Partyflock

pep & slapen

 
Als ik pep heb gebruik ken ik nooit slapen. Heeft iemand daar een oplossing voor?
ehm neej wakker blijven..en doorgaan tot je omvalt..
zolang je niet kan slapen: puzzelen. kan erg leuk zijn toch sabine? of aan het einde van een feest bier drinken (het laatste uurtje)werkt bij mij altijd goed.
puzzelen tot je er bij neervalt ja zeker!
Als ik minder dan een gram heb gebruikt, dan zuip ik in zo min mogelijk tijd een fles wijn op, en ga dan in bed liggen. Dan draai ik mn ogen zo ver mogelijk naar boven in mn kop, en adem heel kort in, en zo lang mogelijk uit. Volgens mij ga je dan gewoon out ofzo.. maar het werkt voor mij wel... !
Als ik meer dan 1,5 of 2 gram heb gebruikt dan ga ik het niet eens proberen..
haha john doe :)

Lekkere oplossing

Je kan ook gewoon vragen of iemand je KO slaat
ik heb nooit moeite met slapen ik doe mijn ogen dicht en ik ben schappies tellen dan
gewoon zuipen tot je ko gaat... en anders helaas pindakaas NIET
Pep en slapen gaat niet samen, dat weet je toch!!
ik heb er nooit geen last van moet ik zeggen ..

slaap als een roosje..
sorry hoor maar moetje naar de drogist gaan om supradine en valium slaapje ongeveer 18 uur en je word wakker en je bent weer zo vit als een hoentje
ik kan ook nooit slapen maar de zondags gebruik ik gewoon na 12en niks meer en ga 'savonds bier drinken en blowen en slaap heerlijk
jah vorige week ook 6 dagen wakker..nah als je goeie hebt KEN je gwoon NIE slapen...mahja beetje op bed ligge rust je ook wel uit :S
idd gewoon puzzelen tot je er bij neervalt.....werkte bij mij ook altijd het beste....
Als je speed hebt gebruikt kun je vaak toch niet slapen dus kun je het beste gewoon een nachtje overslaan en de avond daarop gewoon lekker vroeg gaan slapen. Die slaap die je hebt gemist haal je later in de week (of als je dood gaat) wel weer in. Of als je gebruik wilt maken van andere middelen om te slapen kun je het beste een seresta nemen. Maar dan ben je wel zwaar fout bezig als je dat regelmatig doet.
Pep + slapen is net zoiets als water en vuur. Die twee gaan gewoon niet samen. Maar als je het dan toch wilt proberen kun je het beste op je rug gaan liggen met je handen op je buik, volledig gaan concentreren op je ademhaling, en alle spieren proberen te ontspannen. Door je neus inademen, en door je mond uitademen. Op deze manier kom je in ieder geval lichamelijk alvast tot rust. Hopelijk val je als je het op deze manier wilt proberen uiteindelijk vanzelf in slaap. Op deze manier kun je een volgende dag zonder geslapen te hebben toch nog redelijk functioneren omdat je lichaam toch z'n verdiende rust gehad heeft.
Paar glazen alcohol en/of wat hash of wiet willen ook nogal eens helpen om in slaap te vallen. Flesje canei en een hash jointje doen soms wonderen.
Hoe weet ik dit toch allemaal? Ik gebruik zelf niet eens drugs...
­[img]http://httpd.chello.nl/r.stevens2/images/smileys/smiley_annoyed.gif[/img]
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Gooi er maar een buisje GHB tegenaan, dan lukt het wel! Maar als je wilt slapen, moet je gewoon geen pep nemen!! Eerst wil je 'up' en dan weer 'down'! Onlogisch toch?