Partyflock

DiVx

 
Ik
DivX rules! Ik heb het nog niet zo heel erg veel gebruikt, maar wil dat wel wat meer gaan doen. Het jammere is alleen dat je dan op je beeldscherm een film moet kijken... Eigenlijk zou je een linkkabel naar je TV moeten hebben!
neehoor heb toch een 22 inch scherm duuzz kijkt wel lekker zocht eigenlijk die nieuwe film van arnold zwarzenegger wie o wie
Kijk, met een 22 inch scherm gaat het al beter natuurlijk!
Ikkuh!!

Nee eigenlijk mn broer!

Hij heeft super veel film's!

En hij heeft vorige week Ali G in da house al gezien!

IK weet niet of dat snel is maar ik vond van wel!
Die nieuwe van Zwarze-nepper heb ik ook nog niet.
yepz me.
Binnenkort eindelijk nieuwe pc met een tv-out uitgang op de videokaart.

2 Skabber: Wat kan ik qua kwaliteit van het beeld verwachten als je op TV divx kijkt?.Het gaat dan wel om een dvdrip ofcourse.
Ben benieuwd namelijk.
Ik download alleen maar dvdrips, en niet van die theaterrips die met een handycam ofzo zijn opgenomen.

Vooralsnog draai ik mn 19" monitor bij en lig ik op de bank op mn zolder dan filmpie te kijken, maar heb het natuurlijk liever op de grote tv beneden.
DVD's niet, Rip Vinyl & CD's ;-)
wie doet er eigenlijk nix mee tegenwoordig??
DivX is hot, speel er zelf al aantal jaren mee..
DivX is relaxed, alleen niet iedereen gebruikt het goed :( . Doe veel met DivX voor digital video editing!!! Betere codecs zijn er wel, alleen DivX is een goede universele :) .

Films downloaden doe ik niet. Ik koop wel gewoon een DVDtje, is mijn beeld en geluid gewoon zeker weten goed en ik hoef er geen uren op te wachten ;) .
to heat ik kijk heel veel divx (dvdrip) via een tv-out kabeltje op de grootbeeld-TV van mijn huisgenoot... en?: fantastisch scherp beeld (beter als vhs, nt iets minder als dvd) maar wel een beetje klein (je houdt ongeveer de helft van je beeld over, maar dat is niet erg)

overigens: ik kijk ook liever geen theaterrips, die zijn namelijk niet om aan te zien normaal gesproken
me
Kwaliteit van het beeld is soms niet altijd even denderend om over naar huis te schrijven, maar hier op CampusNet gaat 't allemaal wel lekker snel, dus staat er zo een filmpje op de computer die wel fleX is. TV-out is voor mij wel practisch met m'n 14" scherm, m'n TV is namelijk een veelvout van dat :D
mja of de kwaliteit goed is hangt puur af van de bitrate die gekozen is door degene die hem ge-encode heeft en de methode waarop. Ik encode zelf met de sbc-method, pittige methode maar levert wel een 700mb file op van hoge kwaliteit (full screen vrijwel geen blokken).
Sinds dat versie 2 ofzo al mee zitten kloten..
check anders eens http://www.doom9.org/
daar kan je oa. guides, reviews, etc. vinden
1 van de beste sites op het gebied van movie encoding.