van een paar schimmen die beetje onverwachts waren
laatste aanpassing
Uitspraak van TimmY-NL op woensdag 15 mei 2013 om 06:13:
ik kreeg hier erge hoofdpijn van en mijn beentjes deden het ook niet meer

aan het uitwerken was

lichtelijk last van hoofdpijn en voelde me totaal niet lekker en had geen fijn gevoel

Eet en drink je wel wat op de dag/nacht? Het is belangrijk om het 1 en ander aan zouten en suikers binnen te krijgen! Ik krijg ook soms dat slappe, vage gevoel, maar dit is veel minder als ik even de tijd neem voor een broodje met wat fruit en een colaatje ;)
Uitspraak van Saxoferrato op woensdag 15 mei 2013 om 08:39:
Eet en drink je wel wat op de dag/nacht? Het is belangrijk om het 1 en ander aan zouten en suikers binnen te krijgen! Ik krijg ook soms dat slappe, vage gevoel, maar dit is veel minder als ik even de tijd neem voor een broodje met wat fruit en een colaatje ;)

Hmm ja ik drink sowieso wel voldoende en ook niet te veel en ik eet altijd goed van te voren, maar tussendoor vaak niet. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat het aan de PF's ligt, want als ik het vergelijk met andere pillen die ik heb gehad vind ik deze toch wel echt minder. Mijn toppers waren op Hard Bass'13 Groene pistolen. Die waren echt top!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van TimmY-NL op woensdag 15 mei 2013 om 06:13:
geen pfjes meer maar zal aankomende zaterdag aan de nintendo's gaan.­

Verstandige keuze... (Y)
 
Uitspraak van TimmY-NL op woensdag 15 mei 2013 om 08:43:
Hmm ja ik drink sowieso wel voldoende en ook niet te veel en ik eet altijd goed van te voren, maar tussendoor vaak niet.­ Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat het aan de PF's ligt, want als ik het vergelijk met andere pillen die ik heb gehad vind ik deze toch wel echt minder.­ Mijn toppers waren op Hard Bass'13 Groene pistolen.­ Die waren echt top!

die groenen pistolen waren idd de bom eerst batch
Ik krijg XTC altijd via een maat van mij. Hij koopt ze via een dealer. Overigens zijn deze pillen echt waardeloos. Terwijl de meeste vrienden hier wel redelijk mee uit de voeten kunnen. Maarja die dansen of spacen ook GVD nooit! Een halfje en na 3 uur is het uitgewerkt. Deze dealer verkoopt ze huis aan huis met de auto. (Den Haag).
Ben 1,76 / 55 KG dus je zal zeggen dat ik niet veel nodig zou moeten hebben, binnenkort staan er mooie festivals op de stoep. Dus het wordt of brakke zooi nemen of aan het bier.
Weet echt niet meer hoe ze eruit zien, wil alleen maar zeggen koop ze niet van deze kerel. Verder is het aan jullie te bedenken welke gast het kan zijn. :)
laatste aanpassing
Iemand al ervaring met de paarse lambo s??

Vond de Nintendo s nie zo.­kortw rush lange vage comedown
Leuk voor thuis.­
3 uur op een halfje is volstrekt normaal hoor.­ Wat verwacht je dan? Verder is je bericht nogal nutteloos want hoe moeten wij weten wie jouw dealer is? In plaats van dat je nou meldt welke pillen het zijn...­
 
Uitspraak van FLOW op vrijdag 24 mei 2013 om 14:46:
Iemand al ervaring met de paarse lambo s??

