Partyflock

5 uur!!!!!

 
Heej,

Ik weet dat er bepaalde PF-ers hier nog laat doorzakken zoals HeatWave en Arjan.­ Ook zie ik Anastasia en nog een paar anderen nog altijd lang online, maar wie heb dat hier nu ook dat ie van 5 uur slapen fitter wordt en voelt dan van bijv 6,7 of 8 uur???

ikke nie snap!!!
IK! Ik moet altijd om 5 uur op voor mijn werk als ik dagdienst heb, en dan probeer ik er om 2330 in te liggen, voordat ik dan slaap is het een uur later en dan, 4,5 uur later gaat de wekker! Ik voel me dan na gedouched te hebben een heel stuk frisser dan na 8 uur slapen in het weekend! ;p
ik had 2 weken vrij, maandag weer beginnen.­ Ik slaap minimaal 8 uur, en het liefste 10 uur per nacht.­ anders ben ik hele dag moe..­ dus voor mij gaat dat dan niet op!
owww..­vandaar dus..­zag je idd vaak online, maar das alleen dus nie ff
als ik niet acht of negen uur slaap benk toch echt wel duf de volgende dag :\
Ik ken het idd Heatwave!! Als ik de hele dag op m'n nest lig dan ben ik veel gaarder dan dat ik iets van 5 á 6 uurtjes slaap...­ volgens mij is het ook een kwestie van gewenning denken jullie niet?
Ik ben gewoon altijd moe..............;)


Ik denk dat het trouwens bij mij ook vooral ligt aan het vroege opstaan! Ken ik echt niet tegen :(
ehm jah ik kan hier ook wel rustig tot weet ik het hoelaat zitte mahjah mijn mams vind dat nie goed :(
ik ben nu een beetje gaar/ziekjes ik denk dat het komt door een 2e klap van week 52 van 2001 en het feit dat ik de afgelopen weken een afwisselend slaapritme had (8 uur, 4 uur, niet, 6 uur etc) en dan nog op verschillende tijdschemas (half 3, 12 uur, 2 uur)

komt door dat msn denk ik.......­
ik ga slapen wanneer mijn ogen dichtvallen van ellende, de ene keer leg ik 400 in me nest ( dat ik dan om 900 weer college heb, de andere keer slaap ik gewoon niet, en weer een andere keer, leg ik om 200 al te tukken, dus - maar ik slaap nooit meer als 6 uur -
Als je te lang slaapt kan je ook duf worden. Dus als je aan 5 uur slaap genoeg hebt, en je slaapt er ineens 7 of 8, dan voel je je meestal brakker als dat je 5 uurtjes shut-eye hebt gehad...:-)
Ik heb zeker meer dan 8 uur slaap nodig anders ben ik echt brak de hele dag