Partyflock

Anonieme kaart

 
Krijg ik vanochtend een kaart bij de post met erop: Zal ik je eens te grazen nemen? En achterop: Ik kon het niet laten. Staat er geen afzender bij, en niemand heeft hem gestuurd ik wordt er niet goed van!!!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
hoe kan die dan bij jou aankomen wanneer niemand hem verstuurd heeft :S

zal wel aan mij liggen :)
een stille aanbidder! eindelijk een jongen die niet zo dom en kortzichtig is om een leuke liefdeskaart te sturen buiten valentijnsdag om *zucht*

lucky devil you are!
zo zo da_renzo! dus jij bent de schuldige!

dat wordt dan 14 weesgegroetjes en een bos van 20 rozen naar haar adres oke! en deze keer je naam erbij!
2:"da renzo haha niet meer doen idd ;-)

2 franzelare: dat er geen afzender op staat wil nog niet betekenen dat er geen adres op staat!!
Haha nee joh!
Ik had m'n naam er wel bijgezet anders :)
ik ken je net dus ik kan het niet gedaan hebben
!!!!.
waarom zou dat niet kunnen??
nee natuurlijk heeft niemand 'm gestuurd :D

niet te veel over gaan nadenken joh, je komt er toch niet achter, tenzij degene die 't gedaan heeft, 't opbiecht ;)
kijk t kan ook zijn dat iemand bedoelde van zal ik jou een te grzen nemen in de zin van zal ik jou eens een goeie beurt geven nou dan zal ik t gewoon aankijken wat erop volgt en als t nie zo bedoeld was tsja gewoon schijt aan hebben!!!
Nee ok je moet er ook niet over na gaan denken maar toch, ik ben veels te nieuwsgierig dus wil het wel weten, maarja kom er toch niet achter.
vriendinnetje van mij krijgt al twee jaar lang van dat soort kaarten. We hebben alles geprobeert om erachter te komen van wie die kaartjes komen, maar daar kom je dus echt niet achter. Hoop voor je dat het bij eentje blijft. Succes ermee. (k)
Ik ben het ook niet geweest
Ik weet t nog steeds niet en zal er waarschijnlijk ook niet achterkomen, en bovendien wie schrijft er tegenwoordig nog met vulpen en basisschoolletters maarja toch kan ik het nog niet uitstaan is ook weer typisch iest voor mij!!
ik schrijf nogsteeds met een bagger basisschool handschrift hoor! vandaar dat ik eigenlijk ook gewoon altijd alles direct uittype, maar ja ik heb geen vulpen, dus ik denk dat ik het niet was :D
haha, nee ik bedoel het was een heel erg netjes basisschoolhandschrift alles aan elkaar en echt precies zoals je het geleerd had.
het is je kleine buur jochie
Jammer die heb ik niet!!! En bovendien als ik die zou hebben zou die niet weten hoe die me naam moet schrijven!!