Partyflock
 
Forumonderwerp · 765510
Tiesto @ XX
Saturday 16 April 2005 >> niet de 16e in de XX dus dan staat ie in Disney!!

Van de Matrixx site geplukt...:

Tiesto komt naar The Matrixx.
Superster en no DJ van de wereld Tiesto komt binnenkort weer naar The Matrixx. Hij zal een minimaal 3 uur durende set geven. Alle info hierover wordt a.s. donderdag bekend gemaakt op deze site.
Kaarten zijn vanaf zaterdag 16 april bij Ticketbox en Free Record Shop in de voorverkoop verkrijgbaar. En speciaal op vrijdagnacht 24.00 uur in The Matrixx bij de muntenkassa voor alle Matrixx bezoekers.


Jeeeej Tijs Back in de XX!! Super!
laatste aanpassing
 
Pff... wat zal het daar druk worden..
Saturday 16 April 2005 >> niet de 16e in de XX dus dan staat ie in Disney!!


Wél de 16de of niet de 16de..... wat is het nou :s
 
Zal idd wel weer drukjes worden, maar wil wel kaartjes hebben!!
16 april in Euro Disney en later dus in de Matrixx
 
ja idd wel of nie de 16de???????:vaag:

Hoop t wel :bounce:
hoop niet 16 april in de matrixx, ga ik naar sensation in antwerpen
niet de 16e....die datum begint de vvk voor tiesto in de XX.....meer info volgt deze week op de site van de XX....overige info staat in het boekje van de XX wat in mn ID-T magazine zat....

:respect: voor de XX
Gaan we samen COÑO?? :lief:
 
:O Ik wil ook!!! :jaja:
Chrisje :lief:

mag Linnie dan ook met ons mee???
Ja hoor :yes: dat mag wel.......


Maar ik heb het alleenrecht op je kont B)
 
ik ga zaterdag ook :jaja:
Ja alleen heel fijn dat ik geen kaarten kan halen omdat ik in Disney zit.. Zal wel weer supersnel uitverkocht zijn..
 
Woensdag 4 mei dus..........
Eens kijken of ik hierbij aanwezig kan zijn!! :yes:
En op 5 mei in de Nightlive in Maastricht :D
En op 6 mei Asta in Den Haag
 
nee hoor dit is een onzin topic


tiesto is alleen zaterdag in euro disney en verder nergens


tiesto is wel 5 mei in hellendoorn !!!!
Starboy waar praat je over? Begin mei is tour van tiesto voor ISOS4...
I hope Tiesto in Sensation :D
2 djvictory

Are u coming to White too this year? All the way from Zurich? (y)
 
Van de Matrixx site:

Tiësto @ XX
Wednesday 4 May 2005

TIËSTO @ XX

Tiësto komt woensdag 4 mei naar The Matrixx!
Superster en nummer 1 DJ van de wereld Tiësto komt op woensdag 4 mei weer naar The Matrixx. Hij zal een minimaal 3 uur durende set weggeven. 5 mei is bevrijdingsdag en hemelvaart zodat iedereen die dag vrij heeft. Tiësto zal woensdagnacht van 4 op 5 mei om precies 00.01 uur starten. Een prachtig moment om op de bevrijdende klanken van Tiësto 5 mei in te luiden.


Kaarten kosten € 25,- en zijn vanaf zaterdag 16 april bij Ticketbox en Free Record Shop in de voorverkoop verkrijgbaar. En speciaal op vrijdagnacht 15 april vanaf 24.00 uur in The Matrixx bij de muntenkassa voor alle Matrixx bezoekers. Er zijn ook een beperkt aantal VIP kaarten van € 40,- te koop. Wees er snel bij want bij Tiësto in Gelredome zijn vorig jaar 50.000 kaarten in anderhalf uur verkocht.
5 mei is bevrijdingsdag en hemelvaart

Ik zei altijd dat ik celibatair zou gaan leven zodra bevrijdingsdag en hemelvaart op 1 dag vallen......Shit.. :@**gooit glijmiddel, leren zweepjes, monsterdildo's in de prullenbak** :cry:
2 djvictory

Are u coming to White too this year? All the way from Zurich?


jaja I love Holland!!

Best music
best party
best girls (y)

But for me the best party was Tiesto in Concert and Trance Energy :D :D
best girls


B)
 
The Matrixx presents DJ Tiësto
Feest: Matrixx
Lokatie: Matrixx
Datum: 4 mei 2005
Stad: Nijmegen

toegevoegd door LJ Dust op donderdag 14 april 2005 om 22:28 - 41x bekeken

Prepare for impact: Tiësto comes to Matrixx! Op woensdag 4 mei wordt de Nijmeegse megadanceclub één grote kolkende feestbende met een zinderend en supervet optreden van ’s werelds allerbeste DJ. Laten we eerlijk zijn: je hebt DJ’s en DJ’s. En dan heb je Tiësto, een DJ in de buitencategorie. DJ God, zeg maar. Deze nacht wil je niet missen...

