Partyflock

Bereikbaarheid Qbase

 
Ik wil binnenkort met mn vrienden naar de Hemkade gaan maar aangezien we na een ongeluk met de auto te hebben gehad geen auto meer hebben zijn we aangewezen op het openbaar vervoer. Weten jullie of dat een beetje te doen is naar de Hemkade?
We komen trouwens vanuit Arnhem
toen ik vroeger altijd naar Qlubtempo ging pakte ik gewoon de trein, en vanaf het station daar is het een kleine 15 tot 20 minuten lopen. Gewoon de grote groep party gangers volgen die je daar ziet :D
De trein naar Zaandam dus?
yup, vanaf amsterdam centraal pakte ik hem. Meestal zag je dan voor het station al grote groepen feestgangers staan, maar als je het eenmaal 1 keer heb gelopen vergeet je de weg niet meer (behalve ik) maar ik had gelukkig altijd housepinda om me de weg te wijzen :-)
Aha, ok, dan moeten we dat maar doen want ik ben er nog nooit geweest en het lijkt me echt een onwijs vette tent. Is het groot daar? Vergelijkbaar met....?
ik ben er sinds de sluiting zelf niet meer geweest, dus ik weet niet hoe het nu allemaal veranderd is. Maar ik vind het wel redelijk groot ja, ik weet alleen niet iets waarmee je het kan vergelijken, want ik ga meer naar de grote feesten toe. Maar reken er maar op dat er zo'n 5000 man wel inkonden
http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=gallery;ACTION=single;PARTYID=1280

kijk daar anders even, zijn de fotos van q-base
Ok, bedankt, ik zal es kijken. Is het dan net zo groot als de HMH, want daar kunnen er ook ongeveer 5 a 6000 in? Trouwens, het boeit ook niet, want als het Hardstyle avond is is het sowieso supervet.
Er kunnen volgens mij geen 5000 man in. Ben er vroeger wel geweest. Toen het nog gewoon 'De Fun' heette. het is te lopen vanaf het station. Wat wij meestal deden was met de taxi heen en sochtends lopend terug. Ook vanuit Arnhem trouwens!

Nou ja niet met de taxi vanuit arnhem en lopend weer terug naar arnhem. vanaf zaandam station.... en dan met de trein vanuit arnhem naar zaandam
met terras en alle zalen open (bijv high energy)
konden er wel 5000 man in :)
sinds de heropening is er nix veranderd ,duz passen nog 5000 man in,
in de zomer dan :)

grtz GHBas
Ik kan me toch echt een qlubtempo herinderen (volgens mij was dit 6) waar ik destijds naartoe was gegaan, en het helemaal uitverkocht was, en ik moet zeggen, ik had toch echt het gevoel alsof er 5000 man om me heen stond te stampen :-)
Bij QT was er altijd een man of 3500-4000, tuurlijk passen er meer in, maar het moet wel leuk blijven en de hitte is dan ook niet meer te doen. Ik weet niet met hoeveel vrienden je heen gaat, maar wij pakten altijd de taxi naar de hem.
Kost geen drol en je bent er in nog geen 5 minuutjes.
Gewoon www.ns.nl en dan Arnhem-centraal naar Zaandam... BRILJANT hihihihi...

Tis maar een klein stukkie lopuh... Taxi is tientje ofzow.... Maar gewoon achter iedereen aanlopen....

