Partyflock

Eindexamenstunt

 
Eindexamenstunt 2002 van mijn school:

Vorige week donderdag gingen we met (bijna) de hele examenklas 's avonds naar school. We hadden op de een of andere manier de sleutels van school en eerst was het plan om te overnachten in de school. Alleen, bij binnenkomst zagen we een paar potten verf en spuitbussen staan ;D
Dus iedereen pakte een pot verf en een kwast en we gingen alle ramen beschilderen/bespuiten. Daar zou het bij blijven, maar sommige van ons waren een beetje %) :vaag: (waaronder ikzelf :D)
Dus sommige mensen gingen met spuitbussen autolak op de muren spuiten en schilderen op de muur %-).
Uiteindelijk arriveerde de bewaking want het alarm was natuurlijk afgegaan, maar het duurde nog een uur voordat iedereen het gebouw uit was want die beveiligingsbeambte deed er niet echt veel aan (sommigen pakten bespoten voor zn neus nog ramen enzo) :) Hij vond het wel grappig geloof ik :)
Rond 2:00 was iedereen weer buiten en toen ging iedereen langzaamaan naar huis.

Al met al geslaagde stunt vonden we, alleen de schoolleiding dacht daar anders over :D

Hebben PF'ers hiero ook nog een examenstunt gehad en zo ja wat hadden jullie gedaan?
van 's ochtends 7:30 tot 's middags uurtje of 13:00 de school gekaapt. Alle deuren met sloten dichtgemaakt en de entreehal bezet...eerst kon niemand de school in, maar later wel via een nooduitgang.

Verder hadden we alle ramen van waar we zaten afgeplakt en hebben we 't op een zuipen gezet met een lekker stukje muziek:D
weet ni ben ni gegaan.. had geen zin in :D
Nee, heb gelukkig ook geen examens meer!
:-)
ik heb een keer 5 leerkrachten opgesloten in de leraaren kamer :P

moeten ze me maar niet schorsen voor iets waar ze geen bewijzen voor hebben (6)
wij gingen met onze examenstunt toen, de leraren n parcours laten doen, moesten ze in overall en dan dingen doen, was wel komisch.­
Kantine vol schuim....... was nog best groot ook, stond een meter schuim in ruimte voor 400 man.... :D
wij hadden een leger tent geregeld en hebben de helenacht gezopen gelachen . Politie kwam nog zei verder nix gaf alleen de toevallig ook aanwezige directeur die ff kwam kijken een bon omdat hij geparkeert stond waar t niet mocht :D:D:D ..
Ik heb een geweldig feessie gehad toen.
Kut!!! Alex, wat enorm asociaal om de hele school te bekladden. Dat kost klauwen met geld om alles schoon te maken. Lachuh man, een mooie herinnering voor later :D Zo'n geintje kun je maar één keer flikken.

Wij hebben de lessen 's middags onderbroken en voor de hele school een disco gegeven in de grote gymzaal. Het was niet echt een succes, want iedereen ging lekker naar huis.
Koenie, schoolleiding vond het ook niet zo leuk :)
Maar de dag erna hadden we het meteen weer weggehaald. Er is nu niets meer van te zien behalve op een paar kozijntjes wat verfresten en een raam wat niet schoon te maken was.
Het is ook geen beschuldiging hoor.­ Examenstunts zijn ervoor om dingen te doen, die eigenlijk niet kunnen.­

Heb je de muren ook schoon gekregen dan?
Er moesten wat muren overgeschilderd worden. Op sommige plaatsen is het zelfs mooier geworden dan het was.. Kan je nagaan :)
Tear the roof off :P
en aall hoe wordt je eindfeestje nou?

:)
Ik heb niks gedaan met de examenstunt :( We hadden een nogal saaie en luie klas, er werd dus niks ondernomen. Achteraf wel een beetje jammer, want als je dit soort verhalen leest, krijg ik daar ook wel zin in :P... hmmm, back 2 school?
wij hadden optochtje vanaf station naar school, iedereen verkleed, iedereen lam voordat we bij school waren, discootje in aula, luchtkussentjes buiten, zwembadje buiten... beetje met water gooien, kwamen we opeens op het idee met een brandslang aan de haal te gaan, had je 1 luchtkussenhokje, met maar 1 uitgang, zaten iets van 8 bruggertjes in, en jawel, trapped like mice :) nadat we die dus goed te pakken hadden gehad de rest van het schoolplein leeggespoten, in het zwembad gelegen (water kwam uit de sloot, heel lekker), naar huis & savonds feest in discootje, net nuchter & weer lam :)