Partyflock
 
Forumonderwerp · 666066
 
Tja, jongens en meisjes, het is duidelijk dat mijn clubbie, de Graafschap hulp nodig heeft van buitenaf. Wij, supporters kunnen er niks meer aan doen. We hebben alles geprobeerd.. Graag zou ik in deze topic ideeen willen zien, hoe de Graafschap alsnog dit jaar kan promoveren..
Bij voorbaat dank.
Hee Superboer! Jullie moeten 'gewoon' massaal de uidwedstrijden bezoeken. Zodat de fantastische steun die op de vijverberg er wel altijd is (ja ja ervaring) ook tijdens de uitwedstrijden aanwezig is.

Succes en tot volgend jaar in het Oosterpark!
gooi bommen op de andere teams :yes:
 
niet om het jaar een nieuwe trainer nemen meschien!!!!
ander sponsor nemen als centric want die ouwe lul bemoeid zich overal mee!!!
en winnen van agovv natuurlijk ipv 4-2 verliezen
 
Ja maar dat is wel moeilijk.. Aangezien wij op vrijdagavond voetballen, is het lastig om mee te gaan voor veel mensen. De thuis wedstrijden redden ze al met moeite, omdat ze moeten werken..Met uitwedstrijden moeten we nog eerder vertrekken.. Das lastig. Toch bedankt. Ennuh, tot volgend jaar. Ik hoop voor ons allebei in de eredivisie. Jullie redden het wel. Nu wij nog....
 
Tja, wij vinden ook dat dar grote fouten gemaakt zijn. Het spelers aankoop beleid is knudde en de trainers worden inderdaad te vaak vervangen..

2 van nelle, volgens mij vergeet je dat wij jurgen wevers in het doel hebben staan. Wat een drama zeg.. Maar toch heb je wel gelijk.
 
das waar jah maar die is te vervangen...maar dan moeten ze dat wel doen,edwin zoetebier meschien een optie voor jullie;)
Je hebt toch weinig invloed als supporter... Gewoon achter je club blijven staan! ALTIJD!!

Tot volgend jaar!

Groeten uit BREDA!
Voor de wedstrijd proberen om de bidons van de tegenpartij te pakken te krijgen en dan laxeermiddel erin te gooien
Graafschap! :respect:
Trouwens, mensen die verstand hebben van voetbal?
DIe zitten hier niet :)

;d
 
2 ivos ja het zou mooi zijn als NAC en de graafschap elkaar weer eens ontmoeten.. Sinds jullie Ferry is overleden vind ik dat wel mooie ontmoetingen.. Hopelijk tot volgend jaar. Duim maar voor ons, kunnen we wel gebruiken dacht ik zo..
 
ah het beste idee van de dag
zou fijn zijn..
Speedraver: hier in breda wordt wel voor jullie geduimd hoor! Zijn altijd mooie wedstrijdjes tegen de graafschap (meestal omdat wij winnen :p ) en altijd leuke feestjes rondom de wedstrijd. Jullie zullen altijd het respect van ons blijven krijgen voor jullie gedrag te nagedachtenis van Ferry!
Dus ZEKER tot volgend jaar!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Stoppen met voetballen ?? O:)
ik zal me best doen om dan bij jullie te komen hehehe
word succes-supporter!
 
2 JMG, nou ik denk dat Nederland al genoeg succes supporters heeft.. Kijk naar die meute die half jaren negentig opeens supporter van Ajax.. Niets ten nadele van Ajax, want dat deed het toen ook goed.. Maar ja, je bent nu eenmaal gek van een club.. En de mijne is de Graafschap.

2 ivos: we hebben weer moed, we hebben zowaar met 4-1 gewonnen.. Het was trouwens nog niet om aan te zien. Maar we komen al een stapje dichter bij BREDA..
blijf achter de club staan is het belangrijkste, dat was/is de kracht van de graafschap altijd al geweest.

succes

gais