Vond de Nintendo s nie zo.­kortw rush lange vage comedown
Leuk voor thuis.­

Vin de lambo's hetzelfde als de Nintendos heb ze gistere genome 2 lambo's en dan nog marioster ook was super
Afgelopen zondag heb ik op de hele dag driekwart oranje Red Bull gebruikt op Amsterdam Open Air.­

Ik begon met iets meer dan een kwart.­ Ik bijt dan gewoon een stukje af waarvan ik weet dat het ongeveer werkt voor mij.­ Ik had de pil al eerder gebruikt, een maand geleden en toen was hij prima.­ Nu voelde ik hem na een half uur weer inslaan.­ Ik word dan altijd misselijk, deze keer best wel heftig (bijna overgeven).­ Na zo'n tien minuutjes zakte het weer weg en begon ik hem heel erg te voelen.­ Mijn benen waren licht en tintelden, om me heen stond een groep mensen onwijs te grooven en ik voelde me vijf minuten geweldig.­ Toen klapte de pil weer naar beneden en voelde ik me mellow.­ Dit gevoel is eigenlijk de hele dag gebleven.­

Waar ik ook stond, ik voelde me nergens echt geweldig.­ Ik voelde me ook zeker niet slecht, maar ik wist gewoon niet zo goed wat ik met mezelf aanmoest.­ Ik vond het wel heel erg fijn om lekker met mensen te kletsen, maarja daarvoor kom je niet op een festival.­ Ik mistte gewoon heel erg de energie, ik denk omdat ik de dag daarvoor al de hele dag nuchter gefeest had en mijn benen en de rest van mijn lichaam eigenlijk echt kapot waren.­ Daarbij had ik ook slecht geslapen.­ Ik heb de hele dag vooral erg veel rondgelopen.­ Het was niet echt mijn meest denderende keer, maar dat soort momentjes moeten ook gedeeld worden.­ Ik denk er een beetje met gemengde gevoelens aan terug eigenlijk..­
Uitspraak van Anooniempje op donderdag 13 juni 2013 om 00:53:
Waar ik ook stond, ik voelde me nergens echt geweldig.­ Ik voelde me ook zeker niet slecht, maar ik wist gewoon niet zo goed wat ik met mezelf aanmoest.­ Ik vond het wel heel erg fijn om lekker met mensen te kletsen, maarja daarvoor kom je niet op een festival.­ Ik mistte gewoon heel erg de energie, ik denk omdat ik de dag daarvoor al de hele dag nuchter gefeest had en mijn benen en de rest van mijn lichaam eigenlijk echt kapot waren.­ Daarbij had ik ook slecht geslapen.­ Ik heb de hele dag vooral erg veel rondgelopen.­ Het was niet echt mijn meest denderende keer, maar dat soort momentjes moeten ook gedeeld worden.­ Ik denk er een beetje met gemengde gevoelens aan terug eigenlijk..­

Leuk reportje! Ik snap wat jij bedoelt, met het missen van de energie. Dat heb ik de laatste tijd ook heel erg met xtc gehad. Wel het hele vage en wause gebeuren. Maar energie? Alleen tijdens de inslag.
Uitspraak van xlady26 op donderdag 13 juni 2013 om 11:54:
Dat heb ik de laatste tijd ook heel erg met xtc gehad.­

Ik heb dat de laatste keren alleen maar gehad. Vandaar dat ik wel klaar ben met X solo'en.
Uitspraak van xlady26 op donderdag 13 juni 2013 om 11:54:
Dat heb ik de laatste tijd ook heel erg met xtc gehad.­

Ik ook toevallig tijdens zondag Amsterdam Open Air, vond het lekkerder op het Chill eiland in een hangmat te liggen dan staan te springen. Al vond ik de muziek ook niet echt top, en was het voor mij weer de eerste keer sinds een jaar en was ik hele dag al aardig gespannen voor het X momentje :)
Uitspraak van xlady26 op donderdag 13 juni 2013 om 11:54:
Leuk reportje! Ik snap wat jij bedoelt, met het missen van de energie.­ Dat heb ik de laatste tijd ook heel erg met xtc gehad.­ Wel het hele vage en wause gebeuren.­ Maar energie? Alleen tijdens de inslag.­

Ik heb er niet zo vaak last van gehad, maar heb dit wel eerder gehad. Meestal was het dan als de muziek me niet echt kon bekoren en ik inderdaad ook nogal moe was. Ik was ook niet heel erg vaag omdat ik gewoon niet zo heel veel genomen had over de hele dag verspreid. Het ging in vlaagjes, maar geen enkele vlaag waarbij ik me echt te gek voelde (afgezien dus van die eerste vijf minuten).


