Partyflock

te erg...

 
mij is de mogelijkheid om op pim fortuyn te stemmen ontnomen...ik vind het te erg.
de lijst pim fortuyn stelt nu geen ruk meer voor. harry mens heeft gelijk als hij zegt dat hij beter kan worden opgeheft. laten we als dat gebeurd hopen dat er snel weer een nieuwe charistmatische figuur opstaat met de ideeen van fortuyn, anders zie ik over 4 jaar weer een boek uitkomen, getiteld: 'de puinhopen van 12 jaar paars'.
pim fortuyn had in bijna alles gelijk, helaas dus ook in het feit dat het niet veilig is op straat. hij moest alleen wel zelf slachtoffer worden om dit feit op een gruwelijke manier duidelijk te maken...nu, na zijn dood zijn er plots wel veel mensen die het 'politiek correct' achten om achter de ideeen van fortuyn te staan. de media is nu zij beschuldigd worden ineens ook veel milder...het zijn allemaal hypocrieten zonder echte mening.
stem niet als eerbetoon op pim fortuyn. stem alleen op de man als je ECHT achter zijn ideeen staat.
rust in vrede pim...
Hallo he kunnen we ff kappen over pimmetje, ik vindt het nu wel ernstig vervelend worden. Pim dit, Pim dat.....

En als je toch nog over pimmetje moet lullen doe dat dan aub in Actueel waar er al genoeg topics over hem zijn...


thank u

later
genoeg andere topics over pimmetje
als je op pim zou stemmen stem je altijd op de hele partij, je drukt alleen op zijn naam maar de hele partij staat achter de zelfde dingen als pim. is dus een beetje onzin, hij zit toch niet alleen in de kamer als hij genoeg stemmen heeft.
maar ik zou nooit op hem gestemd hebben!!

ik hoop alleen wel dat het overdreven gedoe rond pim zo over is. zo geweldig als iedereen nu over hem praat was ie nou ook weer niet hoor
Denise> Kappen nou inderdaad, en als je het al wil doen, doe het dan in het 'actueel' forum, in 1 van de tientallen Pim topics die er al zijn...
Dit bericht heeft tenminste een beetje inhoud, maar ik word er nu wel een beetje gek van inderdaad. Denk je even relax het nieuws te kijken, krijg je een nieuwsuitzending van 30 minuten alleen in het teken van Pim. In het buitenland gebeuren veel vreselijkere dingen, denk aan Isreal.