Matrixx en Tiësto kennen elkaar goed: in de beginjaren van de Nijmeegse club kwam hij al enkele malen langs, anderhalf jaar geleden was Tiësto er voor het laatst. Want hoe het verder ging met de sympathieke Brabander (tegenwoordig Amsterdammer) weten we allemaal. Hij ging van groot, naar groter, naar grootst. En toen nog verder. De vlucht naar voren die werd ingezet met een (inmiddels legendarische) set op Innercity 1999. Daarna ging het hard, met optredens op alle (ja, alle) grote festivals in het land, vele tientallen buitenlandse reizen per jaar en een reeks eigen CD’s die allemaal zo de klassiekerskast in kunnen. Hoogtepunten volgden er: het eerste Tiësto in Concert in het Gelredome (‘De DJ is een pop-ster geworden’ kopten de kranten), daarna twee avonden achter elkaar in datzelfde Gelredome (50.000+ bezoekers voor één DJ!) en misschien wel de klapper van zijn hele carrière: een set tijdens de opening van de Olympische Spelen in Athene in 2004. Over zijn plaats in de DJ Top 100 (en allerlei andere lijsten) willen we het al niet eens meer hebben. Zo vaak op nummer 1 is bijna eentonig. En nu is er dan de exclusieve clubtour door Nederland, met als één van de absolute hoogtepunten zijn set in The Matrixx op 4 mei. Want eerlijk is eerlijk: er is eigenlijk geen andere club waar Tiësto zó tot zijn recht kan komen dan in Nijmegen. Je kunt er een Smirnoff Ice op innemen dat The Matrixx zwaar gaat uitpakken met een show, een briljant lichtplan, donkervette bassen en een decor dat Tiësto waardig is.

The Matrixx en Tiësto kennen elkaar goed. De DJ was er al een paar keer bij in de beginjaren van de superclub, zo’n drie jaar geleden. Anderhalf jaar geleden was hij er voor het laatst, waarbij hij de plechtige belofte deed snel terug te komen. Dat ‘snel’ is er niet helemaal van gekomen, nogal logisch gezien de extreem drukke agenda van Tiësto. Maar de rest van de belofte heeft hij gehouden, en dus komt hij op 4 mei nóg een keer laten zien waar het allemaal om gaat bij dance. En natuurlijk om zijn nieuwe CD “In search of sunrise 4” onder de aandacht te brengen - op de avond zal de CD dan ook te koop zijn in The Matrixx.

Tiësto start op 4 mei om exact middernacht zijn set. Een mooi moment om 5 mei bevrijdingsdag in te luiden. Hij gaat een set draaien van een uur of drie - minimaal. Kortom, de DJ krijgt ruim baan om zijn talent te laten zien. Tiësto is immers bekend om zijn onmiskenbare gevoel een set zo in elkaar te steken dat er op de dansvloer iets ontstaat dat dicht in de buurt komt van dance-magie.

De datum - 4 mei - is natuurlijk wel bijzonder. Een doordeweekse dag, maar toch ook eigenlijk weer niet omdat 5 mei dit jaar een nationale feestdag is. Dus gewoon uitslapen de volgende dag. Want laat wordt het in elk geval, ook al omdat resident Jochen Miller de decks overneemt van Tiësto om The Matrixx naar de vroege ochtend toe te brengen. Jochen Miller is daar de uitgelezen DJ voor. Hij liet onlangs op Trance Energy al overtuigend zien dat het hem moeiteloos lukt een zaal tot zeven uur in de ochtend vol te houden. In The Matrixx wordt het iets minder laat - 05.00 uur - maar evengoed zal Jochen Miller tot de laatste minuut zijn eigen energieke sound brengen.

Omdat het zo’n bijzondere avond is, gelden andere toegangsprijzen. Gewone kaarten kosten 25 €. Er is ook een beperkt aantal VIP-kaarten te koop voor 40 €. Wie The Matrixx kent, weet dan dat het VIP-podium de gelegenheid geeft om Tiësto van héél dichtbij te zien.

Kaarten vanaf vrijdagnacht 15 april 00.00 uur te koop bij de muntkassa in The Matrixx. En vanaf zaterdagochtend 16 april 09.00 uur bij alle Ticketbox en Free Record Shop filialen.
 
Werkzaam bij Vier
wil erbij zijn!
 
ik niet .. khoef niet naar een klappende man te kijke...
 
fijn dat je dat met ons deelt:/

hopelijk aanwezig:yes:
Heb mn kaartje :yes:
Ennuh op kaartje staat : 18 jaar..
Ook hopelijk aanwezig!!

Na Tijs in Disney te hebben gezien, nu weer eens in een discotheek met alleen party people. Geen Franse ouders met kinderen ;)
Heb nog een kaartje kunnen bemachtigen.....
Volgens de Matrixx site nog 150 kaarten. Worden vanavond in de Matrixx verkocht.
woooooeeeeeiiii 2 kaarten gewonnen voor tiesto in de XX
waarom staat dit feest niet in de agenda van partyflock?
Wat een geweldige avond gister! Tiësto draaide een zeer fijne set :) Jochen Miller had ik nog nooit zien draaien, maar wat een platenkeuze heeft die gast, super! Dit was zeker één van mijn beste clubavonden.
Gister was idd helemaal TOPPIE!!!

Jochem was idd ook super :D megaaa avond
Zeker, wat een superavond! Maar waarom zo weinig reacties??
Jochen vond ik niks aan, eerste plaat was cool alleen pfff daar na snel wegwezen. Tiesto vond ik in het begin zwaar chill, hij mocht van mij zo doorgaan maar mensen willen harder..toch jammer voor een isos avondje
Artiest {SHOWLIST artist 33439, 63304}
Het begin was echt wel goed!! Echt Isos, daarna wat harder had ook niet gehoeven van mij maar toch!

En die Jochen wat een bosmongool met z'n verkapte haardstyl plaatjes!