Partyflock

Weet je wat ik jammer vond aan D-Boy Invasion?

 
dat alle hardcore liefhebbers van pf voor pampus op die bedden zaten en lagen...iedereen altijd de grootste mond over hoe hard tie kan stampuh en dan zie je zoiets :S....

ik kan je dit vertellen, ik heb die bedden alleen maar gezien :P

Dank u
schande!
:)
Der zijn er wel meer die een grote mond hebben. Beetje een hele avond zowat stilstaan. Ook als het om andere feesten gaat. Ik noem bijvoorbeeld een Qlimax, TeQnology of Qlubtempo.
Ik ga geen namen noemen, maar der zijn een hoop neppers hier.....stelletje MIETJES !
ja en het hardcore newbie (ikke dus) heeft de hele avond staan stampuh!!!

en een paar lekker billen gebeten:-p

kuzzzzzzzzzzzzzz
:-p:-p:-p
ik heb ook ff op die bedden gezeten maar dat kwam omdat ik vette buikpijn kreeg :( :S , maar voor de rest heb ik wel staan hakkuh :D vooral boven was et HARDD !!! :)
ohohohw toch jammer dak dr nie gwees ben om iedreen van die bedden af te jagen
al haddik ze wel ff uitgeporbeerd
staater een waterbad op een feest dan moeje dr wel ff gebruik van maken
mah niet langer as ene kwartiertje hoor
ooh ooh ik heb ze ook op debedden gezien en ik maar lomp beuken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ga dan launchen ofzo
greetz
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
hmzz, ik heb eigenlijk non-stop lopen stampen. ik heb alleen op die bedden gezeten toen ik met Armageddon project aan het praten was :-D
gvd ben er niet geweest maar als ik er zou zijn zowieso stampeh totdat ik neerval maar een keer jointje op bed roken lijkt me niet verkeerd:D
BIJNA alle :)

ikke NIET included, kep die waterbedden nog niet 's van dichtbij gezien, de enige plek waar ik gezeten heb, is op de wc's als ik moest plassen ;)
alleen ff op t begin dr op gesprongen, wel relax, daarna zate ze idd helemaal vol constant!! ik heb wel ffies gezete nog (ik was gvd nuchter) maar voor de rest hebbik staan stampe!!
Poeh

Ja

Ik heb inderdaad de laatste 2/3 uur languit op het bedje gelegen :)

Poeh Poeh Poeh, wat slaat een goeie pil hard in als je slecht heb gegeten :)

:)

Maar ja, dit was maar een warming up voor volgende week italie :) En hele avond stampen, poeh, je moet toch ook nog gezellig communiceren :)
Kevin, ik denk dat iedereen zijn feest beleeft op de manier zoals hij/zij zelf wil. Ben jij dan degene die een ander kan betitelen als zijnde een nepper of mietje? Lijkt me van niet he? Of ben jij het ultieme type feestganger? ;)
Ja dat ben ik ja ;D
Maar met mietjes bedoel ik alleen de mensen die ZEGGEN dat ze hele zaal gaan platstampen en wel eens ff helemaal los gaan enz, maar die je dan vervolgens alleen ziet zitten of stilstaan (en dan vaak ook nog met een chagarijnige smoel derbij :s).
Der is nix mis met ff gaan zitten ofso, maar doe dan niet alsof je de hele nacht lang zo geweldig hard hebt gestampt of gaat stampen... get my point ? ;-)
ik maak mij tot schande .. ik heb wel gezeten op de waterbedden (sorry maar ik heb niet zo als iedereen een waterbed thuis ;))

verklaring: ik wou met iemand spreken waarmeej ik had afgesproken

eindconclussie: wat boeit het nu als iedereen maar een leuk feest heeft gehad tog?
en zo is dat :S maar je moet wel stampeh natuurlijk :D of je moet niet van hardcore houden dan kan ik het me misschien nog voorstellen dat je dan niet gaat stampeh :S
Ik heb ook heel veel staan stampen, en twee keer een half uurtje ofzo op die bedden gezeten!

Zijn er nog veel mensen om 1 uur op die meeting geweest trouwens? Want ik heb maar een paar mensen gezien, volgens mij echt minstens driekwart van iedereen gemist!
Lekker belangrijk!!! Ik vond het jammer dat er niks te eten gehaald kon worden want ik had tog een berg honger dat wil je niet weten!!!!
Uhm :) ik was niet naar Biboyinvasiojn geweest, maar reken er maar op dat ik me ALTIJD maximaal inzet :D
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Wat ik zwaaaaaaaar irritant vond was die security. Het is goed dat ze er zijn. Maar je kan het natuurlijk overdrijven. Dat als je staat te pissen dat je in ene een zaklamp midden in je porem heb. Een goeie minpunt voor ze.

En natuurlijk dat de muziek om 5 uur uit ging. En ik heb van horen zeggen dat de politie al klaar stond om een inval te doen.

Beetje jammer. Maar volgende keer beter dan maar.

En natuurlijk de gehele nacht gestampt! :)
Tja, soms komt er een d-noize langs die je ff een btje verkeerd oppakt en neergooid, en dan kan je ni echt meer lopen. Nu nog steeds ni:S.
Gold: kweenie of er veel mensen naar de meeting zijn geweest, ik was er in ieder geval niet, had me wel voorgenomen om te gaan :S
maar ik stond zooo lekker te stampuh, duzz had helemaal geen zin in meeting
jaaaaaaaa...die twee wouten die ff boven kwamen kijken, wat een helden waren dat zeg....hehe...ech triest, ze stonden ech met veel buiten, laat ons lekker feesten...gvd honderden feesten per jaar! Wat voor zin heeft 't dan om een feessie met 3000 (?) man te willen binnenvallen? nerds
heb ik gezeten?
Ach ik heb der ook wel ff gezeten vond het relaxt om ff uit te puffen op die lekkere bedden :) erders was de meeting maar matig .. :s Maar heb wel genoten :)
to de riel bitsj!! : ik heb jou nie zien zitte hoooooor!! gheghe
mee eens!
dat het feest zomaar een uur eerder stopte, dat was het alllllllllerergste!
bitchie girl, ik heb jou niet zien zitten, je was bijna net zo hyper als mij :P
ik heb 1x 10 minuten gezeten beneden om een joint te roken voorderest heb ik alleen staan feesten!

mja had me zo goed verkleed dat niemand me kende denk ik :P
Ik heb echt de hele tijd zwaar staan stampen, vooral in het bovenste zaaltje, muziek was daar lekker hard...... Ik dacht wel effe dat we met zijn allen door de vloer zouden zakken aangezien die nogal op en neer ging, ben ook naar de meeting om 1 uur geweest, enkele mensen gezien maar toen ben ik op een gegeven moment maar weer gaan beuken omdat er bijna niemand was..... Misschien lag dat wel aan het feit dat ik niemand ken enzo maar ik heb effe staan wachten met wat mensen en toen had ik zoeitz van ik ga weer feesten dussssss
al met al vond ik het een zwaar vet feestje, ik moest alleen wel om 8 uur werken zaterdagmorgen dus ik was een bietje gaar zaterdagavond...
NICKBEAN> Zeker, dat zou wel lekker geweest zijn, want ik kreeg vanaf een uur of 2 ofzo ook echt superveel honger, en had al niet veel gegeten met het avondeten!
Gold> Als ik de hele avond zuip dan moet ik echt eten anders gaat het ff echt nie goed.............. Want dan word ik toch stronte lazerus affijn je kent het wel
ja, ik heb ook geen waterbed gezien