Partyflock

Williz

 
Stuurt Williz ook allemaal zulke niet boeiende berichtje, of valt ie alleen mij anaal lastig???


Maar toch knapper

Hij komt nu al bijna zieluger over dan Danie
ik krijg er geen van hem :)
1.
natuurlijk alleen de kerels die hij anaal wil lastig vallen. ik krijg btw ook niks van hem, omdat hij mij niet anaal wil lastig vallen, omdat hij weet dat hij dan de lul is, omdat hij weet dat ik hem dan afmaak, omdat hij weet dat ik weet waar zijn huis woont.

tenminste, ik denk dat hij dat denkt te weten, want ik weet helemaal niet waar zijn huis woont. duzz zolang hij dit niet leest blijft hij denken dat ik weet waar zijn huis woont, waardoor hij me niet anaal lastig gaat vallen.
hij zal er nooit achter komen dat ik niet weet waar zijn huis woont want hij zal niet de moeite nemen om dat vorige berichie helemaal door te lezen.

en dan maar hopen dat hij dit berichie niet gaat lezen, want dan gaat ie denken, waar heeftie het over en gaat voor de zekerheid toch het vorige berichie lezen waardoor hij erachter komt dat ik niet weet waar zijn huis woont waardoor hij mij ook anaal lastig gaat vallen.
Tering je bent gewoon populair Damien ;)
Ik heb ook al gezegd dat ie me niet anaal moet lastig vallen
maar hij doet het toch?? heb je wel tegen hem geschreeuwd, anale lastigvallers schijnen dan heel snel te schrikken en op te houden.
omdat ik niet weet waar zijn huis woont en jij waarschijnlijk ook niet kan je niet straight in zijn face schreeuwen dus zakl je het eerst moeten proberen met typen in HOOFDLETTERS.
AZZ-lwd >> Praat normaal , want je doet niet....

Ik weet waar zijn huis woont.. en dat zegt iemand uit leeuwarden... Thug ..
broes williz

ken je die niet????


:vaag:
hmz dam

vind jij dat errug ??? :P:P
Hier hetzelfde als in de tegenhanger van dit forumonderwerp

-----

Wat is iedereen toch lekker gezellig ;)

Zijn jullie allemaal met het verkeerde been uit bed gestapt, misschien tijd om weer in dat bedje te stappen en de gemiste weekendslaap in te gaan halen

(K) voor iedereen die wel gezellie is
/// Sconoscuita // 13 februari 2002 21:13
AZZ-lwd >> Praat normaal , want je doet niet....

Ik weet waar zijn huis woont.. en dat zegt iemand uit leeuwarden... Thug ..
----------


ok, Sorry
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Williz, je moet je pik wassuh, serieus, je bent een grote arrogante lul, en ik zal je vertellen waarom. Mijn redeneringen zijn gebasseert op een achtergrond. Je loopt damien te fucken in een topic terwijl dat nergens voor nodig is. Ik zie het dus alsvolgt. Damien heeft hersens en ji niet. Daar ben ji dus jaloers op. Jij heeft het karakter van een zwakzinnige. Ik durf te wedden dat als ik achter jouw ga staan en ik BoeH roep dat je aan het plafond genagelt zit met een pisvlek in je broek. Werd je als kind zijnde mishandelt ofzo? zo'n uitstraling heb je wel namelijk. Of ben je kort geleden erachter gekomen dat je te Vondeling bent gelegt op Texel en dat de schapen je een voor een in je reet nam? Ahh, vandaar dat je ook achter damien's reet zit. Maar ff serieus heh, ikkan je vertellen dat hij geen stinkreet heeft. hij zat namelijk naast me. En hij stonk niet. mischien dat je nog wat kutvocht van een texels's schaap in je smoel hebht zitten. dat ruik je dus. GReetz. ToNNie
Hier hetzelfde als in de tegenhanger van dit forumonderwerp

-----

Wat is iedereen toch lekker gezellig

Zijn jullie allemaal met het verkeerde been uit bed gestapt, misschien tijd om weer in dat bedje te stappen en de gemiste weekendslaap in te gaan halen

voor iedereen die wel gezellie is
----------------------------------neee, ik ben altijd heel gezellig en vrolijk, en de rest dnek ik ook, maarja, als iemand een maat gfanme gaat fucken whehehehe, doe ik wel mee, alleen de anderekant op. :-)
GReet,
vinger in me reet
hehe tonnie hoe kom je der allemaal op

KrAnK zinnigheid op en top

Maar je heb wel gelijk

Sommige mensen hebben het IQ van een koe


En sommige kunnen zich beter meten bij mensen met brainpower


Je kan niet alles hebben in het levne


Je heb het of je heb het niet


Greetz

P.s. Ik heb het ;D
het leuyke is, Williz heeft zijn naam veranders in ZLATAN. ofzo, volgens mij weet die nix meer terug te zeggen. MwH, beetje triest. eigenlijk zou ik er een topic voor moeten openen, maar ik ga me niet tot HEM verlagen. Ik kan me wel bijna overal uit praten zonder mijn naam te veranderen.
Jakuza
Artiest Jakuza
Williz triest. En ik houd van je Damien! :P
Wow, der houd iemand van mij :)
FEEL THE LOVE :)