Partyflock

Feesje en kwaliteit

 
wat is nu kwaliteit, zelf weet ik wel wat ik tof vind. goeie djs en strakke sets maken toch al een geweldig feest! Goede entree en toiletten enzo moet ook want af en toe :(! Wat vinden jullie nog meer belangrijk voor een goed feest.
sfeer vooral
en als er geen sfeer is moet de muziek wel echt heel lekker zijn
Niet te vergeten snelle bars. Als je een half uur moet wachten op drinken maakt het feest ook minder goed.
geen extreme wachtrijen, garderobe goed geregeld, boxen in orde, op zich niet eens de muziek zelf, want dat is een kwestie van smaak. en een goede garderobe valt niet echt over te twisten/

en de wcs ja, hecht ik veel waarde aan. gratis en schoon, het hoort er verdomme gewoon bij, je betaalt al genoeg entree
Daarom vind ik de HMH daar altijd perfect in
ach zolang ik t naar me zin heb me t gezellige mensen en goeie muziek maakt het me weinig uit of er een rij staat bij wc's, garderobe of bar

enige wat je onthoudt is dat de sfeer en de muziek heerlijk waren
niet dat je overal voor hoeft te betalen bijv de wc's enzo,je betaald al zoveel voor een feest en dan moet je nog betalen voor een 1 of andere ranzige wc :(
goeie garderobe en natuurlijk de SFEER en de MUZIEK!
(K)
ik weet nog, laatst, op Shockers, ok, dan moet je al plassen en die theemuts durfde daar ook nog een halve euro voor te vragen. Heb je die plee's gezien daar..?

wat miech al zei, 't hoort er gewoon bij!!!
sfeer,,,,,,,,,,,,, snel door stroming

Ik vind tevens dat de locatie een bepaalde feest uitstraling moet hebben. Ik wil graag als ik naar een feest ga in een een andere dimensie komen. Door de omgeving kan je je helemaal in de muziek oplaten gaan. Dan maakt het niet uit wat voor muziek..

Tevens vind ik het ook wel leuk, als het feet niet zo duur is en toch zwaar te gek
garderobe en toiletten goed bereikbaar,gratis en schoon.
Uitsmijters die hun naam nu eens geen eer aan doen ,maar gastheren blijken te zijn.fooien niet nodig vinden,omdat ze goed betaald worden en er voor jouw veiligheid staan,maar vriendelijk zijn als je toch wilt geven.

vrolijk publiek,die ook aan de bar lachend op hun beurt wachten en zich niet gedragen als een alcoholist die al drie dagen droogstaat.

muziek voor iede wat wils,goed afgewisseld.
leuke lichtshows...dus waar voor je geld.
ik vind dat het wel mee valt hoe goed de security betaald wordt. het is bijna ongeschoold werk namelijk, het enige wat nodig is, is een diploma waar geen vooropleiding voor vereist is. zelf heb ik dat ding binnen no time gehaald (naast mijn studie), maar ik vind het werk saai. ik geef de security altijd wel wat.

wat ik belagrijk vind ik gratis wc's of water, dat de muziek GOED beukt (dus niet captain ThinShit op Qlimax) en een beetje snel is (zoals de hardcore van een paar jaar geleden, dat is het mooist). allerbelangrijkste is de sfeer, bij een opgefokte sfeer ga ik het liefste weer naar huis.
HmH is gewoon een goeie plek om feesten te houden!
Dans ruimte, geen wachttijden bij bars,wc etc, en goed geluid
goeie sfeer keiharde muziek mooie lazer nog een x goeie sfeer en dan ook tot het eind schone plee's geen wachtrijen en een goed deurbeleid zodat niet van die stomme leeghoofden ons feest komen verneuken
sfeer, mensen, drinken ( soms heb je van die drankjes die niet smaken, zoals de cola in de Powerzone ), muziek, geluid
gratiz water in de wc's
gratiz wc's (nog 0.50 ct moeten betalen terwijl dat wijf het hele feest al niet van d'r kont is afgekomen en het wc papier al 4 uur lang op is :| )
sfeer tuurlijk
wachten bij bar vind ik meestal niet zow erg
ijsjes op een feest en dan waterijsjes :)
goede security
en geen gladde vloer