Partyflock

Tips?

 
k heb altijd meiden met een vriend, heb je r weer 1 en dan hoor je weer ik heb eigenlijk een vriend, wordt er zo langzaam gek van, maar ja het heeft ook wel weer iets...en meiden altijd maar klagen dat mannen niet te vertrouwen zijn, maar zijn ze niet minstens zo onbetrouwbaar? blijkbaar wel!
Heb je dan al dingen met ze gedaan of wordt je op laatste moment gedissed?
wa denk jij? gedaan natuurlijk ik hoorde t meestal pas erna.....
Hmmmm.....

Je wordt gewoon geplayed ouwe!!!

Mjah, gewoon terugplayen ;D
oh gast doe ik ook zeker, maar vind het juist wel cool dat die wijven met een vriend toch met me gaan doen die prutsers toch iets fout toch
Of dan zijn die wijven gewoon zwaar player ;)
Als je dus een meissie leuk vind, wees dan slim en vraag voor dat je ook maar iets gaat ondernemen of ze een vriend heeft, of vraag het aan mensen die ze kent.
Zo kom je ook wel vaak dingen te weten dus
Mjah, misschien is ie player en boeit het em niks :)
tja, maar dan kom je vaak nog bij het volgende probleem waar ik vaak last van heb..! weet je eerst gaan ze met je, en vinden ze je helemaal top, dus denk jij dit zit wel snor, maarnee hoor..! dan is het van "ik ben net single en wil dat ook ff blijven" Dat zegt ze dan pas na een week ofzo..! nou dan voel je je echt letterlijk Genaaid..!
gewoon terug playen maak er een mooi spelletje van .
idd boy2die haha ik ken het maar ja ik ben van niemand dussss in de zomer zit ik in lloret werken als proppertje voor het 3e jaar heerlijk, weer een hoop meemaken;) maar daan ging ook werken daarzo?
Ik ben 100% zeker in Lloret, maar ik ga daar alleen voor een paar avondjes werken als me geld op is, anders niet ;)
En dan heb je het lef om jezelf Tha master te noemen??? :D
hehehe een naam zegt toch nix over de persoon zelf. Het is heel simpel, begin voortaan je gesprek met een dame met de vraag of ze al bezet is. Dat scheelt een hoop tijd...
Hoi, ik ben Daan, heb je een vriend? Zo nee, neuken? :)

Simpeler en directer kan het niet ;)
Tja waarom zou ik, zij moet r aan denken....maar het wel typisch dat ik altijd degene heb met een vriend vergeleken met andere vrienden van me....
ik had een heel extreem geval. dat wijffie scheen al 2 maanden getrouwd te zijn. jezus zeg!!!!
had ze ook al kinderen?

Wordt je wakker naast haar, komt ineens een koter binnenrennen: "Mamma, is dit me nieuwe pappa?!"

LoL?

:D:D:D:D
com on play on hahaha!!!!!!!!!!!!!!
ja het is weer zomer
ik dus ook een x, 1tje bleek net gescheiden te zijn en had een kind en 1tje zei later tegen me dat ze getrouwd was maar dat ze meer in mij zag en dat ze snanning nodig had....haha nou dan gaat ze maar mooi betalen!