První krátkou recenzièku nezamìøím na konkrétní singl, nýbrž na vìcièky od chlapíka, který si øíká Cerberus. Asi si øíkáte, proè vlastnì tímto mladým producentem zaèínám, ale je to spíše trochu z protekce, jelikož onen holandský týpek spolupracuje blíže s X-Treme DJ Teamem a vìrní návštìvníci si díky jeho zásluze mohli stáhnout aktuální hitovku Hardstyle Junkie èi další jeho naprosté úlety. Zmínìný song patøí opravdu k dosti tuhým - naprosto drsné "výplachové" basy, nezkrotné beaty, sirény a zajímavé soundy - prostì hardstyle , jak má být! Na jeho oficiálních stránkách si mùžete stáhnout i další tuhosti, které bohužel nevyšly na vinylu z dùvodu nesehnání vydavatele ( mimochodem, kdybyste nìkdo vìdìl o slušném labelu, který by mìl zájem, ozvìte se... ). Po prvním poslechu Don´t Piss Me Of Down jsem myslel, že mì ona monstrózní záležitost naprosto utluèe: nebyl jsem schopen urèit ani pøibližnou hodnotu BPM, protože se nepohybuje kolem 140 BPM, nýbrž asi 2x èi 3x rychleji
Prostì smrš jak beton z nebe. Mìli jste vidìt návštìvníky naší diskotéky, jak na ni paøili
Pokud chcete probudit, doporuèuji Fucking Motart - zvuk nástroje, jež pøipomíná nìco mezi motorovou pilou, cirkulárkou a drtièkou, je prostì brutální. Ke konci songu zavládne ticho, ozve se jistá sleèna a chlapík, poté následuje spláchnutí WC, výkøik a jede se dál. Jedná se spíše již o hardcore; jak mi již Cerberus psal, s touto odrùdou má vìtší zkušenosti a zapouštìl v ní koøeny... Lahùdkou pro každého jistì bude remix pecky God Is A DJ ( Faithless ). Uslyšíte pouze základní motiv a pak si mùžete domyslet, co následuje...
Cerberus jest jako zaèínající hardstyleový ( popø. hardcorový ) producent na velmi dobré cestì a myslím si, že o nìm budeme slýchávat stále èastìji!
Další tvorba:
World Order
Drown In The Dark
Shut Up Done
Cerberus jest jako zaèínající hardstyleový ( popø. hardcorový ) producent na velmi dobré cestì a myslím si, že o nìm budeme slýchávat stále èastìji!
Další tvorba:
World Order
Drown In The Dark
Shut Up Done