Partyflock

Potten

 
Het valt me echt o dat steeds meer wijven ineens overstappen op wijven...
Wat is daar de reden van...ik begrijp niet wat er nou zo leuk aan is om als meisje zijnde met een ander wijf te sexen(als je dat sexen ken noemen dan, vind ik niet, maarja..)
Ik zie het echt steeds meer in discotheken enzo dat meisjes die nog nooit met een meisje zijn gegaan het toch maar eens proberen. Zelfs bekenden van me!SAY WHAT????
volgens mij is 't gewoon een vaag soort uiting van girlpower :)
helemaal mee eens

DOE NORMAAL DAN KRIJG JE STRAKS OOK DAT GELUL MET EEN VOORBINDLUL,,,,,DAAR HEB JE DAT DING TOCH NIET VOOR!!!!
Tsja..ksnapput ook nie...zal wel in zijn ofzow :D
Aandachttrekkertjes zijn dat soort mensen..denken datze dan cool zijn en erbij horen..maar eigenlijk zijn ze gewoon dieptriest :)
En ze denken dat de jongens hun dan leuker vinden..oke tuuluk geilen de jongens erop..maar ze worden eg nie serieus genomen haha..ach ja..
As iemand bi is of homo of wat dan ook..moettie zelf weten..hebbik geen problemen mee..maar van die mensen die ermee te koop lopen vink zielig..Die meiden zetten zichzelf gewoon voor lul door zich as een slet te gedragen..maaja..dat is hun probleem niet de mijne ;)
lekker hoor alsof ik nog niet genoeg concurrentie van jongens had tegenwoordig hehehehehehehehe ;)
Die nep bi wijfen kunnen nog beter een bordje op hun kop plakken met " IK WIL AANDACHT!! " erop hahah...
Op ieder potje pas een dekseltje, ik vind het niks maar het is soms wel lekkah om te zien. Maar als ik het gasten zie doen dan :bah:
A woman knows what a woman wants..... :-9
nou schat, dat weet ik ook,,,en hoe

Dan zou een bimeid nooit anders meer willen,,,,,,
2 TeKnObItCh--> Het is niet iest wat "in" is... Je ben bi of je bent het niet.
Maar je ziet het idd steeds meer in discotheken enzo...
Ik ben ook bi, heb gevoelens voor meisjes, kom ik ook voor uit maar ik ga er niet mee te koop lopen.
Maar als jij een leuke jongen ontmoet en die wil met je zoenen doe je dat toch ook of niet? (Mocht je tenminste vrijgezel zijn)
Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit dat ze met elkaar zoenen, maar zoals op shockers vond ik het frusterend. Overal meiden die met elkaar zoenen en geen eentjah die mij ziet staan.
Pak dan gewoon mij op me bek ofzo ;-P
Op zich is het natuurlijk alleen maar goed dat iedereen er gewoon voor uit kan komen wat hij of zij is, en dat het tegenwoordig allemaal wat geaccepteerder is. Sommige mensen kunnen het wel overdrijven ja.

Wat ik alleen nog steeds erg jammer vind is dat voor gozers niet hetzelfde geld. De reacties zijn nog steeds, gatver 2 gozers die moet ik echt niet zien hoor, dan draait me nek om. Meisjes kan ik nog wel aan, maar gozers niet.

Hieruit blijkt toch maar weer dat de tolerantie bij veel mensen nog ver te zoeken is. Lijkt me als bi of homojongen toch echt niet leuk als je ziet dat er nog zo met 2 maten wordt gemeten.

Persoonlijk vind ik het alleen maar heel lief eruit zien als ik 2 jongens zie zoenen.

Maar dit word ook wel door de media gestimuleerd. Zie je ooit op tv 2 gozers zoenen of in een gewone porno 2 gasten sex hebben, nee. Terwijl je wel overladen word met 2 elkaar aflebberende vrouwen. En ook in soaps en series komen regelmatig zoenende vrouwen voorbij, maar naar gozers moet je toch wel erg op zoek gaan.

En op feesten is het vooral de omgeving die er een hype van maakt. Staan 2 meisjes te zoenen duikt iedereen er boven op, foto's enz. Zijn een jongen en een meisje aan het zoenen is er niemand die er ook maar aandacht aan besteed.
Volgens mij ligt het er helemaal aan wat mensen gewend zijn,

tegenwoordig zijn zoenende heterostelletjes zo normaal dat niemand er meer van op kijkt,

de zoenende grietenparade is nu al wel geaccepteerd maar nog nieuw dus interessant,

zoenende mannen zijn nog niet geaccepteerd dus staan nog in het verdomhoekje....

ik denk dat de laatste twee categorieen vanzelf ook normaal worden, dat mag ik toch hopen in ieder geval...

Laat mij maar met mijn Thomas zoenen, dat is heus wel genoeg :)
vrouwen met vrouwen omdat ze het lekker vinden, prima ;)

maar alleen zoenen omdat het leuk staat voor de foto, hoe fake kun je zijn..... :(
Als ik nog een keer op een meeting kom, wil ik zoenend met een gozer op de foto:)

Het lijkt me niks, maar ik heb het er wel voor over omdat ik benieuwd ben naar de reacties.
Ik vin het wel koel als een wijf bi is, vooral als ze zegt dat ze wel eens een 3o wil doen :p ;)
Blijkbaar zijn jullie de enige die er problemen mee hebben!!! Laat ze toch gewoon!!! Pfff....
Mixie: it's a man's world? :)

Ach.. laat iedereen toch gewoon doen wat ie niet laten kan. Wat maakt mij 't nou uit wat iemand anders met z'n tong doet. :)
mijn 1e viendinnetje die ik had, die ik laatst weer tegen kwam is pot geworden, 1 jaar nadat het uit ging, so what! lekker boeie

tuurlijk, de natuur heeft het niet zo bedoeld, daar bedoel ik mee dat het de bedoeling was mannetje vrouwtje, en niet mannetje mannetje of vrouwtje vrouwtje.. maar laat die mensen toch lekker zijn wat ze willen zijn, want 1 ding is waar, we zijn allemaal mensen, en respect je medemens!
as een jongen en een meisje vet ranzig voor je neus lopen te bekken en weet ik veel wat vink dat ook zielig..je hoeft er toch nie zo mee te lopen showen? dat bedoel ik alleen..