Uitspraak van The Bishop op donderdag 13 juni 2013 om 12:19:
Ik ook toevallig tijdens zondag Amsterdam Open Air, vond het lekkerder op het Chill eiland in een hangmat te liggen dan staan te springen.­ Al vond ik de muziek ook niet echt top, en was het voor mij weer de eerste keer sinds een jaar en was ik hele dag al aardig gespannen voor het X momentje

Misschien werd er ook gewoon minder lekker gedraaid. Ik heb ook lekker in een hangmat gelegen inderdaad. Dat vond ik wel erg fijn hahaha. Ach, het komt heus wel weer goed.
Uitspraak van Strangelove op zondag 19 mei 2013 om 03:03:
Weet echt niet meer hoe ze eruit zien, wil alleen maar zeggen koop ze niet van deze kerel. Verder is het aan jullie te bedenken welke gast het kan zijn. :)

Dit is toch wel het meest achterlijke deel van je comment.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 13 juni 2013 om 12:05:
Ik heb dat de laatste keren alleen maar gehad.­ Vandaar dat ik wel klaar ben met X solo'en.­

Ja frustrerend eh? Ik wil niet naar andere drugs grijpen.. maar hierdoor wordt de verleiding wel groot..
Uitspraak van xlady26 op donderdag 13 juni 2013 om 15:53:
Ja frustrerend eh?

Toentertijd wel. Inmiddels ben ik juist erg blij dat het me overkomen is. Ik heb nu al redelijk wat stofjes verkend en ben al genoeg leuke dingen tegengekomen. Ondanks dat ik inmiddels al wat 'blijvertjes' heb gevonden, blijf ik verder zoeken. Je weet maar nooit wat voor moois er nog te ontdekken valt.

Uitspraak van xlady26 op donderdag 13 juni 2013 om 15:53:
Ik wil niet naar andere drugs grijpen.­

Waarom niet? Er zijn genoeg drugs die een mindere aanslag op je lichaam (lijken te) plegen dan X.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 13 juni 2013 om 16:31:
Waarom niet? Er zijn genoeg drugs die een mindere aanslag op je lichaam (lijken te) plegen dan X.­

Ik ben erg benieuwd naar 4FA maar ben al een angsthaas en er is zo weinig nog over bekend dat ik het niet durf, o.a over bijpakken enz.
4fa heb ik weinig van vernomen, heb een gram gehad verdeeld over 3 uur.


http://www.drsmart.nl/4-fa-kopen
laatste aanpassing
Uitspraak van The Bishop op donderdag 13 juni 2013 om 16:55:
Ik ben erg benieuwd naar 4FA maar ben al een angsthaas en er is zo weinig nog over bekend dat ik het niet durf, o.­a over bijpakken enz.­

Zelf vind ik 4-FA veel minder 'spannend' dan X. Wat niet betekent dat ik het minder leuk vind. Het tegendeel is zelfs waar, ik verkies 4-FA absoluut boven X. Mede door het feit dat het zich goed leent voor combigebruik.

Er is inderdaad nog weinig bekend over 4-FA. Dus de gevolgen die op de lange termijn op kunnen treden zijn (volgens mij) nog niet bekend. Dat blijft een risico van stofjes die nog niet lang gebruikt worden.

Maar geloof me, 4-FA zelf is echt heel fijn. Zolang je je een beetje inleest en een 'verstandige' dosis neemt, kan het bijna niet fout gaan. Ik ken althans geen mensen die fout zijn gegaan op 4-FA. Wat het bijnemen betreft, dat hoeft toch ook niet per se? Neem eerst gewoon een of meerdere keren één dosis. Dan weet je daarna wat het stofje doet en heb je wat meer gevoel bij het stofje. Bijnemen of combineren kan altijd nog. (:
Uitspraak van P P op donderdag 13 juni 2013 om 16:58:
4fa heb ik weinig van vernomen, heb een gram gehad verdeeld over 3 uur.­

Wou je zeggen dat je een echt een gram naar binnen heb gewerkt op een avond. Dan slaap je zeker nog steeds niet :facepalm:
Mortal combat :

