Partyflock

ernstig :S

 
ik verliet een aantal uurtjes geleden de stad hier in oss, en toen ik de auto ging halen op de parkeerplaats hoorde ik helemaal aan de andere kant een hoop geschreeuw en kabaal.:S ik ging er dus meteen naartoe en er liepen net 2 jongens (jaar of 21/22) weg van een ouder stel (70+) en er stonden al wat mensen bij. Ze hadden schijnbaar ruzie gehad op die parkeerplaats en nou had die man een hartaanval gekregen :(. hij ademde dus niet meer. er stonden wat mensen te kijken en ik vroeg dus best in paniek, wie kan hier hartmassage, snel help. er waren dus enkele mensen snel te hulp geschoten (GELUKKIG MAAR)
ik heb dus de ambulance gebeld en die waren binnen 5 minuten erbij. inmiddels ademde de man wel weer heel moeilijk, maar goed het belangrijkste was HIJ ADEMDE! allemaal moeten praten met ambulance personeel en politie enz. naderhand nog bedankt door het personeel en de vrouw van de man in kwestie. De man had een zwak hart, ik hoop maar dat er niks is gebeurd..
nou dit wou ik effe kwijt...

ik snap niet waarom zon dingen nou altijd moeten gebeuren :(:(:(
ja dat is wel ff schrikken maar jij was de redder in nood cool hoor
das echt erg,
gelukkig ademde die meneer nog,
idd is het schrikken,
oh ik had me telefoonnummer enzo door moeten geven en had meteen gevraagd of ze wilden laten weten hoe t afliep. ze belde me dus net dat zijn toestand stabiel was en ze hem weer naar huis konden laten gaan. ik ben echt opgelucht nu.
Errug klote idd...

Vorige zomer ging ik dus met een maat van me naar Lelystad naar een scooterrace kijken en toen kwamen we aan in Lelystad en toen bij de bushaltes daar zagen we ineens een oud omaatje instorten :| Was toen de warmste dag van het jaar en ze zal onwel door die hitte zijn geworden ofzo...
Mjah, op dat moment schrik je je echt dood! Dus ik geef me telefoon aan die maat van me en laat em 112 bellen, terwijl ik nog checkte of ze nog leefde enzo. Ook met een schrift dat in me tas zat frisse lucht op der gewaaierd. Mjah, ook iets van 5min op de ambulance gewacht, maar op dat moment duren die 5 minuten echt UREN! :|
Echt niet tof om ziets mee te maken, maar ik voelde me wel aangesproken om dat ouwe dametje te helpen, want: "DE MAATSCHAPPIJ, DAT BEN JIJ!" ;)
ben echt heel blij dat het zo is afgelopen , zelfde geld.....hmm daar moeten we maar niet aan denken.
happy ending gelukkig
Nou gelukkig is het goed afgelopen :d
ff aplausje voor h@rdhousefreak en Daan !!!!!
nounou, niet zo overdreven allemaal hoor :)
denk dat ik gewoon gedaan heb wat wel meerdere mensen zouden doen (EN DAN BEDOEL IK NIET DIE MONGOLEN DIE GAAN STAAN TOEKIJKEN EN NIKS DOEN!)
hoop alleen dat ik zoiets niet al te vaak hoef te doen, het aanzicht ervan is niet echt heel prettig :S
wel een geluk dat ie weer ging ademen. meestal is het zo dat als je een hartmassage moet doen dat die mensen alsnog doodgaan. daar kun je dan niks aan doen. (heb ik op school geleerd :))
goed gedaan robje, ik ben trots op je broertje :D