Partyflock

Beste Tommelmans

 
Geachte Tommelmans.­
hedenochten bereikte mij het ontluisterende bericht, dat mijn waarde, de heer Randomaestro Gebanned is.­


NU vraag ik je: waarom?


M.­v.­g en een dikke kus

Rushing
Beste Elektra,
Ik zou gaarne wat uitleg willen hebben omtrent mijn ban.­ Ik ben een man met een missie en deze kan ik nu niet meer ten uitvoer brengen.­ Dus waaarom???


Nederige groeten


rando
Jakuza
Artiest Jakuza
Ik heb die ban geplaatst en ik zal je ook zeggen waarom: De topic waarin hij refereert naar vrouwen als "Nellies".

Allereerst zijn post zelf. Hij doet alsof vrouwen een stuk vlees zijn dat je gewoon kunt keuren en dergelijke. Nou ben ik met je eens dat er hier soms dat soort taferelen plaatsvinden, maar de manier waarop hij het er had neergezet ging totaal niet door de bocht.

Ten tweede, meerdere posts van hem. Onder andere een post waarin hij systematisch compleet B&B loopt uit te schelden en afbreekt. Hij loopt wel meerdere mensen zwaar te beledigen. Een (let op!) TIJDELIJKE ban leek mij als waarschuwing een bijzonder effectief middel om hem op zijn fout te wijzen. En ja, ik heb de man in kwestie een waarschuwing gestuurd.

Als je me een serieus antwoord geeft en niet beledigend gaat doen, dan ben ik ook totaal bereid serieus te antwoorden etc. Bij voorbaat dank. :D
akuza, Een lekkere Nellie is Rotterdamse straattaal voor mooie dame.­ Wie ben jij om mijn woorden te censureren en te zeggen wat wel en niet gepast is? En bovendien moet je het zien als een leuke noviteit voor op het forum, zeker niet als iets aanstootgevends.­ Ik zou graag je CV willen zien.­ Wellicht dat je me dan kan overtuigen van je gelijk.­ Nu vind ik je alleen maar een betweter die denkt de waarheid in pacht te hebben.­ Vanwaar die censuur eigenlijk.­ Wie kwets ik met de terminologie lekkere Nellie?
1. Wat voor CV ?

2. Ik heb de waarheid niet in de pacht. Nooit gedacht. Ik houd alleen de site, samen met de rest van de admins, toegankelijk vriendelijk en leesbaar voor allen. Bijzonder vrouwonvriendelijke zaken zoals jouw topic, die gaan er duzz uit. Volgens mijn stukje vrouwvolk was het aanstootgevend, duzz daar ga ik op af. Zelf zal ik daar niet over oordelen, aangezien ik geen vrouw ben. Tenminste laatste keer dat ik controleerde dan ;).

3. Wie kwets je ? Ik kan zo die topic in en een berg namen gaan noemen, maar dat zal ik niet doen. Das volgensmij helemaal niet nodig.

4. Wie ben ik ? Een admin. Met als taak de boel hier schoon en vriendelijk voor allen te houden.
*1 2 3 fight*

hmm stevige taal jakuza, deze ronde is voor jou:)

ik verwacht een goede reply rushing:)
Fuck the shit,

Rushing is geen echte kerel als hij/ zij zich als vrouw inschrijft ;)

Randommeastro zat al aan het randje.... the edge was near....

Hij komt snel weer terug....... als iedereen weer rustig doet...... dus dit helpt niet mee.....
Electra heeft weer eens 100% gelijk.­ Als iedereen nou eens lekker rustig aan doet, dan wordt die Ban ook opgeheven.­
Ik vind dat ik, Randoman, met mijn posting op zich niet te ver ben gegaan.­ Dat mensen mij niet begrijpen en zelfs betichten van vrouwonvriendelijkheid gaat mijlen tever.­ Daarnaast werd er niet geschroomd mijn persoontje te be-flamen.­ Dat vroeg dus om represailles.­ Dat sommige mensen mij niet begrijpen kan gebeuren, mij ervoor te verketteren is te triest voor woorden.­ Verkeerde aannames van modjes
en admins waren daar debet aan.­ Nogmaals een lekkere Nellie is niet neerbuigend bedoeld, het is mijn ode aan het vrouwelijk geslacht.­ Ik voel me weer hoogst onbegrepen, net als vriendje Rushing maar al te vaak overkomt.­ Ik heb trouwens geen enkele waarschuwing in mijn mailboxje ontvangen, hypocrisie van de betreffende mod ten top dus.­