OP lake dance en thuis.­
Begonnen met halfje om 13 u smiddags na 20 min inslag
Niet te maar lekker opkomend naar een goeie piek
Piek 1 uur daarna zat ik er lekker in ondanks dat de muziek nie top was ging lekker na 1,5uur halfje bijgepakt en ging weer lekker dit herhaald tot 22 U daarna na hotel slapen tot 5 uur toen na huis gereden 1,5uur
Eenmaal thuis de afterpary 7uur in de ochtend
Halfje plus m kristalletje
Na 20 min ging super en tering geil dit herhaald tot 18 U
Plus wat jointjes
Kortom top weekend

Mijn conclusie
Pittige jongens met de juiste stoffen en verhoudingen
Goed en lekker vaag met een goeie energieflow

Voor mij ip dit moment veruit de lekkerste!!
laatste aanpassing
Uitspraak van [Sander] op donderdag 13 juni 2013 om 17:25:
Wou je zeggen dat je een echt een gram naar binnen heb gewerkt op een avond. Dan slaap je zeker nog steeds niet :facepalm:

Je hebt duidelijk niet goed gelezen
Uitspraak van FLOW op donderdag 13 juni 2013 om 19:37:
Mortal combat :

Hoeveel heb je er in totaal wel niet naar binnen gegooid?
Uitspraak van Digitalism op donderdag 13 juni 2013 om 17:03:
Zelf vind ik 4-FA veel minder 'spannend' dan X.­ Wat niet betekent dat ik het minder leuk vind.­ Het tegendeel is zelfs waar, ik verkies 4-FA absoluut boven X.­ Mede door het feit dat het zich goed leent voor combigebruik.­

Er is inderdaad nog weinig bekend over 4-FA.­ Dus de gevolgen die op de lange termijn op kunnen treden zijn (volgens mij) nog niet bekend.­ Dat blijft een risico van stofjes die nog niet lang gebruikt worden.­

Maar geloof me, 4-FA zelf is echt heel fijn.­ Zolang je je een beetje inleest en een 'verstandige' dosis neemt, kan het bijna niet fout gaan.­ Ik ken althans geen mensen die fout zijn gegaan op 4-FA.­ Wat het bijnemen betreft, dat hoeft toch ook niet per se? Neem eerst gewoon een of meerdere keren één dosis.­ Dan weet je daarna wat het stofje doet en heb je wat meer gevoel bij het stofje.­ Bijnemen of combineren kan altijd nog.­ (:

Totaal eens met je verhaal (Y). Zo ervaar ik het ook.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 13 juni 2013 om 16:36:
Congrats!

Dankuwel!


Uitspraak van Digitalism op donderdag 13 juni 2013 om 16:31:
Waarom niet? Er zijn genoeg drugs die een mindere aanslag op je lichaam (lijken te) plegen dan X.­

Omdat ik redelijk verslavingsgevoelig ben. En van xtc wordt je minder snel lichamelijk en geestelijk afhankelijk.
Overigens heb ik donderdag op vrijdag nacht 6-apb geprobeerd. Tripreport volgt soon!
Ik heb voor het eerst xtc gehaald en het is een groene pil met een ster.­ Het heeft aan de achterkant een breuklijn.­ ik heb gezocht op internet of ik er iets over kan vinden, maar er staat nergens wat over de groen gekleurde ster met breuklijn.­ (alleen die zonder breuklijn of de blauwe) Dus ik vroeg me af of iemand van jullie hier ervaring mee heeft?
(hij is heel erg licht groen)
laatste aanpassing
Uitspraak van xNikki_ op zondag 16 juni 2013 om 00:04:
Ik heb voor het eerst xtc gehaald en het is een groene pil met een ster.­ Het heeft aan de achterkant een breuklijn.­ ik heb gezocht op internet of ik er iets over kan vinden, maar er staat nergens wat over de groen gekleurde ster met breuklijn.­ (alleen die zonder breuklijn of de blauwe) Dus ik vroeg me af of iemand van jullie hier ervaring mee heeft?
(hij is heel erg licht groen)

Deze? http://www.pillreports.com/index.php?page=display_pill&id=31480