5000 man red je wel op feesten als Hardcore ressurection met buiten ook enzow... Da's btw egt vet!! Zit je btje langs t water enzow bootjes kijke!!!
woehoe voor mij is et 7 minuut 34 rijden met de auto ;)
Relax, dat wordt dus op 18 mei naar de Qbase. Maar lopen vind ik sowieso niet zo erg dus va zaandam station gaan we wel ff een stukkie lopen of het moet keihard regenen ofzo natuurlijk.
loop ook altijd vanaf zaandam station :) pleur me fiets altijd in een stalling in de stad en wach dan op t station op wat maten die uit krommenie komen en dan lopen we altijd.
wat dachten jullie van treintaxi!!
3.50 euro

tsja toch weer centjes over om te plassen bijv. :-)

(of jullie moeten met z'n 4-en zijn, dan is gewone tax weer goedkoper, met ze 2-en is treintax dus goedkoper)
gewoon met de trein naar zaandam en vanaf daar is het5 of 10 min lopen....
In de Fun kunnen nu met q-base 3500 man(ooit is in een brief van q-dance gelezen). Maar dat is niet de hele Fun.
Met buitenterras, het gedeelte tussen de main en de entree hal, en de zaal daar weer naast kunnen er veel meer mensen in.

De taxi was in guldens altijd fl.25,- zal dus nu wel een euro of tien zijn. Maar lopen is best te doen.:)
het is bij mij om de hoek, ik kom er al heel wat jaartjes, ben ook al in heel wat andere tentjes geweest maar niet 1 is er zo vet als de Hemkade!!!
het geluid is vet zuiver en hard (ze kennen er zo hard draaien als ze maar willen!!!!)
en je moet er dus zeker een keer naar toe!!!!!

vanaf Amsterdam pak je de stoptrein naar Uitgeest of Alkmaar het is maar 12 minuutjes vanaf Amsterdam cs en als je niet wilt lopen ga je met de treintaxi (3 euro ofzo) het is zeker te doen!!!!!
Er zijn met een masters wel eens 6000 man binnen geweest maar toen was het zo druk dat je je kont niet meer kon keren, en met HR was het buiten ook open dat was zoooooo bruuut dat je lekker aan het noord hollands zee kanaal kon zitten, al die vet groote boten die er dan langs varen en toeteren
VET VET VET!!!!!!
Het is simpel, gewoon lopen :)

eerste keer liep ik ook goed

en zwaar gezellig, ik loop het liefst, taxi is voor mietjes
Taxi is niet voor mietjes Rowan!
Lopen is namelijk 15-20 minuten verloren stamptijd... ;-)

Capaciteit van de Fun is 3.000 mensen, met een max. van 3.500 man!! Dus echt geen 6.000 zoals ik eerder las!
De fun heeft een capacitieit van 2.500 mensen ...i.p kunnen er wel 3.000 in, maar da's zeker de max. Enne; zou vanaf t station lekker een taxi-tje pakken...bovendien; met auto ben je nog altijd t beste af, want treinen rijden pas laat (7.45 ong.?)..., en de fun, of eigenlijk; Q-Base, sluit tegenwoordig al om 6u. :-(...beetje minder...Veel plezier iig!
vaaaaaaaaaaaaag ik had gehoord dat er met masters 6000 man binnen was????????????????
naja 6000 is ook wel errug veel mensjes
6000 is ook wel errug veel hoor volgens mij
zeker dat je dan lekker op mekaars lip
staat..hahaa nee volgens mij zoiets rond
de 3000 hooguit.. ik vind wel dat je normaal
moet kunnen rondlopen en niet
zoals in bijv. noemend een Tiesto in de Waakzaamheid dat je geen kant op kunt en de temperatuur alleen maar stijgt....

Het is zeker lekker hoor ffies lopen naar de hem, alvast ffies inlopen voor het feesten..
alleen de terugweg is altijd lastig... 15 20 min. lopen en als je nog teveel energie overhebt ken je het ook binnen 10min. redden hahaha.
ik vind het niet erg...dan nog 10 min. met de trein en zo het bedje in..hmmmm ben blij dat ie nog steeds open is
Is ie al om 6 uur dicht??? Dan ben je dus zeg maar (als je zeer van de kaart ben) om 7 uur op het station en moet je nog 3 kwartier w8ten? Nou ja, je moet er wat voor over hebben om de maand mei behoorlijk stampend door te komen.