Dat gezellige gekeuvel houdt in dat er verder alleen maar oppervlakkig mag worden gelult over hoe tof je iemand wel niet vind, bla bla bla.­ Ik houd persoonlijk meer van dipegang en lok graag een discussie uit.­ Om mensen uit hun tent te lokken en tot nadenken op te roependien je af en toe tot het randje te gaan.­ Jammer dat de gemiddelde pf-fer daar geen kaas van heeft gegeven.­ Dat ontsiert U.­

Edoch, Hooghandelende groeten van uw misdienerige nederaar RANDOMAESTRO
Kleine tip!

Jullie moeten Rando een tikkeltje minder serieus nemen.... :-D
Een heel mooi antwoord Rando, heel mooi geformuleerd enzo, maar ik kan er niet bijster veel mee. Om te beginnen geef je geen antwoord op mijn vraag en bovendien reageer je niet gefundeerd op mijn antwoord.

Flink veel herrie schoppen kunnen we allemaal. Dat is niet zo moeilijk. En mooie speeches schrijven die nergens op slaan is al helemaal makkelijk. :D

Kimmetje >> Ik neem de gast al totaal niet serieus, maar wij admins staan achter de ban.
Als jullie dan toch met Bans aan het smijten zijn. Er zitten nog veel meer onkruid onder het grass hier, dat moge duidelijk zijn.
Oh ga nu niet om namen vragen, want die ga je zelf maar zoeken, het maakt mij namelijk geen drol uit. VAndaaaaaar!

En dan nog, waarom maak je je druk om een PF ban??? Zou er alleen maar om kunnen lachen :D:D
Rando is een hele grote aanwinst voor deze site.­
Geef hem zijn account terug.­

Ban eerst een paar honderd tieners die niks bijdragen met hun *­blaat*­ postings.­
whahahaha ik snap het allemaal niet meer %-).
al dat gebral en gescheld over voetbal, vleeskeuringen, rellen om hardcore en lonsdale, gezijk bij foto's, hele chat sessies in (een van de weinige) serieuze topics enz wordt min of meer toegestaan, maar Mr. wordt zonder waarschuwing meteen gebaned (want stel je voor dat het hier niet MEER gezellig is dalijk) :-D.

En dan lopen sommige admins hier nog te klagen dat er op s2d zoveel topics werden gesloten enz.

Ik ben niet gek, het is vast de tropische temperatuur hier op de werkvloer die me tijdelijk naar het hoofd gestegen is, morgen vind ik alles weer normaal :-D.
Iedereen die Rando een beetje kent van s2d, weet dat je zijn postings met een hele grote korrel zout moet nemen, zeker als hij in combi post met lekkertjes als Rushing en ik...­

Ik vind Rando een hele aanwinst voor deze site, tenminste een beetje leven in de brouwerij!!
Want laten we eerlijk zijn, dit forum loopt nou niet bepaald over van intelligentie...­eerder van dom geblaat van hersenloze kneuzen die in het weekend teveel pilletjes achteroverslaan.­

Verder vind ik het een beetje hypocriet dat iemand gebanned wordt vanwege het woord "­Nellies"­ en beticht wordt van vleeskeuring...­terwijl de foto“s die jullie maken uit niks anders bestaan dan vleeskeuringen!!!
De tongende dames, goedkope sloeries, tieten, konten en weet ik veel wat vliegen me daar om de oren, en dat mag dan wel???
Wat dat betreft doen jullie precies hetzelfde!!

