Partyflock

HELMAAAAAAAAAAAAAAAL GEEEKKK!!!

 
Ik wordt hieeeeeeeeeeeeer zoooooooooo ontzettend geeekkk thuis!!! Leren voor de tentamens voor volgende, iedereen is lekker in de stad met het mooi weertje en veel lui gaan vanavond naar QT!! En wat doe ik..... thuis leren!! :( Zo gek wordt je er van!! Morgen hetzelfde liedje en die week er op ook!! KUTZOOI!!! Kan niet wachten tot het aankomende weekend want dat wordt echt :bounce:

Anyone can cheer me up and make me feel better??
Je moet toch niet meer gaan leren dan nodig is.
Als je tot een uurtje of 9 alles erin stampt en je gaat naar QT toe. Iets vroeger weg daar en morgen lees je nog eens de moeilijke dingen door.
Op zaterdagavond leer je toch niet meer geconcentreerd en zeker niet als je de hele dag al hebt zitten leren.
Gewoon gaan stappen vanavond :P
2 Nutero -> concentreren voor mij is nog steeds moeilijk :p Kep vandaag al gewerkt vanaf 8 uur to 2 uur en sindsdien beetje PF'en maar het is ook zo verslavend, ik leer overdag maar op zaterdagavond ben ik echt niet van plan om nog eens te gaan leren!! Maar als ik naar QT ga en :xtc: ja dan wordt de volgende moeilijk voor mij

2 clitzman -> bellen kan niet, display kapot van mijn nokia dus moet altijd gokken wie ik bel ( maar dat kan ik ook doen ) ;) en luisteren naar ID&T radio gebeurt zeker!!