Dus niet zo zeiken mensen, en laat Rando weer vrij in de wei dartelen, waar hij thuishoort...­
Joellie admins begrijpen het niet. Rando is een onwijs leuke jongen en dat meen ik serieus. Neem hem anders en je lacht je de pleuris met hem.

Driewerf voor Rando

:lief:
zo zijn de dwaze moeders hier ook al in opstand gekomen ?

Echter Rando : let op

je word als voorbeeld gesteld voor de ander PF-ers

das al iets ;-)
Je mag als party forum juist blij zijn dat er mensen als Rando, Rushing en Luni posten .. :-)
Hee, wat doen al die s2d“ers hier. Ga terug naar je eigen site;):D
De meeste mensen hier komen van S2D vandaan, helemaal in het begin, wordt al wat minder hehehehhee

En idd ehv_­brambo , het moet wel gezellie blijven, biertjuh?
Mooi, het recht is geschiedt.­ Ik ben ont-banned.­ Mijn dank gaat uit naar de vele steunbetuigen en anderssoortige liefdesverklaringen.­

Dan kunnen we ons nu weer gaan bezig houden met echt serieuze zaken...­

KETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
t0mm1e
Werkzaam bij Appic, Partyflock
Jakuza kent RANDO en Rushing helemaal niet, en heeft iets te snel gehandeld.­ Bans zijn weer weg, excuses verstuurd...­
DIe haakie is zeker een fris persoon


dat staat vast
mmm netjes hoor !!!
Verder vind ik het een beetje hypocriet dat iemand gebanned wordt vanwege het woord "Nellies" en beticht wordt van vleeskeuring...terwijl de foto“s die jullie maken uit niks anders bestaan dan vleeskeuringen!!!
De tongende dames, goedkope sloeries, tieten, konten en weet ik veel wat vliegen me daar om de oren, en dat mag dan wel???
Wat dat betreft doen jullie precies hetzelfde!!
-------------------------------------------------

Lunie !!!! Je haalt me de woorden uit de snuit :-D

You rule
Goed bezig t0mm1e!!

Rando ging niets te ver! Een beetje duidelijkheid en actie mag wel dacht ik zo...­
Nellies"­ is een machtig begrip, en vleeskeuring al helemaal...­
Ban dan eerst maar een zooitje kansloze tieners die 't alleen maar over lonsdale en snoepgoed kunnen hebben!

Glad to have you back Rando!
verbaast me dat die kansloze tieners (quote) niet posten in dit topic;D

anyway lunatic>> scheer niet de hele site over 1 kam wil je, er zitten hier niet alleen maar (en ik citeer) "Want laten we eerlijk zijn, dit forum loopt nou niet bepaald over van intelligentie...eerder van dom geblaat van hersenloze kneuzen die in het weekend teveel pilletjes achteroverslaan."

btw: ik ben het verder wel met jullie eens, maar er was denk ik wat behoefte aan nuancering, IMO
Wat een zwaktebod T0mmie. Nu had je de kans om te laten zien dat je een beetje ruggegraat hebt door zo'n onruststoker eruit te knikkeren en bij de minste of geringste tegenstand gaan jullie door de knieėn. Als het mijn forum was geweest zou dat niet het geval zijn geweest.

Het klappen van de zweep, dat is de enige taal die deze onverlaten begrijpen, en dat kan niet hard genoeg gebeuren. :-D
true that...­
Hehehehe, Tjeerdo, wat ben je toch een lekkere Nellie.­ Altijd zeiken zoals het een echte Nellie betaamd!
wij zijn gewoon aardig tjeerdo
zelfs voor rando en rushing :)
Zoals Bogart het zegt in Casablanca: 'this could be the beginning of a beautiful friendship'. :-D

We moeten maar eens snel een Freddie doen Rando. Jammer dat je morgen niet in Amsterdam durft te feesten want de volgende keer dat ik in Rotterdam ben is pas in oktober voor een Awakenings N&W editie.

Probeer anders morgen toch nog even te komen. Floortje is er ook. ;-)
Hey mensen, willen jullie onze rust niet verstoren.........

Hey Rando, ook weer wakker geworden........jij hebt lang over het eten gedaan......... :)